Altcoin-prishandlingsanalyse – mynter som er på viktige tekniske handelssteder, flyktige utvidelser nært forestående (ETH, LINK, DOT, LTC & XRP)

annonse Phemex

  • Viktige daglige og ukentlige S / R nivåer å overvåke
  • RSI Bullish og Bearish Control Zones som indikerer styrke / svakheter
  • Prisoppdagelsesmodi med økende volumnoder

ALT-myntene som vil bli dekket i denne artikkelen, er alle på viktige handelssteder hvor ytterligere utvidelser er høyst sannsynlige. Å ha forståelse for prishandlinger med en helhetlig tilnærming vil hjelpe til med å bestemme en retningsbestemt skjevhet.

ETH / USDT daglig

EKart etter Tradingview

ETHUSDT ser ut til å være ganske bullish med et klart mål om å ta ut Local Daily S / R. Å overskride dette nivået vil øke sannsynligheten for å teste Weekly S / R. Å være et svært kritisk nivå, må en tilstrømning i volum være tilstede, da dette vil indikere et sant brudd støttet med fart.

Oppmøtet betraktes som ganske bullish med påfølgende S / R Flips etterfulgt av en sterk bullish volatilitetsutvidelse. En bullish ordreblokk er tydelig som har støttet prisen med et sterkt tilbakekjøp. Dette har tillatt prishandling for å opprettholde en bullish markedsstruktur som fører til en all-time high break.

Det første forsøket på å bryte den ukentlige S / R-motstanden mislyktes med et impulsivt salg. En størknet sliping støttet med økende volum vil øke sannsynligheten for å oppgi prisoppdagelse. På den tiden vil det være viktig å overvåke volumprofilen. En volumtilstrømning må være over gjennomsnittet for å oppnå en virkelig utbrudd.

LINK / USDT daglig

Kart etter Tradingview

Observerer LINKUSDT, er en klar bullish utvidelse tilstede på den daglige tidsrammen der prishandling av nåværende er i prisoppdagelse. Å ta ut gjeldende sving høye vil øke sannsynligheten for ytterligere oppsving, episk med den nåværende volumprofilen.

Den første Daily S / R hadde blitt respektert med en sterk bullish volatilitetsutvidelse som fulgte etter en bekreftet S / R Flip Retest. Dette var hale tegn på styrke i pris handling som volumtilstrømning var til stede. Sterke volumtilstrømninger er nøkkelen til å bestemme styrken til prishandling, og det er tydeligvis tilfelle.

Prisaksjon som øker og respekterer gjeldende Local S / R-sone med flere stengninger av lys, vil gi beskjed om lagret fart for en bullish bias. Dette vil vise at prisen er akseptert på disse høyere nivåene der kjøpere er villige til å gå inn. En lokal topp vil bare være sannsynlig når det er et gyldig volumhøydepunkt, dette har ikke skjedd per foreløpig.


 LINK / USDT Daily RSI

lenkeKart etter Tradingview

Med henvisning til LINKUSDTs RSI handler den per i dag i sin respekterte bullish kontrollsone. Dette området har blitt holdt i betydelig tid, noe som betyr sterk styrke i prisaksjonen. Overkjøpte forhold per nåværende er ikke oppfylt, og dermed er mer sannsynlig sannsynlig. Hvis RSI bryter mellom midten og går inn i den bearish kontrollsonen, vil dette innebære kortsiktig svakhet, noe som antyder at en lokal topp blir satt.

DOT / USDT daglig diagram

Kart etter Tradingview

Preluding til DOTUSDTs diagram, har prishandling også gitt en veldig sterk bullish volatilitetsutvidelse som fører til en heltidshøyde. På samme måte som LINK, vil reaming over gjeldende Local S / R være en indikasjon på styrken i prisaksjonen. Å ta ut den øyeblikkelige høyen vil gå DOT tilbake til prisoppdagelse med en ytterligere sterk ekspansjon som sannsynlig.

Opprinnelig brøt prisaksjonen Daily S / R med et impulsivt trekk som ble støttet med økende volum; dette antydet at det virkelig var et gjennombrudd. Volumprofilen forble over gjennomsnittet med påfølgende impulser, spesielt når den bullish ordreblokken ble testet på nytt.

Som tydelig toppet den sekundære utvidelsen og etablerte en lokal topp, en impulssalg fulgte etter, men ble kjøpt tilbake på en bullish måte. Dette igjen tyder på styrke og at en ekte topp som nåværende ikke er æret av tid. Et klart volumhøydepunkt med en avblåsningstopp er likhet vil spesifisere en midlertidig topp i prisaksjon.

XRP / USDT daglig diagram

Kart etter Tradingview

Nå som vi overfører XRPUSDTs daglige diagram, har prishandling bekreftet en sterk bearish volatilitetsutvidelse med klar impulsalg. Dette har forskjøvet markedsstrukturen betydelig med et klart lavt nivå som ble etablert. På et teknisk notat skal eventuelle samlinger selges inn ettersom markedsstrukturen er baisse.

Den umiddelbare volumprofilen synker; handler for tiden under gjennomsnittet uten tilstrømning, viser svakhet. Eventuelle konvensjoner av daglige og ukentlige S / R-nivåer betraktes som tester på nytt inntil de er bevist. Prisaksjon i motsetning til mange andre mynter, etablerer sammenhengende lavere nedturer. Ved å opprettholde denne strukturen med synkende volum, øker sannsynligheten for en bearish retest i betydelig grad før fortsettelse.

XRP / USDT Daily RSI

Figur etter Tradingview

Holistisk å observere Daily RSI, skjer en klar svingning i den baisse kontrollsonen. Dette er igjen et annet tegn på at en ytterligere ulempe er sannsynlig ettersom oversolgte forhold ikke er oppfylt. Momentet er tydelig lagret med det bearish, et brudd og endring i markedsstrukturen vil være en hale som synger av kortsiktig reversering.

For å konkludere er ETH, LINk, DOT og LTC utsatt for ytterligere utvidelser i begge retninger, men med en bullish bias som et høyere sannsynlig scenario. Prisaksjon på tvers av disse myntene, og aksepteres over Key Daily S / R, vil øke de sannsynlige scenariene for ytterligere oppside. XRP derimot trenger en bekreftet endring i markedsstrukturen for en gyldig bullish bias. Pr. Nå etablerer prisaksjon baisse retester med potensielle ytterligere ulemper.

Håper denne artikkelen hjelper til med å ta en skjønnsmessig beslutning,

Med vennlig hilsen Coingape.

For å holde rede på DeFi-oppdateringer i sanntid, sjekk ut DeFi-nyhetsfeeden vår Her.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector