Elrond kunngjør den offisielle lanseringen av Maiar-lommeboken

Malta har tidligere blitt kalt blockchain-øya, da det lille landet omfavnet blockchain og var et av de første landene som introduserte regulering og rammer for distribuert hovedboksteknologi som fulgte. Nok en gang har landet bevist at dette har vært et godt skritt ettersom vi har flere nyheter fra et av de største blockchain-selskapene basert der, Elrond. På under tre år har denne fascinerende blockchain-oppstarten overgått en markedsverdi på over $ 800 millioner dollar, men dette ser ut som om det bare er en milepæl for virksomheten som vil fortsette å gjøre mye større og bedre ting. Basert på vakre St. Juliens på Malta, har dette selskapet gått fra styrke til styrke de siste årene. I denne artikkelen diskuterer vi selskapets siste prestasjon sammen med noen av deres prestasjoner til dags dato. 

Maiar Wallet Launch

Den siste suksessen til Elrond er kunngjøringen om lanseringen av Maiar-lommeboken. Hensikten med denne lommeboken er å lette ombordstigning av de neste milliarden brukere i kryptovaluta- og blockchain-økosystemet. Maiar-lommeboken skal konkurrere med noen av de eksisterende gigantene i betalingsbransjen som Google Pay, Paypal og Revolut. Det virkelige unike salgsargumentet for denne applikasjonen er hvor sikker den er, enda mer, den er helt privat og billig, så den skal fungere som et reelt alternativ i blockchain-rommet for noen av gigantene i bransjen. Hvis hypen skal antas om Maiar-lommebokapplikasjonen, er det eneste som står mellom Elrond og verdensherredømme, et markedsføringsbudsjett for å få brukerne til å lykkes.

Elrond har allerede fullført sine andre mål, så når de snakker om å gå ombord de neste milliardene til krypto og blockchain, er det sannsynligvis lurt å ta dette til pålydende. Hvis de kan være selskapet som begynner å tiltrekke seg massene til krypto og blockchain, ser vi kanskje på en enhjørning på en milliard dollar. I dette tilfellet må vi vente og se hvordan lanseringen går og hvor vellykket Maiar-lommeboken er på det åpne markedet, men på slutten av dagen er det ingen skade å komme bak et selskap som prøver å bringe krypto- og blockchain-teknologi til massene.

Om Maiar-lommeboken

Maiar-lommebokapplikasjonen er en mobil lommebok og global betalingsintegrert applikasjon som vil bruke Elrond blockchain. Hva dette betyr er at ved å bruke Elronds blockchain får den ytelse på internett som kan skaleres langt utover hundre tusen transaksjoner per sekund. Målet med Elrond når du slipper denne lommeboken er å forestille seg hvordan en eventuell verdioverføring skjer, inkludert men ikke begrenset til overføring av eiendeler, overføring av penger, overføring av eierskapstitler eller egentlig noe som overføres fra en person eller enhet til en annen.

Hvorfor starte en ny betalingsapplikasjon?

Fordelene med blockchain-teknologi har vært utenfor rekkevidde for allmennheten de siste årene, og som et resultat har masseadopsjon av blockchain-teknologi ikke skjedd ennå.

Lanseringen av Maiar-mobilapplikasjonen vil bety at massene enkelt og enkelt kan ta i bruk blockchain-teknologi bare ved å laste ned en mobilapplikasjon. Fordelene med applikasjonen går derfor langt utover å tilby en tjeneste til brukeren, i hovedsak gir applikasjonen en tjeneste til hele blockchain-samfunnet og verden, da det åpner dørene for brukervennlighet på en gjennomførbar måte. Når massene kan ta i bruk denne nye teknologien, vil det åpne dørene for andre selskaper å begynne å gjøre det samme.

“Milliarder mennesker kan sende direktemeldinger til kontaktene sine fordi det er praktisk, intuitivt og billig.” sa Beniamin Mincu, Elrond CEO. “Maiar og Elrond blockchain gir dem nå den samme opplevelsen når det gjelder å sende penger.”

Å få brukerne interessert

Brukere har ikke en tendens til å bry seg om noe er blockchain eller ikke, så det å få dem interessert og engasjert i å bruke applikasjonen, er en av de andre viktige styrkene til Elrond Maiar Wallet. Lommeboken i seg selv har et glatt design og har innlemmet alt fra gamification til brukeropplevelse og brukergrensesnittoppfylling som resulterer i at brukeren kan begynne å bruke applikasjonen i løpet av sekunder etter nedlasting.

Det ser ut fra det Elrond sier at ingen utgifter har blitt spart for å lage denne neste generasjons lommebokapplikasjon, og forhåpentligvis vil massemarkedet se tiden og krefter som har gått med å lage den og omfavne den nye teknologien med åpne armer.. 

Ansvarsfraskrivelse: Gjør din egen forskning relatert til det promoterte selskapet eller noen av dets tilknyttede selskaper eller tjenester nevnt i artikkelen. Coingape.com har ikke noe ansvar for din skade eller tap.


Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map