BitMax.io (BTMX.io) fremhever kryptoindustrien i 2019

annonse Phemex

Det siste året, BitMax.io, en Singapore-registrert handelsplattform, har vokst raskt ved siden av blockchain-økosystemet. Den har vellykket etablert seg som en fremvoksende bransjeleder og fanget markedsandeler fra større sittende plattformer ved å eksemplifisere en klientsentrert teamånd, levere innovative produkter og optimalisere systemarkitektur. Plattformen har oppnådd bemerkelsesverdig fremgang det siste året. Noen viktige milepæler fra 2019 er som følger:

Januar:

 • Introduserte Airdrop Multiple Cards for plattformbrukere med 3x standard airdrop-belønninger assosiert med utvalgte prosjektoppføringsaktiviteter.

Februar:

 • Lanserte en innovativ marginhandel med nøkkeldifferensieringer: sikkerheter på tvers av aktiva for fleksibilitet i finansiering, lån & tilbakebetale direkte gjennom handel, og 0% rente på marginlån med 8-timers tilbakebetaling for potensiell høyere lønnsomhet. Siden lanseringen har marginhandelsdekningen utvidet seg til et bredt spekter av eiendeler, inkludert ALGO, CKB, ATOM, MATIC, ONE, XTZ, LINK og BTT, samt mange populære plattformtokener og stabile mynter.

Mars:

 • Gjennomførte første auksjon på plattformen for å kjøpe BOLT til nedsatt pris.
 • Implementert akselerert BTMX utgivelsesfunksjon for private salgsdeltakere.
 • Aktivert BTMX marginhandel under handelsparene BTMX / USDT og BTMX / BTC.

April:

 • Annonsert støtte fra BNB mainnet swap.
 • Oppgradert BTC-lommesystem med ny innskuddsadresse.
 • Optimalisert marginhandelfunksjonalitet og justert BTMX maksimal innflytelse for marginhandel.

Kan:

 • Styrket global ledelsesbenk med Shane Molidor som Global Head of Business Development for ytterligere å drive og katalysere institusjonell markedsinntrengning.
 • Vert for verdens første Global Digital Impact Night i New York City med over 200 deltakere, inkludert toppnivåinvestorer, prosjektgrupper, industripåvirkere, journalister og medlemmer / lokalsamfunn.
 • Kunngjort permanent låsning av tre milliarder BTMX-tokens.
 • Aktivert handel for privat salgsdel av BTMX (BTMXP) under handelsparene BTMXP / USDT og BTMXP / BTC.

Juni:

 • Introduserte bransjens første Volatility Cards for å forutsi kortsiktige prisbevegelser på forskjellige digitale eiendeler. Designet av volatilitetskort er avledet fra tradisjonelle Wall Street-volatilitetsprodukter med kvasi-opsjonstrukturer.

August:

 • Kunngjort et strategisk partnerskap med UltrAlpha, en profesjonell tjenesteplattform for digital kapitalforvaltning, og lanserte et nytt blockchain-fokusert inkubatorfond, B-Tech, for å drive utvidelse utover tilrettelegging av transaksjoner og videre runde opp det omfattende økosystemet BitMax.io.

September:

 • Avviklet transaksjonsgruvedrift & Reverse-Mining-modus og vellykket overført til neste fase av forretningsutvidelse og plattformvekst.

Oktober:

 • Vertet BitMax.ios ettårs jubileumsseremoni.
 • Lansert BTMX investeringsprodukt.
 • Implementerte en ny trinnvis VIP-avgift & Rabattstruktur for forbedret handelseffektivitet på plattformen. Den nye strukturen gjør det mulig for brukere å motta opptil 2,5 bps (0,025%) rabatt for å gi likviditet på plattformen (“maker”) mens de tar så lite som et gebyr på 1,5 bps (0,015%) for å ta likviditet (“taker”).

November:

 • Kunngjort strategisk investering i ChainDream for å støtte blockchain-utdannelsen.
 • ios kanadiske forretningsenhet fikk godkjenning fra det kanadiske reguleringsbyrået FINTRAC (Financial Transactions and Reports Analysis Center of Canada) for sin søknad om lisens for Money Services Business (“MSB”). Dette indikerer BitMax.ios ivrige fokus på samsvar i den kritiske nordamerikanske demografien.
 • Partnere med Prime Trust, amerikansk regulert tillitsenhet, for å tilby reseptfrie (“OTC”) handelsløsninger for brukere å utføre store fiat-til-digitale eiendelstransaksjoner gjennom Prime Trust-plattformen.
 • Introduserte et kreditt- / debetkortbetalingstilbud gjennom et partnerskap med Simplex.

Desember:


 • Fullført systemtesting av ny derivatplattform med første tilbud om evigvarende kontrakter for å utvide BitMax.ios handelsprodukter fra kontante- og marginhandel til mer sofistikert leveraged trading.

Foreløpig støtter BitMax.io marginhandel for 46 eiendeler og tilbyr spothandel på tvers av 191 handelspar. Plattformen har over 500.000 registrerte brukere over hele verden med et gjennomsnittlig daglig handelsvolum på over $ 70 millioner.

Med det nye året rundt hjørnet, BitMax.io sier at det vil fortsette å utføre sin strategiske visjon om å bygge en institusjonell finansiell plattform med en innovativ serie med handelsprodukter og klassens beste klienttjenester. Her er en forhåndsvisning på høyt nivå av  BitMax.ioSin strategiske plan for 2020:

Omfattende produkttilbud:

Lansering av innsats & valideringstjenester, derivathandel og andre tilbud om merverdi for å utvide dagens spot- og marginhandel.

Forbedring av OTC-tjenester:

Forbedring av reseptfrie (“OTC”) handelstjenester med personlig kundesupport, strammere spread og mer effektiv avregningsprosess for en sømløs fiat on-ramp-opplevelse for globale brukere.

Institusjonell klientoppkjøp:

Akselerere institusjonell klientpenetrasjon og ombordstigning for større effektivitet på markedet med dypere likviditet og strammere spread fra et globalt mangfoldig utvalg av motparter.

Nådeløs global etterlevelsesinnsats:

Fortsett implementeringen av det globale overholdelsesprogrammet med sterk risikokontrolltankegang og hold deg oppdatert nøye med den pågående utviklingen og utviklingen av det globale regelverket som forberedelse til ny markedsinngang.

Fortsatt strategisk samarbeid:

Danne strategiske partnerskap med flere eksisterende og nye bransjeaktører for å utvide BitMax.io økosystemet på en global skala.

I 2019 la BitMax.io et solid grunnlag og bygde en bærekraftig vei for vekst. Plattformen vil fortsette å sette kundene først og drive innovasjon for å maksimere markedspenetrasjonen. For øyeblikket ser markedet ut til å være ganske optimistisk og entusiastisk over fremtiden for BitMax.io.

For å holde rede på DeFi-oppdateringer i sanntid, sjekk ut DeFi-nyhetsfeeden vår Her.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector