Ethereums fallende pris holder gaten i splittelse

annonse Phemex

Ethereum-prisen ser ikke ut til å finne gulvet. Siden gaten mener at dette er gulvet, bryter prisen på Ether det igjen og utsetter ytterligere ulemper. Mange okser ser på dette som en oversolgt mulighet til å kjøpe, bjørnene tror det er sluttspillet til den nest største kryptovalutaen på gaten som antyder at det eksisterer.

Bjørner sier selge

Ethereum (ETH), etter å ha stagnert en stund nå rundt USD 350, så en svimlende stup i dag og tok den under USD 300, første gang siden november 2017 som markerte en 60% utslipp i 2018. Selv om det foreløpig ikke er noe klart årsaker til hva som skjedde med Ethereum og hvorfor prisen opplevde en så viktig nedgang, tilsynelatende, synes tilbakegangen sin grunnleggende grunn av økningen i konkurranse, problemer med skalerbarhet og overbelastning blockchain møter i sanntid. For det første var det Fcoin hvis kontroversielle forretningsmodell som oppmuntret brukerne til å stemme på digitale eiendeler som er på randen av å bli oppført i form av airdrops tilstoppet Ethereum blockchain.

Da flyttet Tron og EOS til sitt eget MainNet ikke bare to av de største prosjektene fra Ethereum Blockchain, men begynte også å utgjøre direkte konkurranse mot Ethereum. Ether hadde skutt i været over $ 1000 i februar da startups bygde prosjekter på toppen av Ethereum blockchain og solgte digitale tokens i bytte mot eter i mengdesalg, kjent som første mynttilbud. Investorer som kjøpte Ether for å delta i disse ICOene, kjørte opp prisen. Og nå som noen av disse prosjektene tar ut penger for å dekke utgifter eller flytter til Mainnet, skader Etherum faktisk, noe som fører til denne svakheten..

Les også: Ethereum-grunnlegger Vitalik Buterin lanserte ny konsensusalgoritme for å bekjempe angrep

Okser sier fortsatt kjøp, dette er bare starten

Selv om fuktighet på kort til middels sikt vedvarer, er grunnleggende Ethereum på lang sikt fortsatt sterke, og prisen kan definitivt se en bedring. Mange tror Ethereum følger trenden med Bitcoin, og fallet er at prisen er lik den som skjedde med Bitcoin etter at Gox gikk i stykker, bare for å stige igjen. Selv Ran Neuner tvitret at det ser ut til at Ethereum er oversolgt.

ETH dyppet nettopp til september 2017 nivåer. Jeg er ikke sikker på når markedet kommer til å snu, men jeg er sikker på at vi er på vei oversolgt for øyeblikket. pic.twitter.com/0H1Rpw4gBj

– Ran NeuNer (@cryptomanran) 13. august 2018

Ethereum Foundation jobber rasende mot skaleringsløsninger. Plasma, Sharding, Casper, er alle prioriteringer for stiftelsen og dets allierte i å bygge ut en skalert, desentralisert blockchain. Enterprise Ethereum Alliance fortsetter også å legge til interessante allierte. Nylig hadde Jun Hasegawa, grunnleggeren og administrerende direktøren i OmiseGO, også skissert fremtiden til Ethereum og veikartet for veksten de neste to årene. Ifølge ham er året 2019 da Ethereum vil finne sin virkelige forretningsadopsjon og DApps på blockchain vil stige. Deretter vil Ethereum i 2020 øke massivt når adopsjonen vil øke etter hvert som mynten blir mer vanlig.


Kryptoøkonomi mitt perspektiv / spådom.

2017: Spekulasjoner (ICO)

2018: PoC / Eco-system buidl / Skaleringsløsninger (L2 #Plasma #OmiseGO/ L1 #Sharding #Casper ) / Interchain-protokoller

– JUNΞ (@JUN_Omise) 30. juli 2018

2019: Real business adoption / UIUX fokusverktøy / More Dapps

2019 ~ 2020: #Ethereum massiv skala og brukt av regjeringen.

Vi vil se stor forskjell mellom virkelig adopterbar protokoll og toksisk spekulasjonsprosjekt.

– JUNΞ (@JUN_Omise) 30. juli 2018

Nylig hadde Vitalik også gitt ut en ny oversikt over algoritmen som krever kontroll på mer enn 99% av nodene i Blockchain for å utføre et angrep som gjør Ethreum nesten angrepssikkert.

Selv om det kortsiktige fallet er ukontrollert, har Ethereum fortsatt mye i hånden for å endre selskapet fundamentalt. Selv om det ikke vil være enkelt å endre følelsen av markedet umiddelbart, vil leveringstidene og måten det håndterer sine nåværende utgaver definitivt være noe investorer vil se på

Vil Ethereum vinne kampen og gjenvinne sin tapte ære? Gi oss beskjed om dine synspunkter på det samme.

For å holde rede på DeFi-oppdateringer i sanntid, sjekk ut DeFi-nyhetsfeeden vår Her.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector