Din guide til nye Reddit Community Points, Ethereum ERC 20 poletter for samarbeid på plattformen

annonse Phemex

I en betydelig utvikling vil to subreddits med et samlet medlemskap på 2,4 millioner bruke nylig lanserte Reddit community-poeng for sine egne community-tokens. Nyheter om at Reddit ville implementere et blockchain-poengsystem begynte å sirkulere tidlig i april. 

Reddit Community Points – digitale tokens for samarbeid på plattformen

Denne kunngjøringen fra Reddit er en bekreftelse av Ethereum blockchain og dets potensial for adopsjon.

Ethereum er egnet for en grunnleggende grunn. Det er en fleksibel plattform for å bygge desentraliserte applikasjoner, og hvorfra tokens enkelt kan genereres, slik at samfunnet kan stimuleres. Plattformen har en standard kalt ERC-20, som letter etableringen av nye tokens.

Disse tokens har egenskapene til Ethereum selv, nesten umulig å forfalske, og eiere har full kontroll. Det er en rekke plattformer som har kommet til å replikere Ethereums operasjonsmodell, men Ethereum har bedre navnegjenkjenning og tillit på grunn av å være den første slike plattformen.

Poengsystemet tar sikte på å stimulere til brukermedvirkning og kvalitetsinnhold på Reddit. To ledende subreddits, r / Kryptovaluta, og r / FortNiteBR avduket tokenlanseringene sine nylig som flaggskipsprosjekter. Tokene heter henholdsvis MOON og BRICK.

BREAKING: Reddit introduserte omtrent 20 millioner nye brukere til kryptovaluta eller sitt eget token i løpet av sekunder.

Tusenvis av populære nettsteder, sannsynligvis tusenvis av tokens.

Uunngåelig #adopsjon!https://t.co/QPn9TeWdIJ

– CZ Binance ??? (@cz_binance) 14. mai 2020

R / kryptovalutaen er et stort fellesskap for kryptovalutainnhold og nyheter, mens sistnevnte er et fellesskap for et populært elektronisk spill, Fortnite.

Hvordan fungerer Reddit Community Points?


Reddit gjorde kunngjøringen i en forseggjort lysbildefremvisning 13. mai 2020. Presentasjonen har tittelen “Community poeng”, og har temaer for å gjenvinne internett og bygge uavhengige samfunn online.

Disse konseptene høres kjent ut for kryptoentusiaster som handler om å frigjøre seg fra åket til sentraliserte pengesystemer.

Community Points-systemet vil sikre at medlemmene kan samarbeide om beslutninger og bestemme sin egen fremtid.

Reddit beskriver Community Points som en måte for Redditors å eie en del av favorittsamfunnene sine. Tokene betegner verdi og representerer en eierandel. Brukere kan bruke dem til å kjøpe premiumfunksjoner og doble opp som et mål på omdømme innenfor subreddits.

Community-medlemmer tjener belønninger ved å sende inn kvalitetsinnlegg og kommentarer. Samfunnet bestemmer hvor mange poeng hver person får. Det legges vekt på kvalitet fordi disse samfunnene hovedsakelig er orientert rundt sosiale nyheter. Det mest relevante, informative, ekspertinnholdet må prioriteres.

Nåværende forbrukernettbedrifter bør studere Reddits kryptovalutainitiativ vs. Telegram.

Telegram: $ 1,7 milliarder i finansiering, mye sprøytenarkoman, ny kjede, ingen produksjon

Reddit: ingen finansiering, ingen hype, Ethereum-basert, rull ut en ny økonomisk modell til millioner av brukere

– Nick Tomaino (@NTmoney) 14. mai 2020

Disse punktene eksisterer på Ethereum blockchain. Blockchain-teknologien er desentralisert, noe som betyr at du har full kontroll over Community Points. Verken Redditors eller moderatorer kan ta bort eller bestemme hva de skal gjøre med poengene du tjener.

Når en poenginnehaver bestemmer seg for å bruke tokens, går ikke disse poengene til Reddit. I stedet blir de “brent”, noe som betyr at andres del av poengene er større, og belønner dermed hele samfunnet.

Medlemmer kan gi og overføre fellesskapspoeng til andre medlemmer. Dessuten kan man velge å tipse en annen for et flott innlegg eller kommentar, akkurat som om du vil tipse en leveringsarbeider for utmerket service.

For å sikre at tokens er trygge, kan Arkiv-eiere lagre en kryptert sikkerhetskopi av sine private nøkler på Reddit. Dette er imidlertid ikke obligatorisk og bare valgfritt for personer med rimelig tro på at de kan miste sine private nøkler. Alternativt kan du manuelt beskytte Arkivet ditt ved å generere en tolv ords gjenopprettingsfrase som du lagrer på et trygt sted.

MOONS har en utdypet inflasjonsplan. Tilførselen deres vil reduseres med 2,5 prosent til den endelige forsyningen på 250 millioner er nådd. R / Fortnite har ennå ikke utstedt en lanseringsplan for BRICKS.

Hvordan få dine første Reddit Community-poeng?

Hvis du ikke er medlem av de respektive underreddits, er det første trinnet åpenbart å registrere deg på plattformen.

Reddit er akkurat som alle andre sosiale medier med noen få utmerkelser. De fleste subreddits har driftsregler for å opprettholde fellesskapsstandarder og sikre at interaksjonen på plattformen er relativt sivil.

Forsikre deg om at du gjør deg kjent med disse underrediteringsreglene for å unngå å komme i trøbbel med moderatorer.

Underreddits har lagt til en ny del av Reddits mobilapp som heter Vault. Vault er egentlig Reddits mobile lommebok. Medlemmer kan opprette en kryptovaluta-lommebok for ERC-20-tokens. Disse tokens blir også fellesskappoeng på plattformene. For å få Vault-lommeboken i drift, skann en QR-kode gjennom den offisielle Reddit-appen.

Reddit lanserer i app Ethereum “Vault” lommebok for å administrere Community Points (ERC20 tokens) opptjent på subreddits ?

Lag lommeboken din ved å gå til hvelvesiden: https://t.co/h0aWjJZ99c pic.twitter.com/L1cd9ghfAu

– miguel.auth.eth? (@miguelmotah) 14. mai 2020

Når du har en funksjonell Vault-lommebok, kan du bidra med kvalitetsinnlegg og kommentarer til disse plattformene for å tjene Community-poeng. Som alle andre kryptovaluta lommebøker, vær ekstremt forsiktig med håndteringen av dine private nøkler. Tap av private nøkler, enten gjennom hacking eller forsettlig uaktsomhet, tilsvarer å miste poengene dine.

For å tjene Community-poeng, bidra til subreddits, gjennom å legge ut, kommentere og moderere. R / cryptocurrency-fellesskapet distribuerer poeng hver måned, og nok poeng kan gi deg et prestasjonsmerke.

Du eier Community Points pseudonymt, noe som betyr at man ikke trenger å bruke sitt virkelige navn for å tjene poeng eller delta på Reddit. Samfunnsmedlemmer vil til slutt bestemme tildeling av tokens. For nå jobber Reddit med å gjøre systemet mer gjennomsiktig, slik at andre brukere kan se den totale poengsaldoen ved siden av navnet ditt.

Du kan velge å samle fellesskappoengene dine og lagre dem til betydelige beløp. Alternativt kan du bruke dem til å få tilgang til eksklusive funksjoner som merker, tilpassede emoji og GIF i kommentarer.

Videre kan Community Points tillate deg å få spesialmedlemskap i den Subreddit der du får premiumfunksjoner.

Nåværende status – Reddit Community Points er i beta

Spesielt er Reddit Community Points det fortsatt i Beta. Denne tilstanden betyr at punktene ennå ikke skal distribueres på Ethereums hovednettverk (mainnet). De er fremdeles på et av Ethereums testnettverk kalt Rinkeby.

Reddits nye hvelv / tokens-funksjon lever for øyeblikket på Ethereum Rinkeby testnet.

Dette betyr at et Ethereum-testnett nå har flere brukere enn Bitcoin Lightning Network.

– Anthony Sassano | sassal.eth (@ sassal0x) 15. mai 2020

For øyeblikket kan ikke MOON og BRICK direkte representere pengeverdi, som er en direkte utveksling for fiat. Reddit planlegger å migrere tokens til Ethereum mainnet senere på året, sammen med brukerbalanser.

Ethereum bruker “gass” for transaksjoner. Bensin er avgiften eller prisverdien du trenger for å fullføre en transaksjon eller utføre en smart kontrakt på Ethereum blockchain. Siden mange Reddit-brukere ikke har bensin, vil Reddit dekke bensinkostnadene for nå. Etter hvert håper Reddit å få en bedre skalerings- og gassløsning når systemet tar opp damp.

Reddit & Blockchain- Et partnerskap laget i himmelen!

Reddit-eksperimentering med kryptovaluta kan vise seg å være enorm for Ethereum. Den sosiale mediegiganten har over 400 millioner brukere, og det er enormt å få enda en brøkdel av dette tallet ved å bruke Ethereum.

De to subreddits har et imponerende medlemskap, men det er mange flere som kan replikere “Community Points” -systemet hvis dette første oppsettet viser seg å være en suksess. Skulle denne modellen fange opp, er det grunn til å tro at Ethereum og dens tokens vil bli introdusert i hele Reddits brukerbase.

Millioner av mennesker kan få sin første introduksjon til Ethereum og kryptovaluta generelt. Adopsjon har alltid vært et mål for Ethereum-grunnleggeren, Vitalik Buterin. Denne utviklingen kan også være bullish for ETH-priser, som lenge har ligget langt bak Bitcoin.

Likevel er det noen få problemer å stryke ut. Vil for eksempel medlemmer med høyere Community Points ha større stemmerett på de respektive subreddits? Et slikt grep vil sikkert skape kontrovers.

Det fine med dette er at lokalsamfunnene fremdeles vil si noe om å implementere poengsystemet. Andre redditorer og moderatorer vil følge denne utviklingen nøye for å vite hvor jevne påfølgende utrullinger kan være.

Å pakke den opp

Oppsummert kan dette systemet være en livline for Ethereum blockchain. Ethereum trenger masseadopsjon for at potensialet skal bli fullt ut realisert. Det at Reddit har hundrevis av millioner brukere lover godt for adopsjon. Det vil være interessant å se hvordan dette prosjektet påvirker nettverkets formuer og verdien av ETH.

Gi oss beskjed i kommentarene nedenfor hva du synes om Reddits siste integrasjon med Ethereum Blockchain?

For å holde oversikt over DeFi-oppdateringer i sanntid, sjekk ut DeFi-nyhetsfeeden vår Her.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector