Ethereum Readies Ammunisjon for å ta prisen til nye høyder

annonse Phemex

Ethereum, den nest største mynten i kryptogaten, kan kjempe for å holde den oppe og løse problemer med overbelastning og hastighet, men den har definitivt nyheter som kan være strukturelt positive for mynten i det lange løp.

Ethereum ønsker Konstantinopel velkommen mens Bitmain lanserer Ethereum gruvedrift

I oktober i år er Ethereum klar for sin største oppgradering som kan være $ 29 milliarder Blockchain største test ennå. Denne oppgraderingen, som heter Konstantinopel, er designet for å øke effektiviteten i Ethereum-nettverket og redusere transaksjonskostnadene. Konstantinopel er også et springbrett mot Ethereums større mål; en rekke endringer som forbedrer transaksjonshastighet og skala. For tiden lider Ethereums nettverk, i likhet med Bitcoin, av noen få store problemer: høyt energiforbruk (gjennom gruvedrift), sentralisering av gruvebassenger og manglende tilgang til gruvedrift..

Ethereums langsiktige prosjekt, Casper, tar sikte på å løse disse problemene. Konstantinopel legger grunnlaget for Casper, som tar sikte på å skifte Ethereum fra et proof-of-work (POW) -system til et proof-of-stake (POS) -system. Denne oppgraderingen kan være en drøm som går i oppfyllelse for Ethereum, men det blir ikke lett. Systemomfattende oppgraderinger krever all programvare som brukes til å oppgradere til nye regler nesten samtidig, noe som betyr at det er koordineringsvansker som må løses for å sikre at koden fortsetter å fungere som designet. Ethereum står også overfor en “vanskelighetsbombe”.

“Ethereums” Vanskelighetsbombe “refererer til det økende vanskelighetsgraden av gåter i gruvealgoritmen som brukes til å belønne gruvearbeidere.”

I 2019 vil vanskelighetsbomben gjøre det mye vanskeligere å utvinne eter (og derfor behandle transaksjoner). Ethereums største utfordring er om man skal forsinke bomben eller skynde oppgraderingene før den treffer. En ting er sikkert, Ethereum er klar for en helvetet tur i ledelsen fram til oktober.

Selv om dette er Ethereums egen positive oppdatering, utvider Bitmain-støttet gruvedrift BTC.com sine tilbud til å omfatte Ethereum og Ethereum classic, kunngjorde selskapet torsdag. Flyttingen er en del av et forsøk på å “hjelpe Ethereum å skalere gruveinfrastrukturen,” heter det i kunngjøringen. Bitmains prosjektdirektør Zhong Zhuang sa at firmaet håper

“For å utvide Ethereums nettverk ved å videreformidle … belønninger gjennom vårt [Full Pay Per Share] -system,” som belønner gruvearbeidere for å delta i bassenget. “

Spesielt vil de nye bassengene inkludere GPU- og CPU-gruvedriftalternativer, angitt utgivelsen, til tross for at Bitmain ga ut sin første Ethereum-fokuserte applikasjonsspesifikke integrerte krets (ASIC) for Ethereum tidligere i år.

Les også: NASDAQ Ready to List & Handle Bitcoin, Ethereum & andre Cryptos innen 2019

CBOE lanserer Ethereum-futures innen utgangen av 2018

Mens alle leter etter BTC ETF og godkjenning, i et bemerkelsesverdig sprang fremover for Ethereum-samfunnet, og den samlede kryptovalutaen, fortalte CBOE, de største alternativene og futures exchange i USA, markedsprodusenter at debut av Ether futures blir Lukk. Børsen venter imidlertid på ytterligere klarhet fra CFTC.


Denne nye utviklingen med potensielt vidtrekkende konsekvenser kan finne sted innen utgangen av 2018,

For å hjelpe til med å starte denne prosessen, baserer CBOE angivelig de kommende eter-futures på det underliggende markedet for kryptovaluta-plattformen Gemini, grunnlagt og drevet av Tyler og Cameron Winklevoss..

CBOE utforsker allerede Ethereum-kryptovalutaen med en markedsverdi på 29 milliarder dollar på en rekke forskjellige måter. Det har også bygget relaterte produkter i bakgrunnen mens de venter på ekstra klarhet.

Vil positiviteten til News-flow være fantastisk for Ethereum, mange vil ønske å vente og se hvordan Ethereum oppgraderer Konstantinopel fremover? Hvis det går greit, kan vi se en sterk oppside på mynten. Igjen en vent og se-situasjon for Ethereum-samfunnet og investorer

Vil Ethereum være i stand til å levere vellykket på disse kunngjøringene og beseire Bitcoin for å være kryptovaluta nummer 1? Gi oss beskjed om dine synspunkter på det samme.

For å holde rede på DeFi-oppdateringer i sanntid, sjekk ut DeFi-nyhetsfeeden vår Her.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map