29% amerikanere tror fremdeles at amerikanske dollar støttes av gull, finner studie ut

annonse Phemex

En nylig studie av verdens ledende hash-leverandør, Genesis Mining har avslørt noen interessante funn om hvordan den gjennomsnittlige amerikaneren oppfatter penger og bank. Studien har tittelen “Oppfatninger om penger og bankvirksomhet i USA 2019. ”

 Digitale penger vil avslutte transaksjonelt personvern

Studien ble utført med et mål å bestemme hvor godt den gjennomsnittlige amerikanske forbrukeren målte konseptene bak bank, fiat-penger og Federal Reserve. Studien ble utført 19. september med 1000 respondenter som svarte på en serie på 23 spørsmål.  

Av de 1000 spurte spurte, tror fortsatt 29% av respondentene at den amerikanske dollaren støttes av gull, 4% mente den ble støttet av olje, 5% sa obligasjoner, 7% sa ingenting, 23% sa at de ikke vet , og bare 30% oppga nøyaktig den amerikanske regjeringen.

Kilde- Genesis Mining Report

Faktisk, den 14. mars 1909 flyttet USA til en gullstandard, noe som gjorde både gull og sølv til lovlig betalingsmynt i USA. I henhold til denne standarden var den amerikanske dollaren konverterbar til 25,8 korn (1,672 gram, 0,05375 troy unser) gull, litt over $ 18,60 per unse. For å bekjempe alvorlig deflasjon i 1933 implementerte imidlertid president Roosevelt en handling som suspenderte gullstandarden.

Ikke bare dette når du blir spurt om det “Hvem bestemmer at flere dollar skal skrives ut?”, 18% av respondentene hadde ikke noe svar, 58% mente det var Federal Reserve, og den tredje høyeste responsen var at den amerikanske regjeringen er ansvarlig for det samme. Til tross for at tradisjonell økonomi gang på gang ikke klarte å oppfylle massenes forventninger, fortsetter troen på det samme, muligens på grunn av mangel på økonomisk kompetanse. 

Kilde- Genesis Mining Report

Interessant nok var 76% av respondentene imot ideen om at den amerikanske regjeringen skal erstatte papirpenger med bare digitale penger.

Dette indikerer igjen at amerikanerne fortsatt ikke er klare for full åpenhet når det gjelder pengesaker. Interessant, perspektivet er ikke begrenset til en gjennomsnittlig amerikaner, selv bankledere ser også ut til å ekko de samme følelsene.

Kilde- Genesis Mining Report


Nylig sa sjeføkonom for den populære nederlandske banken ING, Mark Cliffe, at innen en periode på 5 år vil digitale valutaer være en fullverdig virkelighet innen 5 år. Med nasjoner som kommer frem for å bygge sine egne sentrale digitale valutaer, vil forbrukerne miste anonymitet, som med sentralbankenes kontrollerte digitale valutaer, vil transaksjoner bli helt sporbare for myndigheter.

24% respondenter tror Fed sikrer amerikanske gullreserver

24% av respondentene mener at Federal Reserve er ansvarlig for å sikre amerikanske gullreserver, mens 50% svarte at de er ansvarlige for å føre tilsyn med den amerikanske pengepolitikken. 54% av respondentene mener at Federal Reserve Banks kun eies av den amerikanske regjeringen.

Kilde- Genesis Mining Report

Videre mener 26% av respondentene at banker er nødvendig for å beholde 100% av pengene som kundene har satt inn i banken. 52% av respondentene mener også at bankene ikke bør holde 100% i reserver. Mens 9% mente at bankene til enhver tid må ha 1-10%.

Kilde- Genesis Mining Report

Når det er sagt, dreier livene våre seg om penger, og det er forbløffende at folk der ute fortsatt trenger å få større klarhet om pengestrømmen og den interne funksjonen til den. Det er også mulig at når slik klarhet er oppnådd, virker ikke ideene om vanlig adopsjon av kryptokurver fremmed og får større aksept.

Imidlertid er alt som glitrer ikke gull. De negative følelsene rundt kryptokurver fortsetter å herske på grunn av bruken i ulovlige aktiviteter og terrorisme og flere tilfeller av hvitvasking av penger. August måned avslørte Nord-Korea ved hjelp av “utbredte og stadig mer sofistikerte” kryptovalutahacks for å samle inn rundt 2 milliarder dollar. Midlene ble brukt til å kjøpe masseødeleggelsesvåpen.

Vil digitale valutaer etter hvert få aksept fra folk? Gi oss beskjed om hva du synes i kommentarene nedenfor!

For å holde rede på DeFi-oppdateringer i sanntid, sjekk ut DeFi-nyhetsfeeden vår Her.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector