Coinbase Faces #DeleteCoinbase Boycott Citing Neutrino Hacking Team Acquisition

annonse Phemex

Coinbase-kryptokursutveksling er et slikt navn som er i rampelyset hver dag – spesielt i februar måned 2019. Børsen ble grunnlagt i 2012 og nådde toppen med en enorm brukerdatabase over hele verden – men denne handelsplattformen står nylig overfor aggresjon fra sin stort amerikansk publikum etter den siste Neutrino Hacking Team Acquisition.

#DeleteCoinbase Boycott Over Neutrino Acquisition

Aggresjonen resulterte i ‘boikott’ som kjører på Twitter med hashtaggen ‘#DeleteCoinbase’- mange Twitter-tilhengere mot oppkjøpet av Coinbase har fulgt rallyet og til slutt slettet deres Coinbase-konto. Faktisk deler slike brukere også snaps av sine slettede Coinbase-kontoer som et lite bevis til sin sinne – mot kjøpeavtalen som Coinbase nylig hadde signert.

Ikke det at jeg er @coinbase‘S største kunde i alle slags fantasier, men jeg er ferdig.

Jeg var aldri en fan, men dette er for mye. Takk @davidzmorris, @arjunblj, @ J9Roem for å bringe dette frem i lyset.

Slettet kontoen min, og det burde du også. Del bildene dine med #DeleteCoinbase. pic.twitter.com/G2llRID5UF

– Udi Wertheimer (@udiWertheimer) 27. februar 2019

Jeg har slettet alle tilknytningskoblingene mine til coinbase @freedomnodecom, donerte restrest (ikke mye) til @btcven og slettet kontoen. Du burde #DeleteCoinbase også. Hvis du vil gjøre det morsommere, bli med i #DeleteCoinbaseTrustChain pic.twitter.com/Ect2skbWqV

– Mario Dian ⚡️ (@mariodian) 28. februar 2019

Expert’s Research and Coinbase’s Respond

Motstanden til disse brukerne kommer etter at få eksperter avslører historien bak teamet Neutrino – også, som jeg rapporterte veldig nylig, arbeidet grunnleggerne av Neutrino med hackingteamet som de ledende lederne for å selge Hacking-verktøy til Govt-byråer. Da dette faktum ble viralt, begynte innflytelsesrike kryptofigurer som Ari Paul, Francis Pouliot og andre kryptointeresserte å diskutere om det kontroversielle anskaffelsen.

"Interne e-poster viser at selskapet hadde kontroll over kundenes overvåkingsinfrastruktur, merking av skadelig programvare og servere."


Kan ikke løpe fort nok? Selg bitcoins på Coinbase, kjøp en jetpack og få helvete derfrahttps://t.co/O2tJwWrYyp

– Francis Pouliot? ₿ (@francispouliot_) 20. februar 2019

Når det gjelder debatten, nådde Coinbase ut til media via e-post og svarer på de viktigste aspektene som fører til debatt. Faktisk, i en e-post, sier Coinbase at den ikke godtar eller vil forsvare handlingene til Hacking Team. Som et svar på denne påstanden skrev Coinbase i en e-post

klar over at Neutrinos medstiftere tidligere jobbet i Hacking Team, som vi gjennomgikk som en del av vår sikkerhets-, tekniske og ansettelsessamarbeid. Coinbase tolererer ikke og vil heller ikke forsvare handlingene til Hacking Team, men det var viktig for Coinbase å bringe denne funksjonen internt til å fullstendig kontrollere og beskytte kundenes data, og Neutrinos teknologi var det beste vi opplevde i rommet for å oppnå dette mål.”

Trender i USA

Selv etter svaret fra Coinbase overbeviste ingenting sinne av noen få Coinbase-brukere. I følge analysen av Coingape, laget via trendkart, er det 62% amerikansk publikum som konstant tvitrer og engasjerer seg i en samtale med #Delete Coinbase. Faktisk er byer som i stor grad bidro til denne boikotten NewYork med 24%, San Francisco med &%, Berlin med 7/5, Montreal med 5%, London med 5%, Dallas med 4%, Vancouver med henholdsvis 4% og Bangkok med 4%.

Videre nedenfor følger tidslinjeaktiviteten til #DeleteCoinbase fra 27. februar til 28. februar som øker nå og da

Likevel hadde Coinbase flere anskaffelser så langt, og ingen oppkjøp hadde boikott som Neutrino. I virkeligheten er bakgrunnen som Neutrino-grunnleggerne har, det som hindrer alle som boikotter – FYI, grunnleggerne av Neutrino, nemlig Giancarlo Russo, Marco Valleri og Alberto Ornagh var involvert i å selge hackingsverktøy til Govt-byråer. Og det ble til slutt nøkkelen til at Coinbase-brukere sletter kontoene sine.

Gratulerer til Coinbase med anskaffelsen av kjedeanalysestart Neutrino!

FYI, administrerende direktør, Giancarlo Russo, var tidligere COO i HackingTeam (https://t.co/qyQ6mLU8XE), som solgte "støtende inntrengings- og overvåkingsfunksjoner til regjeringer, politimyndigheter og selskaper." pic.twitter.com/VVza5AjIYa

– Arjun Balaji (@arjunblj) 19. februar 2019

Hva er din andel på Coinbases Neutrino-oppkjøp? Er du også enig i uttalelsen fra Twitter-tilhengere som kjører boikotten? Eller er du enig med Coinbases svar? Gi oss beskjed om dine tanker. 

For å holde rede på DeFi-oppdateringer i sanntid, sjekk ut DeFi-nyhetsfeeden vår Her.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector