Ethereum Creator Vitalik Buterin blir “fornærmet” av 3 Crypto-personligheter på 24 timer

annonse Phemex

Kryptoverset er full av underholdning for de som leter etter det. Fra vennlig skam til mindre spats til fullstendig krangling mellom kryptopersonligheter, det er aldri en kjedelig dag på Twitter. Denne gangen var det Vitalik Buterin som ble målet for flere kryptopersonligheter over forskjellige problemer. Imidlertid tok Buterin sine “fornærmelser” sportslig, og krypto Twitter hadde en feltdag over kranglingene.

Vitalik Buterin og Calvin Ayre

I en 24-timers ramme ble Vitalik Buterin fornærmet av 3 store kryptopersonligheter, og tok en følelse av situasjonen, delte han det samme i et innlegg på Twitter.

Jeg ble fornærmet av * to * store kryptovaluta-tall i dag! Folk sier morsomme ting om meg hele tiden, men jeg synes dette er litt av en plate.https://t.co/pas4jLkPLkhttps://t.co/xw6fXXIla4

– vitalik.eth (@VitalikButerin) 26. november 2019

Den første fornærmelsen kom fra Calvin Ayre, grunnlegger av Ayre Group og tilhenger av Bitcoin Satoshi Vision (BSV), som kommenterte Buterins innlegg om hvordan økonomiske modeller er irrasjonelle. Ayre bidro med sine to øre på emnet og sa at Vitalik ikke har noen anelse om økonomi eller blockchain.

Vitalik har ingen anelse om økonomi eller blockchain.

– Calvin Ayre (@CalvinAyre) 25. november 2019

Kommentaren ble tolket som en fornærmelse av Buterin som delte den i sitt eget innlegg. Når det gjelder krypto Twitter, var det delt mellom Buterin-støttespillere og de som fant mening i Ayres svar.

vitalik buterinKilde: Twitter

Noen mennesker var tydeligvis mer opprørt av kommentarene enn de andre, og de hakk ikke ordene sine mens de svarte på kommentaren. Når det gjelder Buterin, handlet han smart. I stedet for å svare på Ayres tweet selv, lot han andre gjøre det.

Vitalik ButerinKilde: Twitter


Vitalik Buterin og Adam Back

Buterins andre krangel var med Hashcash oppfinner og administrerende direktør i Blockstream, Adam Back. Denne gangen var konfliktbenet tilstanden til teknologi rundt kryptovalutaer. Bram Cohen, forfatteren av BitTorrent-protokollen, hadde delt Buterins blogg innlegg om det nevnte emnet, og sa at mye av det var “galt”. På dette svarte Adam Back at det å se på Buterin for teknologitilstand rundt kryptovaluta var som å se på Elizabeth Holmes for tilstanden til bioteknologi.

det er som å se etter Elizabeth Holmes etter tilstanden innen bioteknologi. hva forventet du.

– Adam Back (@ adam3us) 25. november 2019

For kontekst er Elizabeth Holmes tidligere administrerende direktør i Theranos, et nå nedlagt selskap som har kommet med nyheter for å ha utviklet en metode for blodprøving ved hjelp av overraskende små volum blod, for eksempel fra en fingeravtrykk. Holmes ble kåret til den yngste og velstående selvlagde kvinnelige milliardæren i Amerika av Forbes i 2015 da selskapet hennes nådde en verdivurdering på 9 milliarder dollar. Suksessen hennes var imidlertid kortvarig, da journalistiske og regulatoriske undersøkelser avslørte tvilsomheten i selskapets påstander med hensyn til deres revolusjonerende teknologi. Etter å ha blitt utsatt for svindel, ble Holmes omtalt på Fortunes liste over “Verdens mest skuffende ledere”.

Også på den tråden var det to leire – støttespillere og motstandere av Buterin.

Kilde: Twitter

Vitalik Buterin og Peter McCormak

Den tredje “fornærmelsen” kom fra Bitcoin maksimalist og vert for Hva Bitcoin Gjorde, Peter McCormak. Han svarte på en tweet av Eric Weinstein, MD i Thiel Capital og programleder for portalen der Weinstein snakket om å ha gjort en podcast med Vitalik Buterin. McCormak hoppet på tråden og kalte Ethereum “vapourware-tull”, og refererte indirekte til Buterin som en svindler.

peter mccormakKilde: Twitter

Kommentaren gikk ikke ubemerket hen, og Buterin delte den som den tredje fornærmelsen for dagen. Diskursen fortsatte på Buterins innlegg, og McCormak presiserte at han ikke fornærmet Buterin, og inviterte ham til podcasten sin. Men, Buterin hevdet at han hadde blitt kalt svindler. McCormak svarte at han var en med litt nøling, og samtidig rådet ham til å gå tilbake til Bitcoin med analogien om at Ian Rush kom tilbake til Liverpool.

Kilde: Twitter

På samme tråd hadde kryptosamfunnet mini-debatter om problemet seg imellom.

Kilde: Twitter

Fra tråden er det tydelig at selv om Bitcoin er den beste kryptovalutaen, har Ethereum sin egen solide følge. Peter McCormak, som er en Bitcoin-maksimalist, så ikke mye støtte for sin holdning til fordel for Bitcoin på tråden.

Dermed hadde krypto Twitter en feltdag som observerte og deltok i kranglingene mellom Vitalik Buterin og motstanderne – Calvin Ayre, Adam Back og Peter McCormak. For hva det er verdt, er taktikken som Buterin håndterte kritikken verdt å beundre. 

For å holde rede på DeFi-oppdateringer i sanntid, sjekk ut DeFi-nyhetsfeeden vår Her.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector