Ethereum ’Rising Back From Ashes as Pending Transactions Faller fra 90k til 6k

annonse Phemex

Det har gått ganske lang tid at verden har hørt hvor overbelastet Ethereum er. Men ting ser ut til å bli bedre for nr. 2-mynten ettersom overbelastningen ser ut til å senke seg. I følge det nylige antallet som er tilgjengelig på EtherScan, ser det ut til at den ventende transaksjonen har falt til 6000 ventende transaksjoner.

Stiger Ethereum fra asken?

Introduksjon av Ethereum til kryptoindustrien var ikke mindre enn et mirakel. Den nest største mynten i form av markedsverdi ga en plattform og åpnet dører til uendelige muligheter ved å innføre smarte kontrakter. Hovedtrekket ved disse såkalte smarte kontraktene var at de fremmet desentralisering ved å eliminere tredjepartsbrukere fra forskjellige bransjer. Dette førte også til opprettelsen av desentraliserte apper eller det vi kaller dem som Dapps.

Men ettersom flere og flere mennesker begynte å bruke disse smarte kontraktene og dappene, begynte Ethereum blockchain å bli overbelastet, og det raske og smidige nettverket begynte sakte å bli overbelastet, og skapte mange problemer for Dapps og nettverket som helhet.

Følgende tidslinje for Ethereum ventende transaksjoner forteller historien. (i henhold til tilgjengelige data)

Det var midt i 2018 at nyheten om at Ethereum-nettverket ble tett, ble sett.

  • Det var i august 2018 da et Fomo 3D-lignende Dapp-spill, kalt “Last Winner”, ble mistenkt for å ha tettet Ethereum Network. 8. august 2018 var den pågående transaksjonen på Ethereum 67124, som gikk opp til 78364 den 9. august takket være overbelastningen som ble opprettet av den siste vinneren. En uke senere 15. januar skjøt overbelastningen opp til 82011.
  • Da vanviddet fra den siste vinneren avtok, ble de ventende transaksjonstallene forbedret, men var fortsatt betydelig høyere. Fra og med 18. september 2018 ble den pågående transaksjonen stabilisert rundt 60000 transaksjoner som flyttet et par tusen transaksjoner på hver side.
  • Tilstoppingen fikk en viss lettelse i begynnelsen av oktober for bare å bli overbelastet igjen i november 2018. I begynnelsen av november brøt den ventende transaksjonstallet 100 000 ventende transaksjonsmerke som registrerte 114829 transaksjoner som skulle fullføres 3. november.
  • Desember holdt også nettverket stille opptatt da den ventende transaksjonstallet svevde rundt 90000 markerer bare lettheten på slutten av 2018.
  • 2019 sier noe nytt lys for Ethereum ettersom nettverket sier ventende transaksjon redusert til 37000 transaksjoner som skal fullføres, og viser et mye stabilt og mindre overbelastet nettverk. Mens overbelastningen fjernet, assosierte mange mennesker dette som et fall av Ethereum, med tanke på at mange Dapps enten hadde kollapset eller flyttet bort fra nettverket..

Snart kom februar og Ethereum fikk sitt sårt tiltrengte boosterskudd av Konstantinopel / St. Petersburg oppgradering som var det første trinnet i en langsiktig plan som forventes å gjøre Ethereum trangt og et mer smidig og raskt nettverk. Oppgraderingen ser ut til å ha fungert ettersom antall ventende transaksjoner har vært på en nedadgående bane siden da.

  • 2. mars 2019 var det ventende transaksjonstallet rundt 22000 transaksjoner.
  • Antallet forbedret seg ytterligere 12. mars da de ventende transaksjonene kom ned til et nivå på 16136.
  • Helgen 23. mars falt antallet ventende transaksjoner ytterligere, og førte det til et nivå på 11000 transaksjoner
  • Og i dag (mens du trykker) er tallet et mirakuløst nivå på 6889 ventende transaksjoner, et tall som Ethereum ikke har sett siden over et år nå.

EthereumtransaksjonKilde: Etherscan

Følgende diagram viser hvordan Ethereum gjenoppstår fra de ventende transaksjonene netto

ETH

** Kart tegnet for presentasjonsformål og er ikke i nøyaktig målestokk. Figuren som er tatt er basert på tilgjengelig rekkevidde i løpet av den perioden og ikke det nøyaktige antallet

Konstantinopel ser ut til å ha gjort underverker for Ethereum, og dette er bare starten på en forbedring. Man kan bare forestille seg hvor kraftig Ethereum ville være hvis de videre oppgraderingene faller på plass for nummer 2-mynten. Dette er også en av grunnene til at Ethereum har en kjøpsliste for alle langsiktige investorer.


Vil Ethereum bli et kraftigere nettverk i dagene som kommer? Gi oss beskjed om dine synspunkter på det samme.

For å holde orden på DeFi-oppdateringer i sanntid, sjekk ut DeFi-nyhetsfeeden vår Her.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector