Binance Native Token BNB flyr 10% når Pundi X legger til sitt POS

annonse Phemex

Binance Coin (BNB), tegnet på verdens ledende kryptokursutveksling, Binance, vil nå være tilgjengelig på Pundi X POS-terminal for forbrukere til å kjøpe varer i butikker rundt om i verden der XPOS er installert.

Da denne nyheten om en avtale mellom Binance og Pundi X nådde gaten, hoppet BNB-mynten til over 10% da investorer delte spenningen. Den samme effekten ble sett i Pundi X (NPXS), da den også var en økning på rundt 15% i handler.

Pundi X-partnerskap bringer BNB-mynt nærmere verktøyet

Pundi X hadde lansert sitt POS-system med et mål å styrke blockchain-utviklere og tokenholdere til å selge kryptovaluta og tjenester i hvilken som helst fysisk butikk i verden, og dermed gjøre kryptovaluta tilgjengelig for alle. Den har også innebygde muligheter for å akseptere betalinger fra tradisjonelle mobile lommebøker, inkludert Alipay, Bitcoin-lommeboken og mer, noe som gjør det vanskelig for butikken å installere den, ettersom kunden nå betaler med krypto eller fiats fra samme maskin.

I tillegg har Pundi X POS-enhet et brukervennlig og problemfritt grensesnitt og hjelper butikkeiere å legge til rette for transaksjoner, inkludert kjøp og salg av BTC, ETH, NPXS, XEM, XLM, QTUM, ACT og nå BNB. Bortsett fra å godta betalinger og kjøpe og selge kryptovalutaer, har enheten også utsjekkingsmeny for å fullføre transaksjonene med kryptovalutaer. Medlemskap, ordre og lagerstyring er alle integrert her.

Disse maskinene kommer i 3 modeller, nemlig med XPOS, XPOS Handy og XPOS Desk med XPOS Handy og XPOS Desk, som for tiden er under utvikling, og som har integrering for å motta betalinger med VISA / Master Card, Apple Pay eller Samsung Pay, noe som gjør det mer praktisk for butikken for å installere den.   

Zac Cheah kommenterte at “Utility for holders har alltid vært en sentral del av BNBs grunn til å være, noe som har blitt tydelig fra måten den vellykket har drevet verdens største kryptokursutveksling,”

Sa Zac.

“Vi er stolte av å ha et tegn på denne veksten inkludert blant de første dusinene for notering på XPOS når vi forbereder oss på å plassere enheten i hendene på internasjonale forhandlere og dermed utvide ekstra bruk til BNB-holdere.”.

Les også: Genaro samarbeider med Pundi X om WidenCryptocurrency Adoption

Pundi X “gå til markedet” -strategi sterk, kan øke BNB-myntverktøyet med multifold

BNB-mynter som for øyeblikket driver Binance-børsen som deres viktigste verktøy, med denne integrasjonen på Pundi X, vil nå bli brukt til og med for å kjøpe og selge varer som gir nytteverdien av mynten. A med økende rekkevidde for Pundi X-mynter, øker det bare akseptabelen og får flere til å holde den i lommeboken.


Siden opprettelsen for mindre enn ett år siden har BNB veltet seg inn i verdens 20 største kryptovalutaer, og markedsverdien overstiger $ 1,7 milliarder dollar (USD). Pundi X-integrering til BNB og dets globale utbyggingsanlegg kan bare ta BNB til neste nivå. Nylig kunngjorde Pundi X åpningen av sitt nye europeiske hovedkvarter i London.

Tale på Money 20/20 Europe, i Amsterdam Pundi Xs Country Manager, Gerhard Drobits, sa at en base i London ideelt sett vil plassere Pundi X for å drive en planlagt global utrulling av 100 000 av sine markedsledende salgssteder til global detaljhandel.

“London er det perfekte neste trinnet for Pundi X å utvide sitt fotavtrykk i Europa og å bidra til å drive en pilotutrulling som er virkelig global. Nå vil de første 500 XPOS-enhetene være klare til å sendes fra fabrikken til verden de neste ukene, ”

sa Drobits.

I tillegg til fire tusen forhåndsbestillinger fra markeder, inkludert Sveits, Japan, Korea og Singapore, har Pundi Xs partner, NEM-stiftelsen, bestillinger på ytterligere 20 000 enheter Pundi X POS-teknologi i løpet av de neste tre årene, ifølge selskapets uttalelse.

Hvis Pundi X er i stand til å oppnå disse forhåndsbestillingsmålene, vil det ta bruken av BNB-mynter også til nye høyder.   

En talsperson for Binance sa:

“Binance har alltid trodd på kraften til markeder og ny blockchain-infrastruktur for industrien. Det betyr at engasjement i det globale detaljmarkedet via Pundi Xs blockchain-baserte salgsapparat er en ny grense vi er glade for å være en del av.

Forstå viktigheten av denne CZ, takket konsernsjefen i Binance også Pundi X

Takk til @PundiXLabs for å støtte BNB i deres POS. Ett nytt verktøy, BNB-betaling på 5000+ POS denne måneden, pluss mye mer senere. "Etter å ha sett hvordan dette fungerer personlig, er jeg veldig bullish på denne teknologien!" https://t.co/IlsC56d75N

– CZ (gir ikke krypto bort) (@cz_binance) 25. juli 2018

Som fremtidige planer er bekymret for Pundi X, etter Europa ønsker det også å gå inn på det amerikanske markedet og planlegger å nå minimumsdistribusjon av 50000 XPOS-enheter totalt innen første kvartal 2019, som er bare 3 kvartaler unna.

Pundi X kan være den riktige plattformen for en mynt som BNB for å ta token’s mainstream og utover bare utvekslingsfunksjonen. Med Pundi X som bringer store mynter i butikken, blir det en spillveksler.

Vil BNB kunne finne suksess på detaljfronten slik den har vært på børsfronten? Gi oss beskjed om dine synspunkter på det samme.

For å holde rede på DeFi-oppdateringer i sanntid, sjekk ut DeFi-nyhetsfeeden vår Her.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector