En blant større Ethereum [ETH] gruvearbeidere OKEx Pool Pledges Support for Ethereum 2.0

annonse Phemex

OKEx Pool, en av de største gruvearbeiderne for fem kryptovalutaer som er bevis for arbeid, er klar for overgangen til Ethereum 2.0. Den nye versjonen av Ethereum-nettverket, planlagt for den nærmeste fremtiden, er fortsatt i testfasen. 

Alysa Xu, Chief Strategy Officer hos OKEx, kommenterte Coingape:

“Takknemlig for å bli en av de første gruvedriftene som er koblet til Topaz ETH 2.0-testnettverket, ved hjelp av Prysmatic Labs. Vi er overbevist om at OKEx Pool som de viktigste gruveorienterte finansielle produktene vil hjelpe gruvearbeidere med å håndtere prisrisikoen og forventet kontantstrøm via staking de neste dagene. Enda mer, vil det drastisk berike brukernes klistrethet til vårt OKEx-økosystem. ” 

Ethereum 2.0 Topaz testnet har tiltrukket OKEx-bassenget som en av sine støttespillere. Topaz gikk online 15. april 2020, med støtte fra Prysmatic Labs. OKEx Pool samarbeidet umiddelbart med Prysmatic og ble en av validatorene for testnettet. Etter lanseringen av Ethereum 2.0 forventes OKEx Pool å lansere øyeblikkelig tilgang til ETH-innsats for småskala eiere. 

Ethereum 2.0 ledet til juli lansering

Basert på nåværende beredskapsnivå og testnets ytelse, er lanseringen av Ethereum 2.0 planlagt til første halvdel av 2020. De fleste utviklere forventer at den nye innsatsmekanismen vil være klar før juli. Dette vil flytte det nåværende Ethereum-nettverket fra gruvedrift gjennom GPU-kort eller spesialiserte maskiner, og til full innsats. Dette betyr at blokker på Ethereum 2.0 vil bli produsert av validatorer, med en minimum innsats på 32 ETH. 

For tiden, OKEx basseng har 151 aktive gruvearbeidere, for en total hashrate på mer enn 27 GH / s, av over 192 TH / s for hele Ethereum-nettverket. Etter lanseringen av en innsatsmekanisme kan OKEx begynne å tilby belønninger for lagring av ETH i sentral- eller bassenglommeboken.

Topaz-nettverket har fortsatt å invitere partnere som validatorer de siste ukene. Det økte antallet validatorer viser håpefull støtte til den endelige lanseringen av mainnet. Å ha flere validatorer betyr et sikrere nettverk, uten enheter som kan svinge konsensus. Ethereum 2.0 vil sikte på å bevare alle funksjonene i det gamle nettverket, inkludert tokens, distribuerte apper og desentraliserte finansorganisasjoner. 

Betaler Ethereum Mining fortsatt?

Gruvedrift er imidlertid fortsatt en mulighet til å få ETH eller andre bevis for innsatsmynter. Gruvedrift ETH-mynter har holdt seg stabile de siste månedene, slik at både store bassenger og mindre operasjoner kan fortsette å få blokkbelønninger. Skiftet til Ethereum 2.0 betyr også et dynamisk miljø for gruvearbeidere, som stadig må revurdere lønnsomheten. 

Økosystemer som Coinfly har optimalisert gruveinformasjon for situasjoner som overgangen til Ethereum 2.0. Coinfly har gått vellykket gjennom flere Ethereum harde gafler, og kan tilby en jevn vurdering av lønnsomheten. Tjenesten men bassenget er tilgjengelig for alle typer utstyr, og tilbyr en enkel bytte mellom forskjellige eiendeler. Coinfly driver også sitt eget høyytende Ethereum-gruvedrift med noder på Microsoft Azure for sømløs arbeid og PPS + -betalinger med 0% avgifter. Minimum utbetaling er 0,05 ETH, betaling skjer hver 24. time.

Det mest stabile, trygge og lønnsomme PPS Etherium-bassenget. Noder er i Microsoft Azure. I dag tilbyr vi en enestående mulighet til å utvinne gratis med 0% provisjon, lave utbetalingsgrenser, ingen registrering osv. 

Coinfly, i motsetning til NiceHash, stoler ikke på innleid datakraft. I stedet tar tjenesten sikte på å returnere gruvedrift til enhver eier av datamaskiner eller maskiner. Gruvedrift har akselerert for Bitcoin før halveringen, og de siste ukene av Ethereum proof-of-stake. Av den grunn er sporing av lønnsomhet og bytte til den mest lønnsomme algoritmen en unik funksjon tilgjengelig via Coinfly. Tjenesten deres samler gruvedrift for både store og små mynter, noen av dem er tilgjengelige for CPU-gruvedrift.

Ethereum 2.0 vil utgjøre nye utfordringer for å blokkere skapere. I stedet for å investere i elektronikk, må potensielle validatorer ha en viss mengde ETH-tokens i en prosess som kalles staking. Til nåværende priser står ETH like over $ 200, en grunninnsats på 32 ETH vil koste mer enn $ 6400. Å sette myntene vil også kreve pålitelige partnere. 

Hvordan støtte for OKEx Pool vil starte Ethereum 2.0?

OKEx Pool kan bli en av disse partnerne, og potensielt utvide Ethereum 2.0-blokkbelønninger til mindre eiere. Kunngjøringen om den uunngåelige oppgraderingen til Ethereum 2.0 bidrar også til å øke markedsprisene på ETH, da tokens vil finne økt etterspørsel i innsatsen. Med et begrenset tilbud på 110 millioner ETH, vil noen tokens være låst til innsats, mens andre forblir låst i desentraliserte finansorganisasjoner. Den reduserte sirkulasjonen og den økte etterspørselen vil skape ytterligere knapphet for ETH. 

I tillegg vil Ethereum 2.0 generere mye mindre nye tokens. De forventede belønningene vil være nede på omtrent 2 millioner per år, fra dagens nivåer på 4,7 millioner per år. Ethereum har kuttet blokkbelønningen de siste årene i et forsøk på å fase ut gruvedrift. Lanseringen av Ethereum 2.0 forventes nå å få flere tilhengere og popularitet, som en av de største hendelsene i krypto for 2020.

For å holde oversikt over DeFi-oppdateringer i sanntid, sjekk ut DeFi-nyhetsfeeden vår Her.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me