I dag i Crypto: Elad Roisman blir ny SEC-styreleder | Ripple-partnere svarer på SEC-søksmål | Binance Korea lukker seg | Bitcoin forblir over $ 23.000

annonse Phemex

SEC-søksmålet mot Ripple i går dominerte overskriftene i dag med flere av sine viktigste strategiske partnere som formelt adresserte problemet og ga standpunkt i forhold til deres tilknytning til kryptoselskapet. En annen stor nyhet som fikk overskriftene var kunngjøringen av den nye SEC-styrelederen etter at den tidligere gikk ut tidlig. La oss ta en titt på noen av dagens nøkkelhistorier,

  • Elad Roisman erstatter Jay Clayton som den nye SEC-styrelederen
  • Ripple-nøkkelpartnere SBI Holdings og MoneyGram svarer på SEC-søksmålet.
  • Binance Korea stenger innen et år etter åpningen på grunn av lavt handelsvolum.
  • Bitcoin forblir over $ 23 000 mens XRP faller under 0,25 dollar.

Pro-Crypto Elad Roisman tar over som den nye SEC-styrelederen

Elad Roisman er den nye styrelederen for Security and Exchange Commission (SEC) som erstatter Jay Clayton, en Trump-utnevnt. Roismans avtale ble godt mottatt av kryptosamfunnet siden han er kjent for å være pro-bitcoin og kryptovalutaer generelt. Nyheten ble brutt av SEC-kommisjonær Hester Pierce.

Gratulerer, styreleder Roisman! Jeg ser frem til ledelsen av SEC.

– Hester Peirce (@HesterPeirce) 24. desember 2020

Jay Clayton var planlagt å trekke seg innen juni 2021, på grunn av resultatene av det amerikanske presidentvalget, hadde Clayton avsluttet sin periode 6 måneder for tidlig. Claytons periode ble sett på som litt tilbakegang, og kryptosamfunnet holdt først og fremst imot ham for å avvise flere Bitcoin Exchange Traded Fund (BTC ETF) forslag. Den nye styrelederen derimot blir sett på som pro-crypto, og mange mener at han kan bane vei for positive regler i sin periode..

Ripple Key Partners SBI Holdings og MoneyGram svarer på SEC-søksmål

SEC-søksmålet mot Ripple og to av dets ledere er for tiden det hotteste emnet i kryptorommet. I går kunngjorde flere børser avnoteringen av XRP-token, mens i dag to av sine viktigste strategiske partnere SBI Holdings og MoneyGram også formelt adresserte problemet, men ga ganske kontrasterende svar.

SBI Holdings utvidet sin ubetingede støtte til Ripple og forsikret at selv om søksmålet går imot dem, trenger de virkelig ikke bekymre seg ettersom 90% av kundene er utenfor USA, mens 80% av overføringsvolumet det genererer også kommer fra utenfor USA. . På den annen side tar MoneyGram en forsiktig tilnærming og foreslo at de vil vente på at søksmålet utspiller seg, og til da vil de ikke bruke overføringskorridorene. De fortsatte med å hevde at selv om Ripple er en av deres viktigste pengeoverføringspartnere, bruker de ikke ODL-tjenestene sine.

Binance Korea stenger driften innen et år etter lanseringen

Binance i dag kunngjort nedleggelsen av det koreanske datterselskapet, også kjent som Binance KR, på grunn av lave handelsvolumer og likviditet innen ett år etter lanseringen. Den offisielle kunngjøringen leste,

Binance KR vil avslutte den lokale børsoperasjonen på grunn av lav bruk og volum med begrensede handelspar av BKRW, noe som resulterer i begrenset likviditet for brukerne.


Binance kunngjorde også et nedleggelsesplaninnlegg der kundene ikke får tilgang til kontoene sine på børsen. Avslutningsplanen er som følger:

  • Avslutning av BKRW-avgiften og nye registreringer hos Binance KR: 24. desember 2020 kl. 13:00 KST
  • Stenging av alle handelstjenester i Binance KR: 10. januar 2021 kl. 13:00 KST
  • Hard Shutdown (forventet): 29. januar 2021 kl. 13:00 KST
  • Avnotering av BKRW / BUSD Liquid Swap og BKRW handelspar: 29. januar 2021 kl. 13:00 KST

Bitcoin forblir over $ 23 000 mens XRP-nosediver under 0,25 dollar

Kryptomarkedet var i gjenopprettingsmodus i dag etter en betydelig dumping i går på grunn av Ripple-søksmålet som så at den tredje største kryptovalutaen mistet sin posisjon til Tether på grunn av et prisulykke på 40%. XRP før SEC-søksmålet konsoliderte over $ 0,50, men falt til $ 0,25 og handles for tiden til $ 0,26.

På den annen side fortsetter Bitcoin å opprettholde sin posisjon over $ 23.000 til tross for at de fleste altcoins registrerte en dump med hundrevis av millioner av posisjoner som ble avviklet i går.

For å holde rede på DeFi-oppdateringer i sanntid, sjekk ut DeFi-nyhetsfeeden vår Her.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map