Breaking: Facebooks Libra Whitepaper avslører oppdraget bak lanseringen av Libra Coin

annonse Phemex

Og en etterlengtet whitepaper av Facebooks krypto er ut 18. juni 2019, som planlagt. I henhold til den utgitte whitepaper, vil kryptovalutaen til Facebook kalles ‘Libra’, og mynten vil rulle ut i første halvdel av 2020.

Facebook lanserer Libra Coin Whitepaper

Ifølge hvitt papir, Vekten mynt vil bli bygget på Libra Blockchain og vil bli støttet av stabil digital valuta. Mynten vil bli lansert i første halvdel av 2020. Imidlertid, i redaksjon side på Facebook, snakker den sosiale giganten om planen for 2020 og sier om Calibra som er et nytt datterselskap av Facebook. Uttalelsen leser at med Calibras finansielle tjeneste kan brukere delta i Libra-nettverket, og som sådan vil det aller første produktet som vil bli lansert av Calibra være en digital lommebok for Libra-mynt.

I dag deler vi planer for Calibra, et nydannet Facebook-datterselskap som har som mål å tilby finansielle tjenester som lar folk få tilgang til og delta i Libra-nettverket. Det første produktet Calibra introduserer er en digital lommebok for Libra, en ny global valuta drevet av blockchain-teknologi. Lommeboken vil være tilgjengelig i Messenger, WhatsApp og som en frittstående app – og vi forventer å lansere i 2020.

Misjon bak Libra Coin

Når vi kommer tilbake til Libra-whitepaper, er oppdraget å ‘muliggjøre en enkel global valuta og finansiell infrastruktur som gir milliarder av mennesker’. Når det er sagt, er Facebooks mål å tilby en økonomisk løsning til alle 1,7 milliarder voksne som ikke har bank, selv om nesten 1 milliard mennesker har tilgang til mobiltelefoner og internett..

Introduksjonen av Facebooks Libra-whitepaper diskuterte Govts holdning til krypto og forklarer hvor få eksisterende prosjekter som omgår regler. Det står at Facebook tror på samarbeid med enheter inkludert regulatorer for å lykkes i denne sektoren, det leser det;

Vi tror at samarbeid og innovasjon med finanssektoren, inkludert regulatorer og eksperter i en rekke næringer, er den eneste måten å sikre at et bærekraftig, sikkert og pålitelig rammeverk ligger til grunn for dette nye systemet. Og denne tilnærmingen kan gi et enormt sprang fremover mot et billigere, mer tilgjengelig, mer koblet globalt finanssystem.

I dag kommer Facebook sammen med 27 organisasjoner over hele verden for å starte non-profit Libra Association og …

Mark Zuckerberg ಅವರಿಂದ ಈ ದಿನದಂದು ಪೋಸ್ಟ್ ಮಾಡಲಾಗಿದೆ ಮಂಗಳವಾರ, ಜೂನ್ 18, 2019

Spesifikasjon av Libra Coin

Når det gjelder Vekten som digital valuta fortsatte dokumentet å legge til en pålitelig digital valuta og infrastruktur som kanskje verden trenger å være vitne til ‘internett av penger’.

Det skal være enkelt og intuitivt å sikre dine økonomiske eiendeler på den mobile enheten. Å flytte penger rundt på verdensbasis bør være like enkelt og kostnadseffektivt som – og enda tryggere enn – å sende en tekstmelding eller dele et bilde, uansett hvor du bor, hva du gjør eller hvor mye du tjener.

Videre definerte dokumentet Vekten i tre forskjellige aspekter som gjorde det til et inkluderende finanssystem og i mellomtiden styrke milliarder av mennesker.

  1. Den er bygget på en sikker, skalerbar og pålitelig blockchain;
  2. Den er støttet av en reserve av eiendeler designet for å gi den egenverdi;
  3. Den styres av den uavhengige Libra Association som har til oppgave å utvikle økosystemet.

Libra-kryptokurrency vil fungere på sin opprinnelige blockchain kalt ‘Libra Blockchain’, som er en åpen kildekode. På toppen av alt har blockchain blitt bygget mens man vurderer sikkerhet, skalerbarhet, effektivitet i lagring og gjennomstrømning, og fremtidig tilpasningsevne..

Hvorfor Vekten er en stabil mynt?

Som nevnt vil Vekten være støttet av en reserve av virkelige eiendeler, og ifølge whitepaper-rapporten er det fordi – Vekten må aksepteres mange steder og har lettere tilgang overalt.

En kurv med bankinnskudd og kortsiktige statspapirer vil bli holdt i Libra Reserve for hver Libra som blir opprettet, og bygger tillit til dens egenverdi. Libra Reserve vil bli administrert med det formål å bevare Libra-verdien over tid.

Som nevnt er valutaen designet for å være en stabil digital valuta og vil også bli støttet av et konkurransedyktig nettverk av børser for å kjøpe / selge Libra-mynten med sin fiat-valuta – selvfølgelig vil valutakursen være sentrum for oppmerksomhet fra børser.

Vekten er designet for å være en stabil digital kryptokurrency som vil være fullt støttet av en reserve av virkelige eiendeler – Libra Reserve – og støttet av et konkurransedyktig nettverk av børser som kjøper og selger Vekter.

Libra Association

Mer om dette – det har også opprettet en uavhengig, ideell medlemsorganisasjon kalt ‘The Libra Association’. Foreningen har hovedkontor i Genève, Sveits, som vil påta seg nøkkeloppgaven for å gi et rammeverk for styring av nettverket og reserven, og også hjelpe tilskudd til sosial innvirkning til støtte for økonomisk inkludering. Det har også avslørt sine ‘stiftelsesmedlemmer’ og spesielt navnene på få medlemmer er de som tidligere ble rapportert som investor til Libra-prosjektet.

Følgende er de grunnleggende medlemmene av Libra Associations hvor Facebook håper å ha omtrent 100 medlemmer innen første halvdel av 2020 når Libra-mynten faktisk er planlagt å lanseres i markedet.

Betalinger: Mastercard, PayPal, PayU (Naspers ’fintech-arm), Stripe, Visa

Teknologi og markedsplasser: Booking Holdings, eBay, Facebook / Calibra, Farfetch, Lyft, MercadoPago, Spotify AB, Uber Technologies, Inc.

Telekommunikasjon: Iliad, Vodafone Group

Blockchain: Anchorage, Bison Trails, Coinbase, Inc., Xapo Holdings Limited

Risikokapital: Andreessen Horowitz, gjennombruddsinitiativer, Ribbit Capital, Thrive Capital, Union Square Ventures

Ideelle og multilaterale organisasjoner og akademiske institusjoner: Creative Destruction Lab, Kiva, Mercy Corps, Women’s World Banking

“Move”, det nye programmeringsspråket & Libra Blockchain

Libra-whitepaper snakker videre om et nytt programmeringsspråk kalt ‘Bevege seg‘, Lanseringen har til hensikt å implementere tilpasset transaksjonslogikk og smarte kontrakter på toppen av Libra Blockchain. På toppen av alt er denne blockchain av Libra en enkelt datastruktur som vil registrere historikken til transaksjoner og stater over tid – men i tilfelle eksisterende og tidligere blockchain ser den blockchain som en samling transaksjonsblokker..

På grunn av Libras mål om en dag å tjene milliarder mennesker, er Move designet med sikkerhet og sikkerhet som de høyeste prioriteringene, leser Whitepaper og legger til; For å legge til rette for enighet mellom alle valideringsnoder om transaksjonene som skal utføres og rekkefølgen de utføres i, vedtok Libra Blockchain BFT-tilnærmingen ved å bruke LibraBFT konsensusprotokoll..

Når det gjelder strengere data, forklarer Facebook at;

Libra Blockchain er pseudonym og tillater brukere å ha en eller flere adresser som ikke er knyttet til deres virkelige identitet.

Så lesere, hva synes du om Facebooks Libra Coin.? Tror du Libra-mynten vil føre i kryptorom akkurat som Facebook i sosiale medier.? Gi oss beskjed i kommentaren nedenfor

For å holde rede på DeFi-oppdateringer i sanntid, sjekk ut DeFi-nyhetsfeeden vår Her.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me