Binance Launchpad “Mismanages” BitTorrent [BTT] Token Sale, Community Unhappy

annonse Phemex

Med all spenningen bygger du opp rundt BitTorrent token salg, Binance Launchpad hadde utrolig å bevise seg som den beste token-lanseringsplattformen. Men dessverre forstyrret plattformen i et viktig øyeblikk og etterlot samfunnet ulykkelig.

Ikke mange mennesker kunne abonnere på ICO

Ettersom token-salget var en av de populære, ble det bygget mye spenning rundt det, og mange investorer som ønsket en del av de totale 54 milliarder tokens som skulle selges. Mens Binance Launchpad så ut til å ha alle eksklusive rettigheter til å gjennomføre saksbehandlingen av BitTorrent ICO, så det ikke ut til at ting hadde gått som Justin Sun eller CZ ville ha ønsket å gå.

Selv om ICO gikk gjennom, møtte Binance Launchpad-plattformen en overbelastningsopplevelse. Plattformen ble flaskehalset selv med undervurdert etterspørsel, og det samme ble rapportert av CZ ved hjelp av hans Twitter-konto

Damn, uansett hvor mye du forbereder deg, har du fortsatt problemer med flaskehalsen. Selv hurtigbufring av hurtigbufring var overbelastet. Fortsatt under estimert etterspørsel.

– CZ Binance (@cz_binance) 28. januar 2019

Beklager den overbelastede opplevelsen. Og takk for støtten! Noen problemer løser for den neste.

– CZ Binance (@cz_binance) 28. januar 2019

CZ fortsatte videre med å nevne at det tok 18 minutter å avslutte ICO på grunn av noe systemproblem som ellers bare hadde tatt 18 sekunder, og tydelig innrømmet at

Begge øktene ble avsluttet. Tok omtrent 18 minutter på grunn av et systemproblem, ville det ellers tatt 18 sekunder. Etterspørselen var astronomisk.

– CZ Binance (@cz_binance) 28. januar 2019

Problemet som de fleste brukere møtte, var forårsaket av “cache / låsing” -knapp for bekreftelse av brukeravtale. CZ nevnte også at de fleste stresstestene fra teamet før ICO var fokusert på kjøpsprosessen, og dette knappeproblemet ble ikke dekket grundig nok.


knappen fungerte ikke i 10 minutter, men fra de aller første minuttene ble det vist at 28% solgte, hvis knappen ikke fungerte for alle, hvordan er dette mulig?

– Алексей (@ he090279kap) 28. januar 2019

Full gjennomsiktighet. Problemet som oppleves i dag var forårsaket av "bekreftelse av brukeravtale" hurtigbufring / låsing. De fleste stresstestene fokuserte på kjøpsprosessen, denne delen ble ikke dekket grundig nok. Rekkefølgen på mottatte forespørsler ble bevart.

– CZ Binance (@cz_binance) 28. januar 2019

Selv om dette var et rent teknisk problem, gikk det ikke bra med investorene som ventet spent på BitTorrent ICO. Disse investorene delte sin misnøye med CZ

Var veldig dårlig erfaring i BTT ICO.

Kunne ikke få noen eneste BTT.

– Sikandar Bakhit (@sikandarmks) 28. januar 2019

Du bør la oss bli enige om vilkår og angi catchpa i løpet av økten før nedtellingen var 0. Fordi det du egentlig sier er av alle solgte tokens, leste ingen faktisk T&Cs som det ville vært umulig. Derfor fulgte ingen!!

– Tuka (@sphud) 28. januar 2019

Noen abonnenter satt fast på den tomme skjermen

Beklager, men det sugde, dette observerte jeg alle minuttene pic.twitter.com/OzFXCejFgN

– Jeg er bare et tall (@ iamjustanumber8) 28. januar 2019

I følge andre Twitter-brukere var det bare 339 investorer som kjøpte hele ICO

@cz_binance denne ico var et rot. Captcha fungerer ikke, 339 investorer kjøper alt

– Mehdi Abou (@Mehdi__Abou) 28. januar 2019

Tron å ha luftdropper for de som gikk glipp av det

Med samfunnet som gjorde at ICO ikke ledet dårlig, bestemte Tron-teamet seg for å gjøre en liten Airdrop for folk som prøvde å legge inn bestillinger, men som ikke hadde suksess med å kjøpe. Totalt antall og andre detaljer ble ikke offentliggjort per nå

På grunn av overveldende krav ble Tron-teamet sjenerøst enige om å gjøre en liten luftdråpe for folk som prøvde å bestille, men ikke hadde suksess med å kjøpe. Nøyaktige tall vil snart bli publisert.

– CZ Binance (@cz_binance) 28. januar 2019

Ser ut som Justin Sun fyller hullene som ble skapt av Binances tekniske problemer ved å gi noen luftdråper, men Binance må fikse plattformen hvis den trenger å holde lanseringsplaten i gang og få flere token-lanseringer på den.

Vil Binance fikse feilene på lanseringsplattformen? Gi oss beskjed om dine synspunkter på det samme

For å holde rede på DeFi-oppdateringer i sanntid, sjekk ut DeFi-nyhetsfeeden vår Her.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector