Bitcoin (BTC) og Ethereum (ETH) Se skarp korreksjon. Hva skal investorer gjøre nå?

annonse Phemex

Det bredere kryptovalutamarkedet inngikk dyp korreksjon onsdag 27. januar. Bitcoin (BTC) og Ethereum (ETH) gikk inn i skarpe korreksjoner som gjorde det samlede markedssentimentet negativt med det samlede markedsverdi som falt under 900 milliarder dollar.

På et 24-timers diagram testet Bitcoin igjen nivåer under $ 30 000, selv om det gjenopprettes igjen og for tiden handler på $ 31 653 nivåer. Imidlertid har det kontinuerlige nedadgående presset på BTC-prisen de siste 15 dagene gjort investorene forvirret over om vi er på vei mot en ny større korreksjon de neste dagene.

Lignende har vært tilfelle for Ethereum (ETH). Til tross for at den nådde sin høyeste tid over $ 1450, har ETH ikke klart å holde fremdriften. Faktisk har enhver priskorreksjon i BTC ført til samtidig fortjenestebestilling også i ETH. Her er hva investorer skal gjøre på det gitte tidspunktet.

Grunnleggende om Bitcoin (BTC) forbedres, hvaler adresserer seg

Vel, for å være ærlig, har store bransjeaktører og hvaler fortsatt å bygge sine posisjoner i Bitcoin de siste to ukene med priskorreksjon. Børsnoterte selskaper som MicroStrategy og Marathon Patent Group har bygget opp enorme posisjoner under den siste korreksjonen.

De to selskapene har samlet en god mengde som visstnok kommer til fryselager, noe som resulterer i mangel på BTC-forsyning. Onsdag lanserte den kanadiske investeringsgiganten Ninepoint Partners sitt Bitcoin Trust Fund til tross for tidligere regulatoriske hindringer rundt Bitcoin ETF.

Data fra Santimnet viser at siden juni 2020 har vi nok en Bitcoin “mega-hval” med over 100 000 Bitcoins. På den annen side fortsetter Bitcoin (BTC) adresser med 1000+ BTC å vokse i antall.

&# 128051; For første gang siden 24. juni, #Bitcoin har en 2. hvaladresse med 100k+ $ BTC tokens holdt, med denne utviklingen dukket opp for 4 timer siden den @santimentfeedsine data. Det er også nå 233 nye adresser med 1000+ $ BTC i dem, en klar #AllTimeHigh. https://t.co/I6xhR4mEcv pic.twitter.com/U5XNrQrfed

– Santiment (@santimentfeed) 28. januar 2021

Disse forbedrede grunnleggende forhold og institusjonell deltakelse antyder at selgere kan begynne å samle noen få mengder fra nå. Ja, etter mega-rallyet tidligere denne måneden, vil sannsynligvis prisvolatiliteten i Bitcoin (BTC) fortsette, og vi kan se ytterligere fall. Å ta den forskjønne kjøpstilnærmingen i stedet for å gå all-in på en gang, skal være en forsvarlig tilnærming.

Også, hvis du er noen som venter på å holde i en periode på 5 år, er en dukkert her et godt nivå å kjøpe. I løpet av det siste tiåret har BTC gitt 200% sammensatt avkastning på årsbasis og slå en annen aktivaklasse med stor margin. Hvis du gjør matematikken din, vet du hva du kan tjene på herfra og utover. Bekymret for regulatoriske tiltak?

Til din overraskelse viser det seg at lovgivere og tradisjonelle institusjoner sakte varmer opp til BTC. Miami-ordfører Francis Suarez er villig til å gjøre byen til et knutepunkt for innovasjon av krypto. Interessant er at Bitcoin (BTC) whitepaper nå er oppe på den offisielle nettsiden til Miami Municipal Corporation. Patrick McHenry, representant for Carolinas 10. distrikt fra den amerikanske kongressen, har berømmet Maimi-ordføreren.


Imponert over hva du gjør i Miami, borgermester @FrancisSuarez. Jeg håper flere politikere vil bli med oss ​​for å støtte amerikansk innovasjon. https://t.co/FfWTKVyIa1

– Patrick McHenry (@PatrickMcHenry) 27. januar 2021

Lignende ser ut til å være situasjonen i Asia! Bank of Singapore uttalte nylig at krypto-eiendeler har potensial til delvis å erstatte gull i fremtiden.

Ethereum (ETH) gjennomgår grunnleggende transformasjon med DeFi

Ja, Ethereum (ETH) har vært ustabilt uten å opprettholde nye høyder! Men hvis vi ser det, har det dannet sterk støtte på rundt $ 1100 nivåer. Selv til $ 1100 er ETH-prisen 50% høyere enn hittil. Akkurat som Bitcoin blir ETH-grunnleggende sterkere.

ETH-forsyningen på børsene har nådd en 26-måneders lav som har ført til en forsyningsklemme. Det er også enorm institusjonell interesse rundt lanseringen av CME Ether Futures de neste ti dagene.

&# 128051; #Ethereum falt til et lavt nivå på 1 215 dollar tidligere i dag, men utvekslingsforsyningsstatistikkene fortsetter å tegne et bullish bilde. Forholdet mellom $ ETH tokens på børser, samt tokens som holdes av de 10 beste hvalutvekslingsadressene, ligger nå på en 26-måneders lav. &# 128526; https://t.co/Riti75WFHO pic.twitter.com/kbDQqeYNMk

– Santiment (@santimentfeed) 28. januar 2021

Markedsanalytikere er bullish på Ethereum (ETH), basert på veksten i Crypto DeFi-markedet. CoinShares-strategidirektør Meltem Demirors uttalte nylig at Ethereum gjennomgår noen grunnleggende strukturelle endringer. Hun la til:

“Vi har sett ganske mye materiale løpe opp, og når det gjelder nye applikasjoner, produkter og tjenester som bygges, bygges mange av dem på toppen av Ethereum-nettverket.”.

Fundstrat-analytiker har allerede gitt et 7x mål for ETH fra dagens nivå.

For å holde rede på DeFi-oppdateringer i sanntid, sjekk ut DeFi-nyhetsfeeden vår Her.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector