3 grunner til at Ethereum [ETH] kan treffe månen i 2020

annonse Phemex

Ethereum, den nest største kryptovalutaen etter Bitcoin, fortsetter å være blant favorittene til både investorer og utviklere. Det ble kort overgått av XRP i 2016 og 2018, men bortsett fra det, har det jevnt og trutt holdt sin andre rang på CoinMarketCap’s topp kryptovalutaer etter markedsverdi. Selv om 2019 var et tregt år for kryptovalutaen hvor den handlet til mindre enn 10% av sin 13. januar 2018 ATH på $ 1432,88 – og nådde en høyde på bare $ 361,40 26. juni 2019, er tilstanden klar til å endre seg i året 2020.

Ethereum prisKilde: coinstats

Her er tre grunner til at ETH-prisen kan slå månen i 2020 –

# 1 – Ethereum 2.0 er på vei

På tidspunktet for lanseringen hadde Ethereum kunngjort en 4-trinns veikart for utvikling, som til slutt vil resultere i at Ethereum blir en superdatamaskin som er i stand til å utføre hvilken som helst kode effektivt. De 4 faser er som følger –

  • Grense (Juli 2015) – Den innledende fasen som tillot brukere å bryte Ether med Proof of Work (PoW) konsensus og utviklere å bygge DApps.
  • Homestead (Mars 2016) – Oppgraderingen la grunnlaget for fremtidige forbedringer og gjorde det enklere for utviklere å bruke Ethereum-plattformen for å skape minimum levedyktige produkter.
  • Metropolis (Oktober 2017) – Dette trinnets Ethereum Improvement Proposals (EIPs) fokuserte på sikkerhet og hastighet på Ethereum-plattformen. Det ble utført i to faser – Byzantium og Konstantinopel.
  • Sinnsro (Lined up for 2020) – Denne oppdateringen vil endelig bringe Proof-of-Stake (PoS) konsensusalgoritme til Ethereum for å gjøre den mer effektiv og mindre energikrevende blant annet.

Vi er for tiden i Metropolis-fasen, og Serenity-fasen er i ferd med å begynne. Ledende utvikler ved Ethereum Foundation Péter Szilágyi bekreftet nylig at Istanbul hardgaffel var planlagt å bli startet 4. desember 2019. Hardgaffelen, med sikte på å redusere gasskostnader, øke kompatibiliteten med Zcash, forbedre skalerbarheten og innføre allsidighet i kontrakter , vil bringe Ethereum nærmere versjon 2.0.

Serenity-scenen vil omfatte flere EIPer for å hjelpe Ethereum til å bli en superdatamaskin. De inkluderer –

  • Bevis for innsats (PoS) konsensusmetode – En av de mest spennende oppgraderingene som Ethereum vil motta er overgangen til PoS-konsensusmetoden fra Proof of Work (PoW). PoW-konsensusmetoden innebærer å løse et komplekst matematisk problem for å validere en blokk, og dermed min kryptovaluta. Metoden har blitt kritisert sterkt for den store mengden energi den bruker. Imidlertid vil Casper-protokollen, som vil bruke PoS-metoden, kreve at Ethereum-innehavere satser sin ETH for å validere transaksjoner i nettverket. Ved bekreftelse av en blokk, vil staking brukere vinne blokkbelønninger og nettverksgebyrer. Denne metoden, siden den ikke krever gruvedrift, vil være mye mer energieffektiv.
  • Sharding – Sharding er en løsning for skalering i Ethereum. I sharding deles transaksjoner mellom grupper av noder kjent som shards. Hver skjær behandler sitt sett med transaksjoner, i stedet for å behandle alle transaksjonene i nettverket. På denne måten kan mange transaksjoner behandles parallelt.
  • eWASM – Ethereum WebAssemly (eWASM) er en erstatning for Ethereum Virtual Machine (EVM). Det vil tillate utviklere å kode på andre språk enn Ethereums egne – Soliditet. Det vil også gjøre Ethereum mer allsidig – slik at mange flere funksjoner kan skrives inn i smarte kontrakter og distribueres på blockchain i stedet for å gjennomføre en hard gaffel for det samme..
  • Plasma – Plasma er også en oppgradering som tar sikte på å forbedre Ethereums skalerbarhet. I plasma vil sidekjeder eller “barnekjeder” bli introdusert på toppen av den viktigste Ethereum-blockchain for å behandle transaksjoner. Ved å gjøre dette vil muligheten for å overbelaste den viktigste Ethereum-blokkjeden reduseres.
  • Raiden – Raiden-nettverket, som Plasma, er en skalerbarhetsløsning for Ethereum, i likhet med hva Lightning Network er for Bitcoin. Raiden-løsningen vil ta transaksjoner utenfor kjeden, noe som gjør dem nær øyeblikkelige, rimelige og mer private.

På Ethereum 2.0, Ethereum medstifter, Joe Lubin sier at det vil løse mange problemer for en rekke brukere – fra bedrifter til banker til forbrukere.

 “Det vil gjøre det mulig for oss å bygge et mye mer skalerbart system i tide og gjøre det mulig for oss å bygge forskjellige typer fokuserte kjøringsmiljøer for forskjellige typer problemer. Ulike arkitekturer er mer effektive for forskjellige problemdomener. ”

For bedrifter og banker er oppgraderingen gode nyheter ettersom den gir flere dører for innovasjon for dem. Ethereum Enterprise Alliance (EEA) er en organisasjon som fokuserer på å utvikle åpne, blockchain-spesifikasjoner som driver interoperabilitet for bedrifter og forbrukere over hele verden. Dens medlemmer inkluderer selskaper som Accenture, Cognizant, Ernst & Young, Microsoft og Price Waterhouse Coopers (PwC). Nylig sluttet seg også Storbritannias bankkjempe Standard Chartered til organisasjonen.

Serenity vil inkludere implementering av flere av de nevnte løsningene som gjør Ethereum mer effektiv, sikker, allsidig og enkel å bruke. Med Ethereum 2.0 kan vi altså forvente flere brukstilfeller for Ethereum, hovedsakelig skalerbare desentraliserte løsninger for bedrifter, banker og forbrukere, noe som igjen vil øke ETH-adopsjonen..

# 2 Ethereum Futures kan få regulatorisk godkjenning fra CFTC

ethereum futuresKilde: Skjev


Bitcoin-derivater har laget et stort marked for seg selv. Men Ethereum Futures (uregulert) tar sakte igjen. BitMEX, OKEx (futures), Kraken (futures), Deribit og Binance JEX er noen av de beste børsene som tilbyr Ethereum evigvarende kontrakter. Ethereum-futureskontrakter handles på børser som BitMEX, Huobi DM, OKEx (futures), Kraken (futures) og Deribit. Det er også en rekke andre børser som tilbyr Ethereum-derivater. De inkluderer BiBox, Gate.io (futures), BTSE (futures) Bitfinex (futures) og Storbritannia-baserte Monfex.

Volumet av Ethereum-derivater, selv om det er mye mindre sammenlignet med Bitcoin-derivater, er anstendig. Ved pressetiden er BitMEXs 24-timers ETHUSD-volum over $ 165 MM, noe som gjør det til den beste utøveren blant Ethereum evige kontrakter. Døgnåpent volum på ETH_CQ på Huobi DM er over $ 288 MM.

Årsaken til at Ethereum-derivater kan bli en spillveksler for kryptomarkedet fordi er at de kan få myndighetsgodkjenning fra Commodity Futures Trading Commission (CFTC) snart. I oktober hadde CFTC-styreleder Heath Tarbert foreslått at Ethereum-futures kan bli regulert i løpet av de neste seks månedene til ett år.

“Jeg vil si at det er sannsynlig at du vil se en futureskontrakt i løpet av de neste seks månedene til et år,”

sa Tarbert mens han snakket på DC Fintech Week i oktober.

Godkjenningen av Ethereum-derivater vil åpne for nye dører for institusjonelle investorer, og det er sannsynlig at Ethereum-prisen treffer nye høyder når det skjer.

# 3 The Rise of DeFi

Kilde: DeFi Pulse

En ting til som har brygget på Ethereum er Decentralized Finance (DeFi) applikasjoner. Denne spesielle typen DApps gjør at flere får tilgang til finansielle tjenester som lån og investeringer. Det fine med DeFi-apper er at de ikke styres av sentraliserte myndigheter, men av smarte kontrakter.

I utlånsprotokoller kan brukere for eksempel låne en krypto eiendel eller kontanter ved å gi en annen eiendel som sikkerhet – vanligvis ETH. Gjelden har en påløpende rente som skal betales sammen med hovedstolen. Sikkerheten som er betalt er alltid høyere enn lånebeløpet, og hvis verdien av sikkerheten begynner å falle, må låntakeren supplere den eksisterende sikkerheten med mer for å opprettholde det fastsatte nivået. Hvis verdien av sikkerheten faller under en viss, blir den automatisk låst opp og avviklet i det åpne markedet. Reglene for lån i en hvilken som helst utlånsapp er innebygd i smarte kontrakter.

DeFi-protokoller er så populære at i løpet av litt over 2 år har den totale verdien låst i DeFi-appene nådd hele $ 650 MM. DeFi Pulse viser 20 DeFi-apper, og av disse 20 er 19 basert på Ethereum. De tre beste appene, MakerDAO, Compound og Synthetix, har $ 341 MM, $ 114 MM og $ 99 MM i verdi låst i henholdsvis hver av dem.

“Målet med DeFi er å rekonstruere banksystemet for hele verden på denne åpne, tillatelsesløse måten. Du får bare det skuddet hvert 50. år. ”

sier Alex Pack, administrerende partner i Dragonfly Capital, et kryptofond på 100 millioner dollar.

DeFi er for øyeblikket et lite marked, men det har potensial til å forstyrre finansielle tjenester med større bevissthet og adopsjon av mennesker. Faktisk slo den totale verdien låst i DeFi (i Ether) nylig et helt topp 9. november 2019 med 3.523 ETH. Det faktum at DeFi gjør finansielle tjenester mer tilgjengelige for mennesker på en sikker, billig og effektiv måte, er et sterkt argument for DeFis fortelling om økonomisk forstyrrelse..

Tror du Ethereum vil slå sin 2018 ATH i 2020? Del dine synspunkter med oss ​​i kommentarene nedenfor!

For å holde orden på DeFi-oppdateringer i sanntid, sjekk ut DeFi-nyhetsfeeden vår Her.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector