Crypto Weekly: Libra Association Signs Charter, KuCoin kunngjør månedlig Bitcoin Futures og mer

annonse Phemex

Viktige høydepunkter 

  1. Libra Association Signs Charter, kunngjør styret
  2. Stablecoins stiller flere problemer enn fordeler – G7 Task Force Report
  3. Miami International Airport ønsker sin første Bitcoin-minibank velkommen
  4. Kucoin kunngjør lansering av månedlige Bitcoin Futures-kontrakter på sin derivative exchange KuMEX
  5. Marshalløyene skal bygge egen digital valuta 
  6. Media Lab kjøper Kik, ser lang sikt i Kik’s Native Token 

Libra’s To Have 21 Founding Members 

Facebook har på møtet i Genève kunngjort sine 21 stiftelsesmedlemmer. Foreningen kunngjorde videre sitt styre. Etter utgangen av de beste betalingsselskapene, har Facebook endelig kunngjort sitt team av stiftende medlemmer. Noen av medlemmene inkluderer Uber, Lyft og Spotify. Teamet møttes i Genève for å signere Libra Association-charteret som skal styre Libra. Styret vil også bestå av David Marcus, Facebooks leder for prosjektet, og representanter fra Andreessen Horowitz, PayU, Kiva Micro-fond og Xapo Holdings.

G7-rapport viser nedbrudd på stablecoins

G7-taskforce har endelig gitt ut sin rapport. Sistnevnte fremhever manglene i de gjeldende grenseoverskridende betalingssystemene. Styrken er imidlertid fortsatt forsiktig hvis stallmynter vil være i stand til å løse det samme på grunn av deres operasjonelle utfordringer. Rapporten hevder at adopsjonen av globale stablecoins er usikker, og det samme vil utfordre den økonomiske stabiliteten og det internasjonale pengesystemet. Uavhengig av størrelse vil de også utgjøre en risiko for å bekjempe hvitvaskingsarbeid på tvers av stater, og vil hindre overholdelse av skatt og databeskyttelse for forbrukere..

Videre hevder arbeidsstyrken at G7-nasjonene ikke vil tillate noen lansering av en stablecoin uten først å sikre utfordringene og risikoen. Rapporten foraktet først kryptovalutaene og sa at de ikke klarte å tilby et attraktivt betalingsmiddel eller lagre verdi. Selv om arbeidsgruppen anså stablemynter som et betalingsmiddel eller verdilagring, anser førstnevnte at ulempene oppveier proffene. Ifølge rapporten vil lanseringen av det samme være en trussel mot den globale økonomiske stabiliteten og det monetære systemet.

Gjør nå Bitcoin-transaksjoner på Miami International Airport 

Miami International Airport (MIA) ønsket denne uken velkommen sin første Bitcoin Automated Teller Machine (ATM). Kunngjøringen ble gjort av Bitstop, som er et Miami-basert bitcoin-teknologiselskap. Installasjonen av en bitcoin-minibank på Miami International Airport vil hjelpe lettere utveksling av kontanter til bitcoin for reisende. Flyplassen har Bitcoin-minibanken installert i den sentrale hallen G ved siden av Gate 16. I henhold til statistikk over Coin ATM Radar, huser USA for tiden mer enn 3700 bitcoin-minibanker av totalt 5756 i 75 land fordelt på 5 kontinenter.

KuCoin kunngjør månedlige Bitcoin-kontrakter

Fremtidsplattformen, KuMEX for populær kryptovalutautveksling, har kunngjort sin intensjon om å begynne å drive bitcoin månedlige kontrakter om noen få uker. I følge en oppdatering som har gått opp på deres offisielle Twitter-konto, avslørte futures-plattformen at deres grunnlegger, Michael Gan, snakket på blockchain life 2019-arrangementet i Moskva, avslørte informasjonen om at KuMEX snart vil lansere månedlige bitcoin-kontrakter. Nyheten kommer etter en offisiell kunngjøring fra Kucoin om at børsen har revidert sitt børssenter. I følge kunngjøringen gjorde revisjonen store endringer i plattformen langs grunnleggende linjer som markeder, plattformvisning og handelsfunksjoner som ordrer og ordrebøker.

Marshall Island for å rulle ut sin egen digitale valuta 

Marshalløyene i et forsøk på å bevege seg bort fra tradisjonelle betalingskanaler og få autonomi jobber angivelig med sin egen digitale valuta. Det siste som ble med på initiativet er Wales. Sistnevnte har en tro på at det å ha sin egen digitale valuta vil være til stor hjelp og være til stor fordel for lokale virksomheter. Videre kan den digitale valutaen gi den en mer skilt identitet, spesielt med tanke på den forestående Brexit.

Media Lab kjøper Kik, vil fortsette å jobbe med Kin Token 


MediaLab, et holdingselskap i Santa Monica, har avsluttet en avtale med Kik Interactive om å kjøpe Kik meldingsplattform. Videre uttalte førstnevnte at det ser langsiktig potensiale i token-prosjektet og vil fortsette arbeidet med Kin med Kik-grunnlegger og administrerende direktør Ted Livingston. MediaLabs fremhevet også planene om å utrydde spambots og uønskede meldinger. Dette vil igjen gjøre appen raskere og mer pålitelig og redusere antall feil.

For å holde rede på DeFi-oppdateringer i sanntid, sjekk ut DeFi-nyhetsfeeden vår Her.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector