Facebook Goes ‘All-in On Crypto’, Libra implementerer funksjoner av Ethereum, XRP og Stablecoins

annonse Phemex

Facebook avslørte at det er Whitepaper og tilhørende oppdrag for den nye kryptovalutaen, Libra. Vekten er designet ikke bare som betalingsmiddel, men som en komplett Blockchain-plattform. Ran Neuner, en kryptoreporter, twitret,

Bare les Vekten. Facebook gikk bare inn på Crypto.

Blockchain-teamet, under David Marcus, har fokusert på nesten alle applikasjoner og flaskehalser i eksisterende blockchain-prosjekter. Til slutt har de laget en blandet pose med kryptovalutaer; som utfordrer verktøyet og funksjonaliteten til mange eksisterende kryptovalutaer. Mark Zuckerberg, administrerende direktør og medstifter av Facebook bemerket,

Facebook kommer sammen med 27 organisasjoner over hele verden for å starte non-profit Libra Association og opprette en ny valuta kalt Libra.

Libra Vs. Ethereum og smarte kontraktplattformer

Den ideelle organisasjonen, Libra Association, ligner på flere utviklingsteam bak eksisterende kryptovalutaer som Ethereum Foundation, Litecoin Foundation og Stellar Organization. Foreningen vil være ansvarlig for å implementere og slippe oppdateringer eller endringer på blockchain. David Marcus, lederen av Blockchain Team på Facebook, twitret,

Det vi presenterer er bare begynnelsen, og det er mye å forbedre. Vi ønsket å dele tidlig og jobbe med deg, i stedet for å vente på “perfeksjon”.

WhitePaper avslørte også at blockchain-plattformen ville utføre programmer samlet i et nytt programmeringsspråk, Move. Dette ligner bemerkelsesverdig på Ethereum og dets programmeringsspråk soliditet. Programmene som kjører på toppen av disse blokkjedene er egentlig kalt smarte kontrakter. Derfor ser visjonen ut til å inkludere verktøyet som tilbys av Ethereum, Tron og EOS i en skalerbar blockchain.

Libra Vs. XRP

Det er to typer blockchain-basert hovedbok på grunnlag av deres valideringsoppgaver. Valideringsnodene i Bitcoin eller Ethereum er tillatelsesløse, mens de i XRP og JPM-mynt er ’tillatt.’ I den tidligere er blockchain åpen for publikum for inspeksjon, gruvedrift eller innsats og utvikling av smarte kontrakter på den. Mens det senere kreves tillatelse for å bli med i nettverket.

Det er argumenter for og imot begge protokollene; Facebook har tatt tilnærmingen ‘tillatelse’. Videre har dette også gjort det mulig for andre finansledere som VISA, MasterCard og PayPal å bli med i bevegelsen. Andreas Antonopolous bemerket i en kvitring,

Mens Facebooks Vekter ikke konkurrerer mot noen åpne, offentlige, tillatelsesløse, grenseløse, nøytrale, sensurresistente blokkjeder, * vil den * konkurrere mot både detaljbanker og sentralbanker. Dette blir morsomt å se på.


Libra Vs. Stablecoins

Volatilitet har vært den viktigste bekymringen rundt Bitcoin og kryptokurver siden oppstarten. Globale ledere og økonomer har ofte kalt dem som et instrument for spekulasjoner, og ikke noe annet. Vekten tok også veien på denne, ved å implementere en stallkoin støttet av en blandet pose med eiendeler.

Inntil nå har markedet primært vært vitne til dollarfestede stablecoins med institusjoner som jobber med andre FIAT-baserte stablecoins. Likevel, som Peter Schiff bemerket, er alle FIAT-valutaer til slutt dømt, teamet har støttet det av en kurv med eiendeler (stabile valutaer og statsobligasjoner). David Marcus har som mål å gjøre valutaen levedyktig i minst hundre år.

Vekten vs. Bitcoin

Denne sammenligningen burde vært øverst på listen. Alle de ovennevnte funksjonene og egenskapene som Facebook har implementert på Libra, har som mål å transformere Financial Services Industry. Zuckerberg bemerket også,

Dette er spesielt viktig for folk som ikke har tilgang til tradisjonelle banker eller finansielle tjenester … Vi ønsker å gjøre det enkelt for alle å sende og motta penger akkurat som du bruker appene våre til å dele meldinger og bilder umiddelbart..

Vekten kan brukes som betalingsmiddel og også som en butikk av verdi på grunn av stabiliteten. Videre er den uavhengig av sentralisert kontroll, i dette tilfellet distribuert sentralisert kontroll. Derfor replikerer den ideen bak Bitcoin og har forsøkt å gi ut en improvisert versjon av den.

Libra ‘airdrop’ eller lansering vil skje en gang i 2020. Videre, inntil da, kan vi forskjellige organisasjoner som jobber med Move og Libra for å integrere blockchain i henhold til deres bruk.

Tror du at den ‘ultimate blockchain-versjonen’ fra Facebook vil trone Bitcoin og Ethereum? Vennligst del dine synspunkter med oss. 

For å holde rede på DeFi-oppdateringer i sanntid, sjekk ut DeFi-nyhetsfeeden vår Her.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector