I dag i krypto: Bitcoin svever seg over $ 20 000 | CME kunngjør Ether Futures | Ruffer Investment Selg gull for å kjøpe Bitcoin | FCA kunngjør midlertidig lettelse for kryptovirksomheter

annonse Phemex

I dag var det ganske historisk og en begivenhetsrik dag i kryptorommet med flere hausse og positive nyheter som dukket opp over hele verden. Vi vil se på noen av dagens topphistorier som fikk overskrifter.

  • Bitcoin krysser $ 20.000 for første gang, $ 21.000 av EOD virker høyst mulig.
  • CME kunngjør lanseringen av Ether Futures i februar 2021, ETH-prisstigninger over $ 620
  • Ruffer Investment Company Limited blir den siste institusjonen som satser mot gull, og har nå 2,5% av porteføljen i bitcoin.
  • UK Financial Watchdog FCA kunngjør midlertidig lindring for kryptovirksomheter.

Bitcoin svever seg over $ 20.000, Bulls tar prisen til nye ATH $ 20.900

I dag var en historisk dag for Bitcoin da den klarte å bevege seg forbi nøkkelmotstanden på $ 20.000 for å registrere en ny heltid på $ 20.900. Faktisk tar bitcoin opp en ny all-time-high annenhver time etter å ha krysset $ 20K-merket.

Toppkryptovalutaen som konsoliderte seg over $ 19.000 de siste par dagene, steg til slutt forbi $ 20 k-merket for første gang i historien. Uten motstand i sikte, forventes bitcoin-okser å bevege seg forbi $ 21.000 innen slutten av dagen. Dagens Bitcoin-prisrally gjorde det også til den mest lønnsomme eiendelen siden nå er det ingen som noensinne har investert i bitcoin.

Alle som noen gang har kjøpt #Bitcoin er i fortjeneste!

Gratulerer til ALLE &# 129395;

– Månen &# 127769; (@TheMoonCarl) 16. desember 2020

En annen faktor som gjør den pågående bullish burst-poetiske er det faktum at for tre år siden på samme dato 2017 bull-rally begynte å ta BTC til 2017-høyden på nær $ 20 k.

På denne dagen for tre år siden var prisen på #Bitcoin nådde bare sjenert på $ 20.000. Oksene så ut til å ha sendt en melding og valgte i dag.

– Blockfolio (@blockfolio) 16. desember 2020

CME lanserer Ether Futures Contract i februar 2021

Chicago Mercantile Exchange (CME), det første selskapet som lanserte Bitcoin Futures-kontrakten i desember 2017 kunngjorde lanseringen av Ether Futures-kontrakten i februar 2021. Den kommende Ether Futures vil også være kontantavviklet ganske lik BTC Futures basert på de CME CF Ether-Dollar referansesats.


Ethererum er ikke bare den nest største kryptovalutaen etter markedsverdi, etter bitcoin Ethereum er den mest etterspurte digitale eiendelen av institusjonelle investorer. Kunngjøringen om Ether Futures er en nøkkelindikator for økende institusjonell etterspørsel etter Ethereum i kjølvannet av lanseringen av ETH 2.0 Beacon-kjeden..

Ethereum-prisen steg med over 6% i kjølvannet av CME-kunngjøringen og handles for tiden over $ 620. Sprøyten rundt Bitcoins prisrally har overskygget den fenomenale ytelsen til Etheruem. Hvis vi sammenligner år-til-dato, returnerer den nest største kryptovalutaen enkelt bitcoin med en avkastning på 372%.

BTC hittil i dag: 185%

ETH hittil i år: 372%

Det er tweeten.

– Ryan Sean Adams – rsa.eth &# 127988; (@RyanSAdams) 16. desember 2020

En annen institusjon velger Bitcoin fremfor gull

For ikke så lenge siden har Peter Schiff kommet hardt på bitcoin-talsmenn for å hevde at institusjoner selger gullet sitt for bitcoin. Det britiske Ruffer Investment Company Limited viste imidlertid i dag at Schiff tok feil da det ble den siste institusjonen som la Bitcoin til sin portefølje.

Det siste #Bitcoin markedsføringsgimmick er at mange private og offentlige selskaper handler med sine #gull og akkumulere Bitcoin som deres foretrukne butikk av verdi. De få selskapene som kjøper Bitcoin, gjorde ikke det ved å selge gullet sitt. Bitcoin er ikke det nye gullet.

– Peter Schiff (@PeterSchiff) 11. desember 2020

Ruffer Investment eier nå Bitcoin på 770 millioner dollar til 2,7% av porteføljen. Det som gjør denne investeringen enda mer avgjørende er at Ruffer solgte en del av gullporteføljen for å kjøpe bitcoin. Den økende innflytelsen og troen til institusjoner i Bitcoin har gjort det til den moderne verdens inflasjonssikring.

Ruffer Investment Company solgte noe av sin gullposisjon for å kjøpe Bitcoin.

De kalte det et defensivt trekk.

Bitcoin er ikke risikabelt. Det er ikke risikabelt å eie Bitcoin. pic.twitter.com/SglPfutgQ4

– Pomp &# 127786; (@APompliano) 16. desember 2020

FCA kunngjør midlertidig reguleringsregime

UK Financial Watchdog FCA kunngjorde i dag en midlertidig lettelse for kryptovirksomheter som opererer i landet. Tilsynsorganet varslet at ethvert kryptofirma som opererer før 10. januar 2020 og som har søkt om registrering hos FCA innen 16. desember 2020, kan drive sin virksomhet frem til 9. juli 2021.

Den midlertidige reguleringsløsningen kom på grunn av kompleksiteten i behandlingen av registreringssøknader fra FCA. Inntil nå har reguleringsorganet bare godkjent 3 søknader om registrering mens 90 søknader fortsatt er i køen. I begynnelsen av måneden var det 150 søknader om godkjenning, noe som antyder at nesten 60 søkere ble avvist eller trukket søknaden.

FCA advarte også publikum om å ta ut kryptoaktiva investert gjennom kryptofirmaer som ikke har søkt om lisensen innen 10. januar 2021, de vil være ansvarlige for straffesaker hvis de ikke griper til sin virksomhet.

For å holde rede på DeFi-oppdateringer i sanntid, sjekk ut DeFi-nyhetsfeeden vår Her.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector