Ethereum 2.0 og DeFi-statusoppdatering, prisanalyse av eter (ETH) og mer fra Delphi Digital Report

annonse Phemex

I sin nye forskningsrapport,Å gå inn i Ethereum‘, Delphi Digital har skissert og analysert den korte og langsiktige bærekraften til Ethereum med de kommende oppdateringene og hard konkurranse.

Ethereum 2.0 forventes stillhetsoppdateringen å være fullført innen 2021 (estimert). Den nye serenity-oppdateringen vil implementere PoS og sharding for å forbedre skalerbarheten og redusere transaksjonskostnadene. Imidlertid er det andre plattformer som EOS, Cardano og Tron som tilbyr raskere transaksjoner og skalerbare ‘smarte kontrakter’. Imidlertid leder Ethereum fortsatt pakken når det gjelder markedsverdi og popularitet i kryptosamfunnet..

Ethereum er den andre rangerte kryptokurrency w.r.t. markedsverdi. Ethereums dominans over kryptovalutamarkedet 21. april 2019 er 10,1%. 

Delphi-forskningDelphi Research Ethereum Update fra 7. mars 2019

DeFi (Decentralized Finance) på Ethereum

DeFi, Decentralized Finance, er et nytt system av interoperabel finansiering som tar sikte på å bygge et allestedsnærværende system med finansielle produkter basert på blockchain og smarte kontrakter..

“Over 2 millioner ETH blir for øyeblikket satt inn i DeFi-apper fra 3. mars 2019.”

Forskningen avslørte imidlertid også at MakerDAO eier 98% av det totale Ethereum som for tiden er stakes i DeFi-systemer. Derfor, hvis DeFi får betydelig fart, kan høyere Ethereum-innsatser forventes å åpne seg. DeFi tilbyr et økonomisystem som er tilgjengelig for alle med internett.

Med ICOs dager bak oss forventes Ethereum reservert for nye tokens å være 0 (null) i 2019. Videre blir ca 275.000 Ethreum satt inn per måned for å lette DeFi-systemene, som forventes å øke med tiden. Imidlertid frigjør gruvearbeiderne også nye mynter hvert 2. minutt. Derfor skaper det mer salgspress enn å kjøpe.

Les også: Vitalik finner feil i Digital Delphis Ethereum Research, sier rapport “Very Usannsynlig å være sant”

Korrelasjon mellom kryptoaktiva

Delphi Digital bekreftet statistisk også at krypto-eiendelene for øyeblikket er koblet betydelig med Bitcoin. Trenden startet snart med begynnelsen av bjørnemarkedene. Ifølge rapporten har korrelasjonen mellom prisbevegelser i Bitcoin og Ethereum vært sterk de siste 12 månedene.


Rapporten inkluderte også: “Gitt de ekstremt høye korrelasjonene innen markedet vi tidligere har diskutert, er dette en trend vi overvåker nøye, ettersom ETH kan være klar til å utkonkurrere hvis BTC samles.”

Med en advarsel, lengtet til kort forholdet på Bitfinex traff ekstreme nedturer i løpet av desember, som ble fulgt prisstigningen fra $ 85 til $ 150. Videre har det lange til det korte nådd sitt høydepunkt på fem måneder.

Langvarige bekymringer i Ethereum 2.0s utvikling

Delphi Digital gjennomførte en omfattende studie av de foreslåtte planene med Ethereum 2.0. I følge analysen deres, mens den nylig foreslåtte mekanismen vil redusere avgiftene og imøtekomme flere prosjekter, er det en betydelig inngangsbarriere på grunn av ‘gassgebyrene’ for tiden.

Videre vil PoS-nettverket nødvendigvis kreve et stort antall brukere på plattformen. Forskningen la til:

“Et diversifisert og lønnsomt valideringsnettverk er avgjørende for sikkerheten og levetiden til nettverket, men det er uoppnåelig i henhold til de foreslåtte spesifikasjonene uten betydelige nettverksgebyrer. Samtidig vil utvidelse av nettverksgebyr bare skje med betydelig dapp-vekst og generell adopsjon, og det er vanskelig å forestille seg å bli bygget på et nettverk som ikke anses som sikkert. “

De prisanalyse fra Forskningen avslørte også at mens Ethereum har kommet inn i den overkjøpte regionen ifølge RSI. Imidlertid har Ethereum opprettholdt bullish fart mange ganger etter å ha nådd dette nivået tidligere.

Ethereum DappsSammenligning mellom EOS og Ethereum Dapps

Sist men ikke minst inkluderte rapporten også Dapp-rapporten og sammenligning med EOS-plattformen.

Rapporten nevnte at det er over 2000 Dapps utviklet på Ethereum og EOS. Imidlertid er de fortsatt kompliserte å bruke og trenger forbedring.

Les hele rapporten fra Delphi Research her. Vennligst del ditt syn på forskningen. 

For å holde rede på DeFi-oppdateringer i sanntid, sjekk ut DeFi-nyhetsfeeden vår Her.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector