BCH Fork Drama får Murkier som nå Vitalik hopper inn for å kaste slag på Craig White

annonse Phemex

Kampen mellom BCH-forking mellom Roger Ver og Craig Wright har satt opp nok drama på gaten da begge kastet slag mot hverandre. Men før dette kunne roe seg helt, ser det ut til at en annen tungvekt har blitt med i kampen. De gamle fiendene Vitalik og Craig går nå inn i en verbal kamp om sosiale medier.

Vitalik og Craig Wright har aldri vært på samme side

Mens ting så langt unna å bosette seg mellom Ver og Wright over Bitcoin Cash Fork, ser det ut til at en ny kamp har dukket opp på sosiale medier bare dager før den kunngjørte datoen for gaffelen. Det har vært vitne til at Vitalik og Wright har kommet med kommentarer mot hverandre.

Da Tim Copeland delte en nyhet om Craig-kommentarer til Fork, nevnte han at “Vitalik Buterin mener Craig Wright ikke burde ha en stemme”

Vitalik Buterin mener Craig Wright ikke burde ha en stemme. Mens mange er uenige i hans tro, taktikk og oppførsel – tror jeg han har rett til å bli hørt, som alle andre. Så her er hans side. @VitalikButerin @JihanWu @CobraBitcoin #bitcoincash #crypto https://t.co/W4AcMkT5Fi

– Tim Copeland (@Timccopeland) 12. november 2018

som Vitalik svarte “Craig Wright burde absolutt ha en stemme. Men så, la oss alle le av dumheten hans. ”

Vitalik Buterin mener Craig Wright ikke burde ha en stemme. Mens mange er uenige i hans tro, taktikk og oppførsel – tror jeg han har rett til å bli hørt, som alle andre. Så her er hans side. @VitalikButerin @JihanWu @CobraBitcoin #bitcoincash #crypto https://t.co/W4AcMkT5Fi

– Tim Copeland (@Timccopeland) 12. november 2018

For et par dager tilbake hadde Craig Wright også svart på Vitaliks tweet og kalte ham en idiot

Hodl

For en idiot https://t.co/5Jml7Gvxxb

– Dr Craig S Wright (@ProfFaustus) 11. november 2018

Vitalik Buterin og Craig Wright har ikke vært de beste vennene noensinne, siden de har blitt sett utveksle verbale kommentarer mot hverandre en stund nå. I april kalte Buterin Craig Wright en “svindel”. Han uttalte seg deretter og sa at det nå nedlagte Bit Connect-symbolet BCC nå skulle være kjent som Bitcoin Craig. Han hadde også tilbakevist påstander om at Craig Wright var Satoshi Nakamoto (som Craig Wright hadde hevdet)

Vitalik Buterin, som ikke har noen større tilknytning til Bitcoin Cash, har diskutert kontroversen på Twitter den siste uken. Han så tydelig ut til å være på ABCs side, da hans misnøye med Craig Wright tydelig har vært ute i det fri. Han hadde tidligere også twitret i august og ba BCH-samfunnet om ikke å følge Craig Wright.

BCH-samfunnet bør IKKE inngå kompromisser med Craig Wright for å “unngå splittelse” og bør omfavne det som en mulighet til å utelukke ham og avvise ham. Bitcoin Craig (BCC) kan ta tickersymbolet fra den nå nedlagte kryptovalutaen som den er en passende etterfølger for.

– Vitalik Non-giver of Ether (@VitalikButerin) 22. august 2018

Forking-hendelser har vært kontroversielle, men den som vi er vitne til i Bitcoin Cash-fellesskapet er noe kryptoindustrien ennå ikke var vitne til. Bitcoin Cash (BCH), som ble til som en gaffel med større kryptovaluta Bitcoin, nærmer seg raskt sin egen gaffel og bringer også inn mye større kontrovers da den hadde samlet seg på separasjonen fra Bitcoin.

Samfunnet er delt mellom Bitcoin Cash ABC og Bitcoin Cash Satoshi’s Vision (SV). ABCs retning, som er foreslått av ABC utviklingsteam, er gaffelen favorisert av markedet og støttet av Bitmain så vel som mange andre. På den annen side er SV varianten foreslått av Craig Wright, den kontroversielle figuren som hevder å være Satoshi Nakamoto..

Mens BCH-interessentene forventet noe våpenhvile mellom de to da datoene for gaffelen nærmet seg, ble ting bare mye skitnere da begge sider pisket hverandre over sosiale medier. Videoer har dukket opp, og det er kommet muntlige kommentarer mot hverandre. Og nå med Vitaliks inngang ser det ut til å ikke være noe lys ved enden av tunnelen. Hva som kommer til å skje med gaffelen er noe vi bare vet 15. november. Følg med

Vil BCH-samfunnet se noe godt resultat av denne gaffelen, eller vil det gå ned i avløpet? Gi oss beskjed om dine synspunkter på det samme.

For å holde rede på DeFi-oppdateringer i sanntid, sjekk ut DeFi-nyhetsfeeden vår Her.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me