Ukentlig sammendrag: Bitcoins ytelse, vekst av Ethereum og Tezos, og hva du kan forvente i den kommende uken

Kryptovalutamarkedet har vært kaotisk de siste syv dagene da Bitcoin-prisene vaklet inn og ut av $ 7.000-serien, Tether brøt markedsverdi på $ 7 milliarder, Vekten ga ut en ny whitepaper og Binance fullførte sin største forbrenning ennå. Her er hva du kanskje har savnet i løpet av uken.

Bitcoin’s Report: Hashrate går tilbake til ATH; Svart flekk på BTC / USD

Bitcoin (BTC) handler for øyeblikket til $ 7146 på tvers av større børser, noe som betyr en økning på 5% den siste uken når okser leier markedet like før halveringen. Bitcoins hash-rate falt til årlige nedturer på 96 Exahashes 25. mars, noe som førte til massiv spekulasjon om gruvearbeidernes kapitulasjon – det viste seg at gruvearbeidere byttet til Bitcoin Cash og Bitcoin SV-gruvedrift på vei til deres respektive halvinger.

Bilde: Blockchain.com

Siden da har gruvekraften blitt fokusert på Bitcoin med gruvearbeidere som er fast bestemt på å sikre de siste blokkene som belønner 12,5 BTC før halveringen (forventes på mindre enn 24 dager). Hashhastigheten skyter tilbake til årlige høyder – for øyeblikket ved 118 Exahashes, en økning på 8% den siste uken.

BTCUSDBilde: TradingView

BTC / USD-prisen krysset over SMA 50-motstandsnivået på $ 7000, og tilbyr kjøpesignaler på paret. I tillegg svinger den relative styrkeindeksen i kjøpesonen med en bullish projeksjon. Den eneste svarte flekken i de ekstremt bullish indikatorene er de fallende spotvolumene den siste uken.

Stabil myntrapport: Tether når 7 milliarder dollar i markedsverdi

Siden “Black Thursday” krasjet har stablecoins opplevd eksplosiv vekst når brukerne retter sine investeringer til mindre ustabile eiendeler. I løpet av den siste uken skrev Tether ut 480 millioner dollar i en varebeholdning som presset SC-markedsverdi til heltidshøyder. Tether (USDT) dominerer feltet med 86% av det totale stabile valuta markedet med en markedsverdi på $ 7,52 biljard.

Tether markedsverdi vekst den siste måneden. (Bilde: StablecoinIndex)

Circles USD Coin (USDC) øker også etter å ha brutt markedsverdien på $ 700 millioner – for tiden på $ 730 millioner. Paxos (PAX), TrueUSD (TUSD) og Gemini USD (GUSD) fullfører de fem største kryptovalutalistene.

Vekten lanserer ny whitepaper

Vektens administrerende direktør David Marcus lanserte en oppdatert whitepaper om Libra-prosjektet denne uken. Det Facebook-ledede prosjektet planlegger å bevege seg mot mer regulerte og overholdelseskrevende stablecoins i et forsøk på å påvirke det økende regulatoriske presset fra globale finansregulatorer.

b) et omfattende system på nettverksnivå rundt anti-hvitvasking av penger (AML), bekjempelse av finansiering av terrorisme (CFT) og håndhevelse av sanksjoner. 4/8

– David Marcus (@davidmarcus) 16. april 2020

Prosjektet vil også introdusere stablecoins med enkelt fiat, f.eks. Libra Euro (LEUR), Libra USD (LUSD) e.t.c. sammen med sin LBR stablecoin med flere eiendeler.

Ukentlig kryptorapport: markedets beste artister

4. Ethereum (ETH)

En plutselig interesse fanger opp ETH midt i utålmodigheten med lanseringen av ETH 2.0, som vil bytte til stakingprotokollen. Den nest største kryptovalutaen fikk 16% den siste uken for å handle på $ 183,03 i skrivende stund.

3. Chainlink (LINK)

Chainlink er en av de raskest voksende kryptovalutaene det siste året. Det desentraliserte oraklet har mottatt strålende anmeldelser fra topp kryptopersonligheter, inkludert Tyler Winklevoss, grunnlegger av Gemini, som sa at mynten viser lignende kvaliteter til Bitcoin og Ethereum.

LINK skifter for tiden hender på $ 3,73, noe som representerer en gevinst på 15,9% den siste uken, og opprettholder sin 12. plassering i loggen.

2. Binance Coin (BNB)

En brølende start på uken for BNB signaliserte en mulig bull run på dollarparringen. Siden onsdag har mynten vært vitne til en vekst på 15% etter å ha kunngjort sin største kvartalsvise forbrenning noensinne. BNB handler til $ 14,46, en gevinst på 58% den siste måneden og 20% ​​den siste uken.

1. Tezos (XTZ)

Stakingprotokollen, Tezos, er den beste vinneren over de 30 beste myntene i løpet av den siste uken og har fått 23,3%. XTZ / USD handler til $ 2,73 USD i skrivende stund.

Corona Virus oppdateringer

COVID-19 fortsetter å være en pest i samfunnet og stenger dagliglivet når regjeringene arbeider for å dempe spredningen av sykdommen. Blockchains-lokalsamfunn og selskaper har kommet sammen også for å lette den generelle smerten til borgere, selskaper og til og med fotballklubber over hele verden.

om hvordan blockchains har det under denne Covid-19-krisen på vår eksklusive nyhetsside her.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me