Denne uken i Cryptos: Square ups Bitcoin Sale Mens Walmart nuller ned på stablecoin

annonse Phemex

Viktige høydepunkter

  • Reddit Bitcoin-diskusjon er positiv
  • Square solgte $ 125M BTC i 2. kvartal
  • SEC kan outsource kryptonoder
  • Walmart patenterer en stabil mynt
  • Gråtone ved bruk av Coinbase Custody
  • S Korea starter reguleringsfri sone

Reddit Bitcoin-diskusjon er positiv

Interessen for Bitcoin øker definitivt og er uten tvil positiv. Og her kommer et annet nummer som støtter det. Tekniske forskere ved Comparitech analyserte over 48.000 Reddit-innlegg og 7500 artikler fra forskjellige utsalgssteder for å finne hvilke kryptovalutaer som ble sett på med de gunstigste vilkårene. Studien konkluderte med at 85,5% av cryptocurrency-relaterte emner var positive. Forskningen kjøpte også at det ikke bare var Bitcoin, men til og med altcoins som Cardano, Ether, Litecoin og Tron hadde 85% til 90% gunstige følelser.

Square solgte $ 125M BTC i 2. kvartal

Den positive følelsen av Bitcoin nå er tydelig synlig i de økonomiske resultatene til selskaper som jobber med det. I følge den siste kunngjøringen har betalingsselskapet Square generert $ 125 millioner i Bitcoin (BTC) inntekter i andre kvartal 2019 gjennom sin mobile betalingstjeneste Cash App. I følge resultatannonseringen hadde selskapets Bitcoin-inntekter delvis nytte av den første kryptovalutas prisoppgang i løpet av kvartalet. Som et resultat av denne prisveksten, var det også et tilsvarende økt volum av Bitcoin, sier de. Dette resulterte i et bruttoresultat på 2 millioner dollar for selskapet.

SEC kan outsource kryptonoder

Denne uken så flere nyheter rundt SECs beslutning om å kjøre ledende kryptonoder. Et nylig publisert dokument avslørte at US Securities and Exchange Commission (SEC) har planer om å ansette entreprenører for å kjøre spesifikke kryptovaluta-fulle noder for regjeringsbyrået. I følge SEC-dokumentasjonen vil regulatoren at tredjepartsentreprenører skal kjøre noder for Bitcoin Core (BTC), Ripple (XRP) og Ethereum (ETH) for å overvåke overholdelsesrisiko.

Walmart patenterer en stabil mynt

Etter Facebooks Vekt har en annen amerikansk gigant frigjort planene om å gå inn i kryptoer. Og denne gangen er det Walmart. I følge en nylig patentinnlevering fra selskapet, kan detaljistgiganten Walmart jobbe med å utstede en USD-festet stablecoin. Innleveringen, publisert av US Patent and Trademark Office (USPTO) denne uken, skisserer en metode for å “generere en digital valutaenhet ved å binde den ene digitale valutaenheten til vanlig valuta”, som betyr en fiat-festet stablecoin. Det kan også gi husholdninger med lav inntekt som synes bankvirksomhet er kostbart, med et valg å “håndtere formue ved en institusjon som kan levere de fleste av deres daglige økonomiske og produktbehov,” ifølge arkivering.

Gråtone ved bruk av Coinbase Custody

Coinbases rykte om å være trygg varetekt for kryptokurver har tiltrukket mange kunder tidligere, og de fortsetter å gjøre det. Det siste tilskuddet til denne listen er Grayscale Investments. I følge de nylige rapportene har Grayscale Investments tappet Coinbase Custody for å tjene som den nye sikkerhetsleverandøren for sine digitale eiendeler. Grayscale hevder å ha 2,7 milliarder dollar i forvaltningskapital, ifølge den siste kvartalsrapporten, mer enn en dobling av sine Q1-beholdninger på 1,2 milliarder dollar. Grayscale holder bitcoin, bitcoin cash, Ethereum, Ethereum Classic, Litecoin, Stellar Lumens, XRP og Zcash. Coinbase Custody har også til hensikt å holde Grayscales horizon (ZEN) -tegn, i påvente av godkjenning fra myndighetene for å støtte eiendelen.

Sør-Korea starter reguleringsfri sone

Sør-Korea har igjen bevist at det er alvorlig om kryptokurver og fremtiden i landet. Derfor har det besluttet å utnytte den spirende industrien i landet ved å tilby en delvis ‘reguleringsfri’ sone for kryptoselskaper. I følge tilgjengelige nyheter har Busan blitt erklært en “reguleringsfri” sone for blockchain-utvikling av Sør-Koreas nasjonale regjering, et trekk lenge forventet, men nå formalisert som en del av et større liberaliseringstrykk. Zug, Sveits sies å være en av modellene for sonen. Kunngjøringen sier også at BNK Busan Bank, en børsnotert lokal institusjon i Korea, vil overvåke blockchain-forvaltningen når det gjelder finansiering og kan utvikle en stablecoin knyttet til den vant..

For å holde rede på DeFi-oppdateringer i sanntid, sjekk ut DeFi-nyhetsfeeden vår Her.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me