Binance Hacked or Syscoin [SYS] Blockchain Compromised – Hva er den virkelige avtalen

annonse Phemex

Binance kunngjorde et ikke-planlagt systemvedlikehold mens hun suspenderte handel og uttak i denne perioden. I mellomtiden kjøpte noen noen Syscoins (SYS) for 96 BTC, noe som resulterte i spekulasjoner om Syscoin blockchain kompromittert og Binance ble hacket da børsen kunngjør tilbakestilling av API-nøkler. Men med sin siste tweet, forsikrer Binance CEO, at alt er bra.

Binance stopper handel

For noen timer tilbake kunngjorde en av de mest populære og ledende børsene Binance et ikke planlagt systemvedlikehold.

#Binanse System vedlikeholdhttps://t.co/vF8H3w9Kdg pic.twitter.com/1r723vAjSB

– Binance (@binance) 4. juli 2018

I sin offisielle kunngjøring nevnte den,

“Binance vil gjennomgå systemvedlikehold. Handel, uttak og andre kontofunksjoner vil bli suspendert i denne perioden. En annen kunngjøring vil bli gitt når vedlikeholdet er fullført. ”

Børsen ga imidlertid ingen detaljer, og det fikk ryktefabrikken i gang. Tilsynelatende kjøpte noen en liten mengde Syscoins for 96 BTC som det fremgår av bevisene som ble lagt på av folket.

Enten er det noe galt med binances API, eller noen kjøpte en syscoin for 96BTC ? pic.twitter.com/tZTruPN7k9

– Adam Bouhmad (@AdamBouhmad) 3. juli 2018

Noe er av med syscoin.

49,149 handlet nøyaktig klokka 20: 44: 04.504 UTC-tid over 0.000220 BTC-prispunkt.

Totale bestillinger legger opp til ca $ 106,687,824 USD den gangen.

11 ble solgt til 96 BTC-verdien, eller omtrent 6,9 millioner dollar. Se skjermbilde for mer.$ SYS $ BTC $ krypto pic.twitter.com/oKvapgVgc0

– Courtney C (@cjcdatasci) 3. juli 2018

Opprinnelig ble det krittet opp til en handelsfeil, men senere ble det registrert at noe ikke var riktig med Syscoin blockchain. På det tidspunktet ga Syscoin-teamet en advarsel og spurte videre børsene å fryse handelen med Syscoin via en Tweet.

Vi undersøker et mulig problem på Syscoin blockchain, ingenting er bekreftet, men vi har bedt om børser for å stoppe handel mens vi undersøker.

– Syscoin (@syscoin) 3. juli 2018

Angivelig, på samme tid, var omtrent 7000 BTC flyttet ut av den varme lommeboken til Binance, var det da sentralen i utgangspunktet gikk ned for systemvedlikeholdet. Det er ingen klar sammenheng mellom de to på overflaten, men det faktum at dette bisarre kjøpet av Syscoin var på Binance-utveksling og tidspunktene kolliderte, situasjonen ser ut til å ikke bare være en tilfeldighet.

Binance tilbakestiller APIer

Indirekte adressert API-problemet, oppdaterte Binance om tilbakestilling av API-nøkkel som passer inn i ryktet om API-kompromiss, og sier:

“På grunn av uregelmessig handel på noen API-er, vil Binance fjerne alle eksisterende API-nøkler som et sikkerhetsmål. Alle API-brukere blir bedt om å gjenskape API-nøklene sine. Vi beklager ulempene som er forårsaket, og takker for tålmodigheten. ”

#Binanse Sikkerhetsoppdatering: Tilbakestilling av API-nøkkelhttps://t.co/6k5rhqXo9G pic.twitter.com/O6bI7LNK0O

– Binance (@binance) 4. juli 2018

Tilsynelatende var problemet ikke med Syscoin blockchain heller Binance-utveksling.

Tilsynelatende hacket en gruppe hackere seg inn i #Syscoin api kl #Binanse

De brukte $ SYS på grunn av den relativt lave hasjkraften

De utvunnet deretter alle $ SYS blokkerer en stund for å forhindre tilbakeføring av blockchain

De kom tydeligvis av med 7000 $ BTC$ SYS kjede er greit

– All Things Crypto (@GuavaA Airlines) 4. juli 2018

Ser ut som @binance har stanset all handel på alle par, på børs på grunn av kompromisset det hadde med @syscoin. La det bemerkes at det ikke er noen problemer med Syscoin Blockchain, og selve kjeden ble ikke kompromittert.

– Syscoin Whale (@sys_whale) 4. juli 2018

Senere bekreftet Syscoin også at Syscoin blockchain er trygt, og de har allerede bedt børsene om å starte handelen.

Som en forholdsregel hadde vi bedt om utveksling $ SYS innskudd / uttak i dag etter at vi observerte merkelig handelsatferd kombinert med atypisk blockchain-aktivitet. Etter å ha undersøkt #Syscoin blockchain er trygt. Vi ber sentrene åpne igjen. Detaljert wiki-innlegg i morgen. pic.twitter.com/NEypr531zi

– Syscoin (@syscoin) 4. juli 2018

Nå er oppretting av API-nøkkel aktivert på nytt av Binance, men handel vil starte først etter vedlikeholdsavslutning som forklart av børsen:

“Binance har fjernet alle eksisterende API-nøkler og har nå aktivert oppretting av API-nøkkel. API-brukere kan nå gjenskape API-nøklene sine fra sitt brukerkontosenter. En annen kunngjøring om gjenåpning av handel vil bli gitt når vedlikeholdet er fullført. ”

Akkurat nå er ingen klarhet gitt av verken børsen eller Syscoin, selv om Syscoin snart vil gi en fullstendig forklaring som nevnt i deres tweet. Imidlertid, hvis spekulasjonene om at Binance blir hacket, er sanne, vil dette være et enormt slag for kryptosamfunnet og til og med riste folks tillit..

Imidlertid, i sin siste tweet, Binance CEO, Changpeng Zhao sørger for at alt er bra.

Oppdatering: ting er under kontroll, bare ha litt mer arbeid å gjøre før du muliggjør handel. Bør være snart. Ignorer FUD og dårlige nyheter. Nå er det et godt tidspunkt å identifisere hvilke nyheter som er av dårlig kvalitet (og fjerne dem).

– CZ (@cz_binance) 4. juli 2018

I skrivende stund var Syscoin (SYS) på $ 0,02848 med en tur på 39,74 prosent de siste 24 timene. Det løper også positivt med 43,31% også i BTC-markedet. For øyeblikket, på 67. rang, er markedsverdien $ 152 millioner.

Hva er ditt syn på denne kaotiske situasjonen? Del tankene dine med oss!

For å holde rede på DeFi-oppdateringer i sanntid, sjekk ut DeFi-nyhetsfeeden vår Her.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me