CoinField-tilpasning av XRP som basisvaluta kan øke rekkevidden til millioner

annonse Phemex

Ser ut som XRP er i ferd med å bli en favoritt for kryptovaluta-børser, ettersom noen få av kryptobørsene de siste månedene har vurdert å legge til XRP som en grunnvaluta. Det nylige tilskuddet til denne listen er CoinField, Canadas mest avanserte Bitcoin- og kryptokursutveksling, som kunngjorde at de undersøker muligheten for å lage XRP som basevaluta.

CoinFields tillegg av XRP vil være en vinn-vinn-situasjon for begge

I følge Tweet utarbeidet av CoinField sa børsen at den vurderte muligheten for å legge til XRP som basisvaluta for 30 direkte kryptopar sammen med USD, CAD, EUR, GBP, JPY & AED. Den nevnte også at dette var en del av børsens utvidelsesplaner som også inkluderte lansering av plattformen til 69 andre land.

Vi har vurdert muligheten for å legge til #XRP som basisvaluta for 30 direkte kryptopar sammen med USD, CAD, EUR, GBP, JPY & AED. En del av vår utvidelsesplan i 69 land.@Ripple @ Ripple_XRP1 @xrp_news @XRPtheone @XRPstreetTEAM @KingRippleXRP @XrpCenter @tsuki_ryokou pic.twitter.com/BYHlT4Gsag

– CoinField Exchange (@coinfieldEX) 21. september 2018

Hvis evaluering går gjennom positivt, og hvis XRP er lagt til av CoinField, vil det være til fordel for begge parter likt. XRP vil bli utsatt for over 69 landes marked og millioner av CoinField-brukere, og setter den opp for masseadopsjon. CoinField, derimot, ville få raskere transaksjonsbehandling, redusere transaksjonsgebyrer og ville bringe nye brukere til børsen.

CoinField, som er Canadas mest avanserte Bitcoin- og kryptokursutveksling, fortsetter den raske utvidelsen. De nylige kunngjøringene gir et glimt av utviklingen børsen forplikter seg til å ta plattformen global. Disse kunngjøringene inkluderer tillegg av 8 nye mynter som inkluderer Zcash (ZEC), 0x (ZRX), Golem (GNT), OmiseGO (OMG), Zilliqa (ZIL), Augur (REP), Basic Attention Token (BAT) og Salt (SALT) ), aksept av 4 nye fiat-valutaer, generelle avgiftsreduksjoner, og et revolusjonerende skritt fremover i sin matchende motorteknologi med kapasitet på mer enn 1,5 millioner API-samtaler per sekund.   

CoinField CTO Reza Bashash ble sitert og sa

“Vår matchende motor er nå drevet av en teknologi på bedriftsnivå som er i stand til opptil 75 000 handelstransaksjoner per sekund og mer enn 1,5 millioner API-samtaler per sekund. Vi har vært ekstremt fokusert på R&D som vår visjon er å bli den mest avanserte uavhengige kryptokursutvekslingen globalt ”

Måten CoinField transformerer ser ut til å være en ideell partner for XRP for å teste utvekslingsmulighetene også.   


Les også: XRP Leading the Altcoin Slump while Expert Predictions a Bullish Scenario

XRP-funksjoner gjør det sakte til å bytte favoritt

RippleNets og XRPs evner til å gjøre transaksjoner raskere og billigere har ført til dets popularitet blant banker og andre finansinstitusjoner. Dette er noe som ennå ikke har blitt utforsket av noen av de ledende kryptobørsene, men det ser ut til å allerede ha fått den sårt tiltrengte starten.

Den første børsen som valgte Ripple ’XRP som grunnvaluta var DCEX. DCEX tilbyr 15 digitale tokens for handel med XRP som basepar. De digitale tokens inkluderer Litecoin (LTC), Bitcoin (BTC), Tron (TRX), Bitcoin Cash (BCH) og Ethereum (EOS) blant andre digitale valutaer.

Bitrue, en Taiwan-basert kryptobørs, hadde også kunngjort at de hadde til hensikt å liste XRP, som en grunnmynt i nettverket.

Takk til støtten fra #XRPCommunity. Bitrue presenterer deg stolt #XRP-basert handelsmarked med 10 handelspar i dag! Følg med for XRP-belønningsprogram de neste dagene. #xrpthesandard #xrpthebase pic.twitter.com/VgXVh3x2Ig

– Bitrue (@BitrueOfficial) 30. juli 2018

Bitrue har hatt lange ambisjoner om å bli det mest spontane og sikre alternativet for kryptoinvestorer globalt, og valgte derfor XRP som basevaluta.

Med XRP som basisvaluta kan børser vanligvis gjøre opp transaksjoner under 4 sekunder, noe som gir en enorm hastighetsfordel for børser i forhold til andre alternativer for pengebevegelse, og for XRP hjelper det masseadopsjon. En klar vinn-vinn for begge parter

Vil vi se flere børser som bruker XRP som basevaluta og dra nytte av hastigheten den gir? Gi oss beskjed om dine synspunkter på det samme.

For å holde rede på DeFi-oppdateringer i sanntid, sjekk ut DeFi-nyhetsfeeden vår Her.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector