Alfacash Store lar brukerne få kryptoeksponering uten å bli eksponert

annonse Phemex

Kryptovaluta blir vanlig. Fra Visa og Mastercards godkjennelse til Paypal og Revoluts forgang til krypto, har krypto endelig rammet massene. Men gitt den tillatelsesløse naturen til blockchain-teknologi, er det fortsatt mange regulatoriske hindringer som møter kryptovalutas vei til full masseadopsjon.

En av slike barrierer er de tunge KYC-kravene (KYC) som er etablert av finansinstitusjoner, og som har ført til en økende prosentandel av ikke-bankede og underbankede befolkninger i både utviklede og utviklingsland.

Selv om brukere klarer å få tilgang til banktjenester, nektes de ofte grunnleggende finansielle tjenester som vil gi dem en sjanse til å forbedre livet. Kryptovaluta demokratiserer økonomi og hjelper banken til ikke-bankede: for å flytte bitcoin trenger du bare en mottakende lommebok. I henhold til Verdensbankens data, 1,7 milliarder mennesker ble unbanked i 2017.

I et forsøk på å dempe hvitvasking, finansiering av terrorisme og annen ulovlig kryptovaluta-bruk, har regulatorer over hele verden tvunget kryptoplattformen til å håndheve KYC-kontroller på brukerne sine. Ofte fører dette til invasiv praksis fra kryptoplattformer og mye hodepine, slik at brukere kan bli utnyttet med store avgifter.

Det er imidlertid selskaper i rommet som håndhever løsninger på disse problemene, selv mens de overholder KYC sjekker. Et slikt selskap er Alfacash Store, en ikke-forvarende kryptovaluta-utveksling som har pågått siden 2012.

Kryptoeksponering uten å bli eksponert

Alfacash Store, som et regulert selskap som overholder EUs femte direktiv om bekjempelse av hvitvasking, håndhever KYC-sjekker. Det gjør det imidlertid annerledes gjennom en prosess drevet av Sumsub, en markedsleder som gir mulighet for nær øyeblikkelig KYC-verifisering.

På Alfacash må brukerne bare registrere seg og verifisere identiteten sin ved hjelp av ett av tre myndighetsutstedte identifikasjonsdokumenter:

  • nasjonalt ID kort
  • Førerkort
  • Pass

Etter å ha bekreftet identiteten deres med et myndighetsutstedt dokument, kan de fortsette å ta et bilde av seg selv med dokumentet i hånden i et forsøk på å forhindre svindel. Når selfien er tatt og gitt at både brukeren og dokumentet er tydelig synlig i den, blir bekreftelsen automatisk etter tre minutter.

Det er det. Ingen videoer med håndskrevne skilt, ingen unødvendige risikoer ved bruk av dokumentene dine, og ingen ydmykende forespørsler som krever personlig informasjon. Når KYC er bestått, trenger ikke brukerne å gå gjennom den samme prosessen igjen.

På toppen av alt dette er det ikke en gang nødvendig å gå gjennom KYC hvis de bytter ut en kryptovaluta for en annen, og er som sådan bare nødvendig for handle kryptoassets for fiat valuta. Alfastores enkle modul har et kjent og intuitivt brukergrensesnitt.

Sikkerhet er viktigst

Å gå gjennom disse trinnene krever naturlig at brukerne deler sensitiv informasjon. Alfastore håndhever sterk beskyttelse av forbrukerdata i henhold til den generelle databeskyttelsesforordningen (GDPR) prinsipper.

I noen tilfeller utnyttes de sensitive dataene som blir overlevert, og dårlige skuespillere bruker det til å prøve å svindle brukere. I noen sjeldne tilfeller, dataene som lekket var nok til at disse aktørene truet og prøvde å angripe brukere for å gå etter deres cryptocurrency-beholdning.

Å følge GDPR-prinsippene og sikre at så lite informasjon som mulig samles inn garanterer brukersikkerhet. Å jobbe med markedsledere og pålitelige organisasjoner understreker Alfastores engasjement for sikkerhet.

Til slutt betyr dette Alfastore er en sikker handelsplattform for kryptovaluta. Siden det ikke er en forvaringsplattform, kan brukere begynne å handle sine kryptoassets umiddelbart etter registrering når det gjelder krypto-til-kryptotransaksjoner, eller etter å ha gått gjennom KYC i tilfelle fiat-til-kryptotransaksjoner.

 I fremtiden utvider Alfastore sitt økosystem med kryptovaluta-behandling og lommebok-tjenester. Plattformen støtter allerede de fleste toppkryptoasseter inkludert BTC, ETH, XRP og LTC. Den støtter også store tokens fra det desentraliserte finansområdet (DeFi), inkludert UNI, YFI, DAI, MKR og Wrapped Bitcoin.

EN full liste over kryptoasseter som støttes kan du finne på plattformens nettsted. Alfastore er også satt til å legge til kampanjer, rabatter og andre spesielle programmer for å hjelpe ombordbrukere inn i kryptovalutaområdet.

Selskapet drives av et eksportteam innen kryptoøkonomi og programmering som tror på kraften til kryptovalutaer. Det tar sikte på å bygge en bærekraftig og gjennomsiktig virksomhet samtidig som det gir brukere og muligheter til lave avgifter. Du kan registrer deg for plattformen å begynne å handle krypto uten å bli eksponert.

For å holde rede på DeFi-oppdateringer i sanntid, sjekk ut DeFi-nyhetsfeeden vår Her.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me