Crypto Market Bottoming Frykt begynner å falme, ettersom LTC, ETH, XRP og andre Altcoins går inn i en ny fase av utvikling

annonse Phemex

Etter hvert som verden begynner å legge merke til Blockchain og kryptovaluta, har markedsverdien av kryptomarkedet holdt seg over $ 130 milliarder dollar. Mens Bitcoin har fått over 3% den siste uken, synes frykten for gjenoppliving av bjørnen å avta. Likevel kan akkumuleringsperioden holde forlengelsen en stund før oksene gjenoppliver prisen mot 2017-nivåene igjen.

Bitcoin får institusjonell støtte, prisen går inn i en tilstand av ikke-volatilitet

Rapporter om Fidelity Digital Assets som har begynt å tilby sine forvaringstjenester til noen kvalifiserte kunder, er positive nyheter for Bitcoin. Videre hadde markedet gjenopplivet fra den plutselige bjørnebevegelsen 24. februar 2019 da BTC brøt fra $ 4150-4200 i flashkrasj på nesten 10%.

Prishandlingen på Bitcoin var også avgjørende i løpet av uken; Bitcoin gjenopplivet fra $ 3700 for å teste $ 4000-nivået. Oksene ser på $ 4400 som sitt neste mål. Likevel fungerer $ 3950 som en massiv motstand som Bitcoin har brutt ned to ganger til $ 3875. Prisen handler nå over $ 3900.

bitcoin volumDøgnvolum av BTC i 1. kvartal 2019

24-timers volumet på BTC har imidlertid kommet tilbake til nivåene i januar 2019 da frykten for en ny bunn i Bitcoin var en rådende følelse. Mens bjørnene ikke kan utelukkes helt, ser det ut til at prisen holder seg over $ 3700. Videre har mengden Bitcoin holdt seg i området $ 3000 – $ 4000 siden det siste kvartalet, noe som har tilskrevet stabiliteten.

Ethereum har fremdeles en lang vei for utvikling

Mens prisen på Ethereum ble korrigert fra den årlige høyden på $ 164 til $ 137 etter Constantinople-oppdateringen. Markedsstemningen til Ethereum har økt siden begynnelsen av året. Implementering av sharding og PoS forventes å bli rullet ut innen 2020 i Serenity Update.

De fleste av de andre Dapps (Decentralized Application) -plattformene som EOS, Tron og Cardano har hatt muligheten til å lære av Ethereums feil. De nye aldersplattformene har høyere transaksjonsevne og tilbyr også større funksjonalitet. Ikke desto mindre har antallet ERC-20-tokens fått sin tro til å bli gjenopplivet i nettverket med implementeringen av den første oppdateringen.

Jeg personlig er definitivt ubehagelig med å lage en "måne eller byste" skutt fordi det er mange mulige fremtidige verdener der ETH er # 1-kryptovalutaen til en pris på $ 100, og vi trenger å overleve der også og gi verdien som folk forventer at blockchains skal gi.

– Vitalik Ikke-giver av Ether (@VitalikButerin) 8. mars 2019


Post Constantinople oppdaterer belønningene til gruvearbeidere har redusert med 33%, likevel holder prisen over 30% -nivået det hadde startet året med. Vitalik Buterins overbevisning om utvikling og suksess av Ethereum gjenopprettet også investortilliten som en forskningsrapport av Delphi Digital analyserer tilstanden til oppdateringen av nettverket ‘Serenity’.

Litecoin handler i det grønne mens handelsmenn venter på en ny pause

Litecoin, derimot, fortsetter å stige for å teste $ 60-marken. Det grunnleggende for Litecoin har økt voldsomt på grunn av transaksjonsegenskapene og nylig funnet utholdenhet mot soppbarhet. Prisen på Litecoin har økt med 21% i løpet av uken; det handlet til $ 47,6, mens prisen i skrivende stund var $ 57,6.

Litecoin har overgått den totale markedsverdien av EOS og er nummer 4 i henhold til coinmarketcap. De fire beste kryptovalutaene etter total markedsverdi er Bitcoin, Ethereum, XRP og Litecoin.

Ikke bare gjorde det $ LTC snu $ EOS, markedsverdien er større enn $ BCH og $ BSV kombinert! ?

CC: @flappening pic.twitter.com/e49mwBHZ3Z

– The Lite School ⚡️ (@theliteschool) 7. mars 2019

Kan kryptovalutaer overleve utfordringen fra ‘Stablecoins’?

Mange finansinstitusjoner og regjeringer har uttrykt interesse for å frigjøre stablecoin. Etter utgivelsen av JPM-mynt har markedssentimentene mot Blockchain økt voldsomt, men det ga også tvil om verktøyet og fordelen ved å bruke en sentralisert kryptovaluta som mangler interoperabilitet og vil fungere akkurat som en digital FIAT eller ‘IOU.’

Markedsfølelsene syntes å ha gjenopplivet mot to andre kryptovalutaer som ga løsninger til sentraliserte valutaer gjennom Blockchain og deres desentraliserte token; XLM og XRP. Ripple og R3 fortsetter også å etablere partnerskap over hele verden.

BCH handler også i $ 135-serien. Den andre mest spennende prishandlingen ble observert i Binance Coin (BNB), som har handlet 28% høyere siden forrige uke. Binance DEX med verdifulle partnerskap og et dedikert PR-team fortsetter å tjene forretninger for utvekslingsplattformen. Binance kom også inn på topp 10 kryptovalutaer etter markedsverdi og er rangert på 7. plass med et marked på over 2 milliarder dollar.

For å holde rede på DeFi-oppdateringer i sanntid, sjekk ut DeFi-nyhetsfeeden vår Her.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector