Ethereum-grunnlegger Vitalik Buterin deler sin innsikt i kryptoøkonomi

annonse Phemex

Ethereum grunnlegger Vitalik Buterin, da han ble intervjuet av Tyler Cowen over en podcast av Mercatus Center, sølte bønnene på det han kaller som “Kryptoøkonomi”Og hvordan markedsdynamikken endrer verden av kryptovalutaer.

Han berørte også punkter som å forstå blockchain, hans stil med å plukke opp språk, sentraliseringer og måter en krypto kunne bli verdsatt.

Kryptoøkonomi er i begynnelse, men har nøkkelen til fremtiden

Vitalik, grunnleggeren av Ethereum-protokoll forklarte at kryptoøkonomi, er økonomi spesialisert på et bestemt sett med omstendigheter som må spesifiseres nøyaktig for at mekanikken skal fungere. I følge ham følger kryptoøkonomi standardene til en dataprogrammerer og ikke den fra en høyesterettsdommer, noe som betyr at den ikke følger etikken som ikke er programmert til å følge.

I følge han

“Uansett hvilke regler du har for å belønne, straffe innsiden av mekanismen, må de spesifiseres som et stykke soliditetskode, huggormskode, uansett hvilket programmeringsspråk du bruker i det settet. Det er en mye strengere begrensning enn det beslutningstakere som skriver lover har. ”

Kryptoøkonomi tar økonomi med disse begrensningene og legger sammen innsikt fra felt om at de er ganske nærme, noe som kan være som kryptografi, informasjonsteori, matematikk og distribuerte systemer, inkludert all forskning rundt konsensusalgoritmer, hashfunksjoner, signaturer, null -kjenne bevis, og hva vi vet om alle disse primitivene.

I følge Buterin, den ene tingen som økonomi kunne ha gitt, men ikke har gitt ennå, er hvordan man kan stimulere sin atferd – hva som ville motivere eller demotivere en person til å ta visse handlinger.

Vitalik føler også at blokkjeder og kryptokurver har kjøpt en kulturell evolusjon som selve teknologien integrerer mange aspekter av desentralisering når det gjelder hvordan de produseres og når det gjelder en måte å leve på og samarbeide og bygge ting..

Kryptovaluta i en del av et stort eksperiment

I følge Vitalik, Kryptovaluta er en del av et stort eksperiment med hva som skjer hvis du lager et finanssystem som virkelig er helt friksjonsfritt, der du beveger deg bitcoin eller ethereum fra lommeboken din til en applikasjon, til en smart kontrakt eller hva som helst, er virkelig så enkelt som å logge på et nettsted eller klikke på en e-post. Ifølge ham er det kryptovalutaøkosystemet som fikk folk til å akseptere mikropayment som av mange ble antatt å være umulig..

Med hensyn til fremtidige tekniske eller tekniske gjennombrudd med hensyn til blockchain, mener Vitalik at enhver teknologi som gir skalerbarhet for blockchain-transaksjoner, som er å behandle flere transaksjoner per sekund, eller den som forbedrer brukeropplevelsen når det gjelder brukervennlighet og sikkerhet, kan gjøre det.

På spørsmål om det juridiske eller regulatoriske miljøet som kan hjelpe ham med å oppnå sin visjon for eterum, sa Vitalik at det ikke er mange reguleringsendringer som kan hjelpe når det gjelder teknisk utvikling av eterum. Ifølge ham er stedene der regulering faktisk kan hjelpe å utvikle kryptovaluta-miljøet ved å jobbe med ting som finansiell kompetanse.

Han mener også at regulering fortsatt er veldig applikasjonsspesifikk og bør være åpen for eksperimentering.

Vitalik om verdsettelsesmetode for kryptovaluta

Ved verdsettelse av kryptoer nevnte Vitalik at det avhenger mye av hvordan kryptovalutaen går. En måte å måle verdien på, ifølge Vitalik, er å behandle en kryptovaluta som et selskap som samler inntekter gjennom transaksjonsgebyrer, spesielt i tilfelle der transaksjonsgebyrene enten blir brent eller blir omfordelt til kryptokurrencyens egen validitetsbevis . I dette tilfellet er kryptovalutas verdsettelse netto nåverdi av transaksjonsgebyrene den får. Dette gir i seg selv overraskende ganske anstendige verdivurderinger.

Den andre måten å verdsette kryptokurver i sin kapasitet som byttemiddel. Deretter har du MV = PT (Fisher Equation) og alle disse andre modellene. Hver variabel betegner følgende:

M = Pengemengde, V = Sirkulasjonshastighet (antall ganger penger skifter hender), P = Gjennomsnittlig prisnivå, T = Volum av transaksjoner med varer og tjenester.

Det er også denne modellen av verdibutikken, der folk holder den fordi de forventer at flere mennesker skal ha den i fremtiden, og fordi folk stadig blir rikere og befolkningen fortsetter å vokse.

I følge Vitalik mer enn metoden, var det viktig å ha en historie om hvorfor den ville opprettholde sin verdi under en rekke forskjellige økonomiske modeller.

Vitalik var veldig oppriktig i sin tilnærming til å svare på Tyler Cowens mangfoldige spørsmål, fra kryptoøkonomi til verdsettelse av kryptovalutaer. Det er fortsatt noen punkter som han også var veldig vag på, men likevel hadde nok til å gi innsikt.

Har Vitalik innsikt god nok til å se fremtiden for kryptoer? Gi oss beskjed om dine synspunkter på det samme.

For å holde rede på DeFi-oppdateringer i sanntid, sjekk ut DeFi-nyhetsfeeden vår Her.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me