“Dette er mitt tredje krasj i kryptomarkedet, og jeg blir ikke faset av det” – Ripples Asheesh Birla

annonse Phemex

I en intervju med PCMag media, Asheesh Birla, Senior VP for Ripple’s Product Management, diskuterte kryptovalutamekanismen. Vi har sett at Ripple hele tiden er på vei til å bygge desentraliserte produkter på forespørsel som xRapid, xCurrent, xVia, RippleNet og mer. Under diskusjonen leder Asheesh opp med å forklare forskjellen mellom kryptovaluta og blockchain. Han begynte å snakke om kryptovaluta-reguleringen, målet for Ripples grenseoverskridende betalinger sammen med fremtiden for desentraliserte apper.

Ripples prisfaktor

Siden bjørnemarkedskampen mellom XRP og ETH har funnet sted flere ganger i disse dager, begynte Asheesh Birlas første samtale med spørsmålet om faktorer som påvirker prisen på Ripples daglige drift. Han sa at de ikke tenker på den daglige prisfaktoren i stedet for å se på den lengre markedsperioden. Som Ripples rektor anbefaler han at det andre kryptoprosjektet må tenke langsiktig enn å vurdere markedet for volatilitet i dag.

Han forklarer det;

Dette er mitt tredje krasj nå i kryptomarkedet, og jeg er ikke faset av det. Baksiden er at du noen ganger krasjer og tar ut alle menneskene som ikke er fokusert på å løse virkelige problemer og reelle brukssaker. Og jeg tror du kommer til å se noen virkelig interessante selskaper komme ut av denne neste nedturen.

Blockchain-prosjekter er mer sannsynlig bygget på Google Sheet

Han tror sterkt på volumet og likviditeten for å gjøre den digitale appen merkbar. Under samtalen om hvordan blockchain-selskaper skiller myntene fra teknologien, forklarer han at nøkkelen til blockchain er å gi en 10 ganger bedre opplevelse, og hvis ikke ‘ikke bruk blockchain’, rådet han. Videre hevdet han at noen av prosjektene som hevdet å være på blockchain-teknologi, ikke i det vesentlige jobber med det. Snarere vises prosjekter som blockchain-turisme som Google Sheets og ‘ikke en sofistikert desentralisert blockchain-database’ sa han.

Så det har vært den frustrerende delen. Når prisene stiger, bruker folk det som markedsføring, enten for å få finansiering eller for å bli kvitt [myntene sine].

På spørsmål om blockchain utover Google-ark og database og hans syn på Ripples utbredte blockchain-app, peker han på de høye gebyrene som Citi Bank, JP Morgan og HSBC krever for transaksjoner over landegrensene. Han understreket, Ripples underliggende teknologi kan fungere grenseoverskridende ‘uten friksjon og uten tillatelse’ og kritiserte disse bankene og uttalte;

I dag, hvis du vil ha penger over landegrenser, stoler du i hovedsak på Citi Bank, JPMorgan eller HSBC. Disse tre bankene kontrollerer det meste av grenseoverskridende flyt. Enten direkte eller indirekte, vil du stole på de tre selskapene for å flytte penger på dine vegne, og de tar betalt avgifter de vil ha. Hvis de ikke bryr seg om det fremvoksende markedet eller de andre firmaene, går utgiftene bare opp og opp og opp.

Trender og potensialer for Ripple & Blockchain i Sørøst-Asia

Etter hans syn kjenner Sørøst-Asia med vennlig regulering verdien og potensialene til blockchain-teknologi. Han sammenlignet veksten av blockchain med trenden med mobiltelefoner og mobile enheter. Videre pekte han på at i stedet for 1950-tallets ledningsteknologi eller SWIFT, skal vi bruke blockchain. Likevel er det ifølge Asheesh 80 prosent av handelstrafikken som kommer fra Asia, som han tynner tre faktorer som utleder trenden;


  • Regulatorene er veldig vennlige
  • Disse økonomienes BNP vokser med 7-8 prosent i året
  • De går fra kontanter til digital via mobilbetaling på et gal klipp

Ripple fokuserer landene som India for å gjøre utenlands bankoverføring enkelt. Følgelig sa han at Ripples regulatoriske mannskap jobber tett for å bygge fremgangen der indianere kan koble bankkontoen sin direkte via telefonene sine og få tilgang til dem. Videre er Ripples mål i India å utdanne regulatorer om det grunnleggende og potensiale som blockchain har for å flytte penger.

Ripple i 2019 analyserer nøye selskapene som bygger en app på toppen av XRP. Han peker på få av selskapene som er drevet av XRP-hovedbok, inkludert Ripple for grenseoverskridende betaling, Coil ved bruk av XRP-hovedbok for mikrobetalinger..

For å holde oversikt over DeFi-oppdateringer i sanntid, sjekk ut DeFi-nyhetsfeeden vår Her.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector