Desillusjonerte handelsmenn søker Coinbase-alternativ etter nylig krasj

annonse Phemex

Nylige avbrudd på utveksling i USA Coinbase har motivert misfornøyde handelsmenn til å gjøre to ting: kritisere den San Francisco-baserte plattformen på Crypto Twitter og søke et levedyktig alternativ. I forrige uke brøt bitcoin barrieren på 10 000 dollar bare for at Coinbase skulle krasje, akkurat da prisen krøp mot dette psykologiske nivået den ble testet så ofte for sent. Cue utbredt sensur og fordømmelse i samfunnet, etterfulgt av en forhastet blogg innlegg av programvareingeniør Michael de Hoog, og forklarte at autoskalering av børsen ikke klarte å holde tritt med en dramatisk femdobling av trafikken.

Unnskyldninger er vel og bra, men de samler ikke mønstre med skrøpelige handelsmenn som har opplevd dette problemet før. De siste tre månedene har Coinbase gjort det gått offline ikke mindre enn fire ganger. Og det er ikke den eneste PR-hit selskapet har tatt den siste tiden: nyheter om at det er det selger overvåkingsprogramvare til den amerikanske regjeringen har fått mange brukere til å grøft plattformen

Fra en åpen tjeneste til full KYC

For noen brukere er det det siste strået og det forutsigbare endepunktet for Coinbases overgang til å være en statlig dukke slik de oppfatter det. Et typisk svar på Coinbases overgang til en KYC-modell ble lagt ut på Bitcointalk-forumet i slutten av 2018, med BitHodler bemerkning “Det overrasker meg at det tok så lang tid før de kom med disse tiltakene. Coinbase var en åpen tjeneste som tillot folk å sette inn og trekke når som helst uten spørsmål.

“Jeg har brukt Coinbase i all frihet i ganske lang tid, og det er over nå. Kanskje det er bra med hvordan det tvinger folk til å ta vare på sin egen lagring fra nå av. “

Til tross for kritikken, har Coinbase gjort det over 30 millioner brukere, med åtte millioner påmeldinger mellom midten av 2018 og midten av 2019. Nedfallet fra de nylige krasjene vil bare bli klart når og hvis antallet nye brukere blir offentliggjort, men hevder at børsenser ut til å være programmert til å gå offline når som helst, det er en $ 500 + bevegelse i bitcoins pris”Gjør det ikke noen fordeler.

Seks av de beste Coinbase-alternativene

Det mangler ikke Coinbase-alternativer for de som ønsker å bytte. bitFlyer USA er bare en av dem. Den brukervennlige plattformen ble lansert i slutten av 2017 og opererer i 47 stater og territorier, og lar brukerne koble opp bankkontoen sin og kjøpe bitcoin med USD. Den har også en Lightning Pro bytte for mer avanserte brukere, bygget av Wall Street-veteraner. bitFlyer USA støtter for tiden bitcoin, ethereum, ethereum classic, litecoin og bitcoin cash.

Derivater og spot exchange med hovedkontor i Singapore, Phemex ble lansert i november av et team av tidligere Morgan Stanley-meglere og tilbyr evigvarende kontrakter (futures uten utløpsdatoer) på eiendeler inkludert bitcoin og eter, til 100x gearing. Phemex kunngjorde nylig en Premium-abonnement program som gir spothandel med null avgifter for så lite som 9,99 USDT i måneden, og dets handelsmotor er i stand til å håndtere 300 000 transaksjoner per sekund, med en responstid på mindre enn 1 millisekund.

Binance, i mellomtiden er det verdens beste kryptobørs etter handelsvolum, og håndterer over 2 milliarder dollar i transaksjoner om dagen. Den kan støtte over 1,4 millioner transaksjoner per sekund. En av Coinbases hovedkonkurrenter, Binance lanserte sin USAs arm september i fjor og støtter USD fiat-par. Med spot trading, fiat on-ramper, kryptolån, futures med 125x gearing og en DEX, er Binance vel verdt å vurdere.

Deribit er verdens største børs etter handelsvolum og gjør det mulig for brukere å handle bitcoin og ethereum med opptil 100 ganger giring. Advarselen er at bare BTC aksepteres for innskudd. Basert i Panama, er Deribit et anstendig alternativ for mer erfarne handelsmenn. Betryggende har det trinnvise likvidasjons- og risikostyringssystemet hatt null forekomster av sosialiserte tap siden det ble lansert i 2016.

For de som ønsker tryggheten som kommer fra å bruke en veletablert plattform, Bitstempel er gullstandarden. Hovedsakelig fordi den åpnet sine virtuelle dører i 2011. Etter å ha inngått over fire millioner brukere, kombinerer den London-hovedkvarterte plattformen enkel handel med toppnivå sikkerhet, men riktignok fikk den 4,5 timers utfall den 25. april. Etter det ble det gjennomført vurderinger ut for å løse problemene og sikre at alle systemene fungerte som normalt. Bitstamp støtter bitcoin, ethereum, litecoin, ripple og bitcoin cash.


Nok et alternativ for handelsmenn som flykter fra Coinbase er Tvillingene, verdens første SOC 1 Type 1 og SOC 2 Type 1 og 2 sertifisert kryptobørs og depot. I likhet med Coinbase er den basert i USA og tilbyr en rekke handelsverktøy for nybegynnere og mer avanserte brukere. Med støtte for 22 handelspar og gratis innskudd / uttak er Gemini et trygt spill og viser seg spesielt populært blant institusjonelle investorer.

Tydeligvis er Coinbase ikke det eneste showet i byen. Hvis du har blitt desillusjonert av plattformen, er det ingenting som hindrer deg i å ta virksomheten din andre steder. Mens alle børser sannsynligvis vil ha en dårlig dag nå og da, når du har mistet troen, er det på tide å rulle ut.

For å holde rede på DeFi-oppdateringer i sanntid, sjekk ut DeFi-nyhetsfeeden vår Her.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector