Hviterussland legaliserer kryptovaluta og ICO som et skritt for å lokke utenlandske investeringer

annonse Phemex

Større universitet lanserer kryptodiplom-kurs

Hvorfor krypto- og Blockchain-kurs?

Akademia følger markedet. Ingeniørkursene i elektronikk og datamaskiner kom etter hvert som datamaskiner kom i markedet, og det ble innsett at datamaskinfagfolk ville være nødvendig i markedet. Regjeringer og private aktører ser en mulighet og går i gang med å fylle markedsvakuumet ved å innføre kurs i skolene, omtrent hvordan teknologiske fremskritt kombinert med spørsmål knyttet til statlige regulerte valutaer ga opphav til kryptovaluta og Blockchain.

Lansering av Crypto-kurs ved Hviterussland universitet

Nylig har et ledende hviterussisk universitet i Øst-Europa debutert et diplomkurs i kryptovaluta som følger kryptos legalisering i Hviterussland. Dette har skapt et sus når kursforespørsler fra hele regionen strømmer inn. Hviterussland gikk med på å bruke kryptovalutaer og fritok kryptorelaterte inntekter fra beskatning også for de neste ti årene. Åpenbart har dette kommet som et stort løft for Bitcoin-samfunnets fremtid i landet, og jobbene i sektoren vil sikkert formere seg.

La oss se nærmere på innholdet i kurset og se hvordan det er forskjellig fra innholdet rundt blockchain og kryptovaluta.

Hva kurset dekker?

Kurset dekker “kryptokurrencyoperasjoner”, “fremtid for kryptokurrencyoperasjoner”, “Blockchain-teknologibruk” og “ICO som nye børsnoteringer”. Kursets varighet er ett år og åtte måneder, og avgiftene er USD 966 i året, som noen sier er stille høye. Men en teknologi som er så trendy, vil kreve infrastruktur og lærere som vil koste mye.

Hva er i løpet bortsett fra kryptotemaer?

Kurset adresserer andre investerings- og forvaltningsrelaterte områder også sammen med krypto- og Blockchain-kunnskap. Det inkluderer undervisning i aksjemarkedsinstrumenter som aksjer, obligasjoner etc., noe som gjør det til et kurs som vil gjøre deg til en komplett profesjonell på markedet.

Ikke bekymre deg hvis du ikke er i Hviterussland, her er noen kurs du kan ta for å forbedre dine blockchain-ferdigheter.

Online kryptokurs

Hvis du allerede vet om datamaskiner og investeringer, kan du fortsette med jobben din og gjøre et raskt online kurs på Blockchain på e-tutorial nettsteder som coursera og Khan Academy. Dette vil gi deg et raskt krasjkurs om Blockchain og kryptovaluta, og du kan ta veiledningene når du vil.

College Degrees i krypto

Hvis du ikke bare trenger en online veiledning, men et godt strukturert og designet utdannet kurs, er det også universitetskurs for det. Universiteter som Universitetet i Stanford har lansert Bitcoin- og kryptokurs for noen år siden. Samtidig som UC- Berkley, og MIT tilbyr også de samme kursene på Blockchains.

Økning i etterspørsel etter blockchain- og kryptorelaterte kurs i markedet

Blockchain-teknologi i dag er verdens raskest voksende og utvidende bransje. Målet med denne teknologien er å øke effektiviteten i annenhver industri, fra bank, aksjer, musikk, energi, journalføring og hva ikke. Det er også mål å redusere kostnadene i disse områdene.

Kilde- www.twitter.com//UCLA_Blockchain

Akkurat som etterspørselen innen Blockchain-teknologi stiger, følges den av studentenes krav om utdanningsmuligheter, noe som gir dem muligheten til å oppfylle etterspørselen og gjøre karrieren sin til det som er verdens fremtid i de kommende tiårene. Bedriftene kommer til å betale enorme penger til velutdannede og kvalifiserte fagpersoner og blockchain-spesialister, noe som gjør det nå til et av de beste valgene for næringene å komme inn i, og høyskolene så vel som studentene vet det fullt ut, Hviterussland universitet er ett slikt eksempel.

Blockchain-jobben øker, og det er også jobbsøknadene!

Linked ‘ins Storbritannias landsjef Josh sier at Blockchain-relaterte stillingsannonser har økt på LinkedIn og øker med 40% per kvartal, og legger videre til-

“Fagpersoner innen relaterte områder som kryptografi og maskinlæring vil kanskje se på de tilgjengelige rollene og ferdighetene de trenger for å utvikle, ettersom det absolutt er en økende etterspørsel innen teknologi-, finans- og forsikringsbransjen etter Blockchain-ekspertise.”

Det er forskjellige universiteter over hele verden som tilbyr Blockchain og kryptorelaterte kurs som følger med det nåværende markedet og gjør deg til en perfekt høyskole som går ut for å treffe markedet. Også, en god student vil synes det er veldig lett å få en anstendig praksisplass helt sikkert før han uteksaminerer – fordi etterspørselen fra fagpersoner er mer enn tilbudet, noe som gjør slike kurs til et av de hotteste i markedet.  Princeton University og Duke University i Amerika tilbyr også utmerkede Blockchain-kurs som tilbyr en lovende karriere. Samlet sett er en Blockchain-grad noe hvis verdi er satt til å stige eksponentielt med tiden i flere tiår!

Gi oss beskjed om dine tanker om blockchain-kurs og kryptovaluta i kommentarene nedenfor, eller skriv til oss på [e-postbeskyttet]

Det presenterte innholdet kan omfatte forfatterens personlige mening og er underlagt markedsforhold. Gjør din markedsundersøkelse før du investerer i kryptovalutaer. Forfatteren eller publikasjonen har ikke noe ansvar for ditt personlige økonomiske tap.

For å holde rede på DeFi-oppdateringer i sanntid, sjekk ut DeFi-nyhetsfeeden vår Her.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me