Den stigende “ekstremismen” i Crypto, er Craig Wright den mest mislikte personen i Crypto?

Craig Wright er ikke den mest sympatiske personen i kryptouniverset helt siden han hadde “feilaktig hevdet” å være Satoshi Nakamoto. Kontroversen rundt ham har fortsatt å vokse, som det har blitt funnet regelmessig å bande mot noen fremtredende navn i kryptovalutaverdenen. Og det siste dramaet om BCH fork har bare forverret ting da mange fremtredende gutter ga negative kommentarer til ham.

Er Craig Wright faktisk en skurk i kryptoverdenen?

Craig Wright er ikke på et veldig søtt sted akkurat nå. Han har mottatt kritikk fra alle hjørner, og fra mange fremtredende personligheter i kryptoverdenen angriper ham for hans påstander og trusler som han har utstedt med hensyn til den siste BCH-gaffelen. Den aller siste trusselen, der han tok kryptoverdenen som løsepenger ved å true med å sende Bitcoin-prisen ned til $ 1000 når BCH forbereder seg på å splitte.

Tweeting foran splittelsen av Bitcoin Cash-protokollen, som i seg selv er en gaffel av den ‘kjerne’ Bitcoin-blockchain fra august 2017, advarte Wright Bitcoin-gruvearbeidere om at hvis de viser støtte for Roger Ver / Jihan Wu (Bitmain) -backed Bitcoin Cash ABC (BCH) over sitt Bitcoin Satoshis Vision (BSV) -prosjekt, ville han se etter å finansiere sin side av enhver påfølgende ‘hash war’-kamp ved å selge bitcoins og bringe prisen til USD 1000.

Til alle BTC-gruvearbeidere …

Hvis du bytter til gruve BCH, kan det hende vi trenger å finansiere dette med BTC. Hvis vi gjør det, selger vi for USD, og ​​vel … vi tror BTC-markedet ikke har noe rom … det tanker.

Tenk på det. Vi vil selge mye!

Vurder at ….

Og ha en fin dag

(BTC til 1000 faseer meg ikke) pic.twitter.com/oUScEahtWc

– Dr Craig S Wright (@ProfFaustus) 14. november 2018

Denne uttalelsen har samlet mye kritikk. Joseph Young, den kjente journalisten, fortsatte med å si at “Craig Steven Wright var en skurk og nå er han bare kreft. Han påvirker både Bitcoin og Bitcoin Cash på en negativ måte, og starter en hash-krig. “

Først var Craig Steven Wright en skurk.

Men nå er han bare kreft. Han påvirker både Bitcoin og Bitcoin Cash på en negativ måte, og starter en hash-krig som kaster bort ressurser på begge kjedene.

Det er personlig for ham, han er en galning. Ikke støtt denne tullingen.

– Joseph Young (@iamjosephyoung) 15. november 2018

Craig hadde for noen dager tilbake truet Roger Ver med å forstyrre kryptovalutahandel over hele verden som gjengjeldelse for den kommende Bitcoin Cash hardfork. Slik reagerte Craig Wright på Vers støtteerklæringer for hardgaffelen kunngjort av BitcoinABC:

“Hvis du vil ha krig … vil jeg gjøre to år uten handel. Ingenting. I krigen kan ingen mynter handle. Hvis du vil ha ABC, vil du ha shitcoins, velkommen til konkurs <…> Jeg vil se BCH-handel på 0 i noen år <…> Side med ABC, du hater bitcoin, du er min fiende. Du har <…> aner ikke hva det betyr. Du vil. JEG ER Satoshi <…> Ditt valg.”

Han hadde også mottatt noen negative kommentarer fra Vitalik Buterin da Tim Copeland delte en nyhet om Craig-kommentarer til Fork, og nevnte at “Vitalik Buterin mener Craig Wright ikke burde ha en stemme”

Vitalik Buterin mener Craig Wright ikke burde ha en stemme. Mens mange er uenige i hans tro, taktikk og oppførsel – tror jeg han har rett til å bli hørt, som alle andre. Så her er hans side. @VitalikButerin @JihanWu @CobraBitcoin #bitcoincash #crypto https://t.co/W4AcMkT5Fi

– Tim Copeland (@Timccopeland) 12. november 2018

som Vitalik svarte “Craig Wright burde absolutt ha en stemme. Men så gjør alle oss.

Vitalik Buterin mener Craig Wright ikke burde ha en stemme. Mens mange er uenige i hans tro, taktikk og oppførsel – tror jeg han har rett til å bli hørt, som alle andre. Så her er hans side. @VitalikButerin @JihanWu @CobraBitcoin #bitcoincash #crypto https://t.co/W4AcMkT5Fi

– Tim Copeland (@Timccopeland) 12. november 2018

I august hadde Vitalik bedt BCH-samfunnet om ikke å følge Craig Wright.

BCH-samfunnet bør IKKE inngå kompromisser med Craig Wright for å “unngå splittelse” og bør omfavne det som en mulighet til å utelukke ham og avvise ham. Bitcoin Craig (BCC) kan ta tickersymbolet fra den nå nedlagte kryptovalutaen som den er en passende etterfølger for.

– Vitalik Non-giver of Ether (@VitalikButerin) 22. august 2018

Enten riktig eller galt, mister Craig Wright definitivt noe ansikt her, men kommer i kamp med alle i bransjen. La oss se hvordan han reagerer når gaffelen går i gang.

Er Craig Wright virkelig en skurk, eller er det andre som har spilt seg mot ham? Gi oss beskjed om dine synspunkter på det samme.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me