“Bitcoin er treg når det gjelder pengebevegelse” sier Ripple Chief Market Strategist

annonse Phemex

Ripples Chief Market Strategist, Cory Johnson, dukket opp på Fox Business og snakket om XRP og dets brukssak spesielt i pengeindustrien. Mens han forklarte brukssaken, nevnte han at verden vil ha en teknologi som er rask til å flytte penger, og derfor har Ripple fordeler over andre kryptovalutaer, spesielt kaller Bitcoin og Ethereum som sakte.

Cory Johnson føler at Ripple er best for å flytte penger

Han startet sin sammenligning for overføringsindustrien med Bitcoin [BTC] og Ethereum [ETH], og sa at folk vil ha fart når det gjelder å flytte penger, spesielt for betalinger over landegrensene. For Bitcoin uttalte Johnson at Bitcoin og Ethereum er fascinerende mynter, men er ikke opp til merket når det gjelder nytte.

Ifølge ham lukker transaksjoner på Bitcoin eller Ethereum et stort forretningsproblem i dagens verden å flytte penger over landegrensene. Videre, ifølge ham, har Ripple opprettet flere programvareprodukter som er bygget for å akselerere overføringsprosessen, og tar den til så lave som noen få sekunder til lave priser. Etter hans mening gjør denne faktoren XRP av stor verdi for fremtiden.

Johnson presiserte at Ripple fokuserer 100% på bedrifter og prøver å utvide rekkevidden til så mange institusjoner som mulig, slik at betalingene som tar dager å fjerne kan gjøres på få sekunder. For å sitere utdrag fra Johnsons intervju sa han

“Det er gal at jeg i dag kan sende en tekstmelding til min venn i Roma med emoji og en gif av Neymar som faller ned og smarte ting … på 3 sekunder. Men hvis jeg vil flytte penger fra New York til Mexico by, tar det 5 dager og koster over 500 basispoeng. Dette er gal i denne teknologiperioden. ”

“I utgangspunktet skal penger bevege seg så fort ideene beveger seg, så raskt som data beveger seg, og akkurat nå gjør det ikke. Og det er veldig dyrt. … Saktebevegende penger skader virkelig mennesker, spesielt når de beveger seg over landegrensene. ”

Mens han forklarte overføringsbransjens nåværende tidsforsinkelse og kostnader involvert, sammenlignet han XRP med BTC og ETH og sa

“Bitcoins sakte … Ether er treg. XRP beveger seg veldig raskt bare fordi teknologien er litt annerledes. ”

Les også: Ripple Reports Sharp Decline in XRP Sales in Quarter 2 of 2018

Hvorfor går Ripple så fort i å flytte penger

Ripple i sammenligningen for å vise hastigheten har satt opp et diagram på nettstedet som viser oppgjørshastighet. Mens det tradisjonelle oppgjørssystemet tar 3-5 dager, tar BTC 1+ timer, ETH tar 2+ minutter mens XRP tar 4 sekunder.


xrp

Ripples raske systemer: Som det er vist visuelt, er den dramatiske forskjellen i oppgjørshastighet mellom de tre-øverste kryptovalutaene, sammen med dagens tradisjonelle korrespondansebankoppgjørstid. Tidene som er sitert her er for det som er kjent i kryptoverdenen som “on-reskontro” -transaksjoner, eller transaksjoner som foregår direkte på blockchain. Ikke bare “on ledger” Ripple ‘s off ledger system kjent som XRP Payment Channel har den høyeste TPS-hastigheten sammenlignet med Bitcoins lyn og Ethers Raiden

Konsensusprotokoll: XRPs konsensusmekanisme eller protokoll bruker den “bysantinske konsensusalgoritmen” for å avgjøre om en transaksjon er legitim. Dette gjør det også mulig å sikre nettverket med et minimum av elektrisk kraft, og mye raskere enn Bitcoin og Ethereum som bruker “proof-of-work”. for å validere transaksjoner

XRP krever ikke gruvedrift: På grunn av sin konsensusalgoritme krever XRP ikke sentraliserte gruvebassenger. Dette gjør at nettverket virkelig kan desentraliseres på en måte som støtter redundansen fra et distribuert system. Det sparer også en eksepsjonell mengde elektrisk energi og er kategorisk bedre for miljøet enn Bitcoin eller Ethereum.

Effekt på hastighet: RippleNet tilbyr høyhastighets jernbanelinjer for neste generasjon av betalinger. I likhet med et passasjertog av passasjerer inneholder hver hovedbok transaksjoner som kan bekreftes i tiden det tar å blinke. Den oppnår disse hastighetene ved bruk av bekreftelsesprotokollen.

Vanlige lukketider for hovedbok: På grunn av Ripple-protokollen, vil hovedbokstider ikke variere nevneverdig som blokkeringstider. For både Bitcoin og Ethereum kan ikke en tredjepart med noen grad av nøyaktighet forutsi hvor raskt en ny blokk blir opprettet. XRP Ledger har derimot veldig regelmessige tider for hovedbok, og hver og en lukkes (for tiden) i gjennomsnitt hvert fjerde sekund (eller mindre). Denne konsistensen gir en referanse som kan brukes av tredjeparter, programvare og andre systemer for å forutsi normal kommunikasjon med og fra XRP Ledger med en hastighet som støtter nær øyeblikkelig global handel.

Ettersom Ripples MainNet, XRP og Consensus Protocol er mye raskere enn BTC og ETH, flytter det penger sikrere, problemfritt, billig og ja raskt, noe som gjør det til et foretrukket valg for finansinstitusjoner. Dette fikk Cory Johnson til å sammenligne og bekrefte de tre kryptovalutaene.

Vil XRP og Ripple fortsette å opprettholde denne fordelen i forhold til BTC og ETH? Gi oss beskjed om dine synspunkter på det samme.  

For å holde rede på DeFi-oppdateringer i sanntid, sjekk ut DeFi-nyhetsfeeden vår Her.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector