Chainlink [LINK] Pumps on Reverse Psychology? Over $ 50 millioner i shorts avviklet

annonse Phemex

15. juli publiserte Zeus Capital LLC en forskningsrapport med tittelen ‘The Chainlink Fraud Exposed.’ Påstandene mot SmartContract, utvikleren av protokollen inkluderer ulovlig sikkerhetstilbud, sentralisert styring og kontroll, falsk markedsføring, falske kunngjøringer om partnerskap og hva ikke. 

Logikk ville kreve et bratt prisfall etter en slik avsløring. Men etter å ha kjørt sine teorier og påstander i 24 dager, ser Zeus Capital ut til å ha tapt for pumpere (eller er de pumperne selv?).

Enkel økonomi vil fortelle deg at etterspørsel og tilbud er de to drivende faktorene for prisen på en eiendel. Imidlertid konkurrerer en som handles på derivatinstrumenter med lange og korte ordrer. Kjøperen av en kort kontrakt må finne en selger og omvendt. Når saldoen tipper for mye til fordel for den ene siden, blir muligheten til å forårsake klem eller avvikling levedyktig.

Pris Action

LINK toppet rett under $ 9 den dagen rapporten ble publisert. Deretter begynner det til og med en nedadgående trend med høyere høyder og lavere nedturer til en rask reversering over $ 6,5. Dette kan skyldes en kombinasjon av selgere som booker fortjeneste og kortselgere som legger press på markedet.

linkusd krakenLINK / USD 1-dagers diagram på Kraken (TradingView)

Siden reverseringen til tross for kontinuerlige advarsler og beskyldninger fra Zeus Capital, fortsatte Chainlink [LINK] sin oppadgående bevegelse til en høyde over $ 14.

I går, før like før oppgangen, tvitret de at MakerDAO og Compound støtter fra Chainlinks prisorakel. Sammen med det, en oppfordring til SEC om å se på saken. Hele saken ble presentert sterkt på Twitter.

Bekreftet! Først @MakerDAO, deretter @compoundfinance trekker seg tilbake fra det upålitelige og ikke-bærekraftige Chainlink’s Oracle. $ LINK går ned.

DYOR & les etterforskningsrapporten – https://t.co/j5F8FMNkQU pic.twitter.com/28EAaHHQiV

– Zeus Capital (@ZeusCapitalLLP) 8. august 2020

Mistenkelig nok kan Zeus Capitals korte bestillinger være en lus for å maskere de massive lengtene. En fremtredende kryptohandler observert,


Den korte (hvis det var dem) var en del av pumpekampanjen. De forsto den motstridende karakteren til kryptosykologi og brukte den til å pumpe. Alle tapene var sannsynligvis bare små i forhold til fortjenesten de fikk på lengden.

Videre var FUD grunn nok til at hval kunne utnytte likviditeten på kortsiden. Hvorvidt Zeus Capital har vært ærlig i deres tilnærming, betyr ikke noe nå.

Likvidasjoner

På Aave forårsaket LINK-prisaksjonen (PA) massive avviklinger på over $ 25 millioner. Angivelig på aavewatch, lånene i USDC var de som led de fleste av avviklingene opp til 96% millioner. Videre har sentraliserte børser som Binance, FTX, Huobi og så videre enten egen andel av avviklinger.

lenke binance åpen interesseLINK / USDT Futures on Binance Open Interest 4-timers diagram

Bare på Binance vokste LINK / USDT forsikringsfond over $ 2 millioner, med mer enn $ 29 millioner flashfall i OI som pekte på korte likvidasjoner.

Den perfekte planen

Ifølge mange eksperter er dette en forseggjort pumpekampanje og ikke en ny ting i krypto. Meltem Demirors, CSO for Coinshares notater,

de @ZeusCapitalLLP “Aktivist kort” kampanje på $ LINK føles som et forseggjort markedsføringsplott for å samle støtte og øke prisene, hvor mye tror du de brukte på (a) Twitter-annonser (b) et nettsted og (c) noen få brukere å troll på Twitter?

I fjor gjorde BSV-talsmenn ledet av Craig Wright og Calvin Ayre en lignende ting ved å lage FUD rundt Bitcoin copyright. Prisen på BSV fortsetter å gjøre nye høyder til tross for åpenbaringen bak fasaden.

På det igjen!

DeFi-porteføljen til dette en bestemt adresse har blitt funnet å oppleve en av de største avviklingene av LINK shorts på Aave. Linksaka (alias) sporing av porteføljen i går fant at avviklingsprisen på over 6 millioner dollar i LINK-lån var på 11,8 dollar. Senere ble mer sikkerhet stilt inn da prisen begynte å stige oppover.

For øyeblikket har kontoen over 6,3 millioner dollar i LINK-lån med en nettoverdi på 2,3 millioner dollar. Ovennevnte konto kan muligens også tilhøre Zeus Capital.

Videre fortsetter LINK å handle over $ 12,7 med betydelig handelsvolum som stiger på tvers av børser som Huobi. Kryptovalutaen er for tiden i en prisoppdagelsesfase med mye FUC og FOMO rundt seg.

Hva ville være din investeringsstrategi eller din mening om Chainlink [LINK] for øyeblikket? Vennligst del dine synspunkter med oss. 

For å holde rede på DeFi-oppdateringer i sanntid, sjekk ut DeFi-nyhetsfeeden vår Her.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map