I dag i krypto: Coinbase-filer for en børsnotering | Sentralbankene ser på Bahamas sanddollar live | Jefferies Equities Head kutter eksponering i gull for å investere i BTC

annonse Phemex

Kryptovalutamarkedet fortsetter å gå sterkt etter torsdagens actionfylte rally i Bitcoin (BTC) og Ethereum (ETH). Ettersom disse to kryptogigantene tar en kort pause og konsoliderer seg, har XRP tatt avgiften som økte 5,7% og handlet til $ 0,59 ved pressetid..

Dessuten har det vært annen interessant utvikling ettersom institusjonelle tiltak fortsetter fremover. Her er de tre beste historiene i dag i Crypto.

  • Crypto Exchange Coinbase Files for en børsnotering med US SEC.
  • Sentralbanker følger nøye med på utviklingen mens Bahamas lanserer sin egen digitale valuta ‘Sand Dollar’
  • Christopher Woods, aksjesjef i Jefferies trimmer sin gulleksponering til fordel for Bitcoin (BTC)

Coinbase Files for en børsnotering med U.S. SEC

Tidligere i dag sendte Cryptocurrency Exchange Coinbase inn utkast til registrering til U.S. Securities and Exchange Commission (SEC) for et første børsnotering. Kunngjøringen kommer akkurat på et tidspunkt da Bitcoin (BTC) har smadret forbi nye poster hver dag.

Coinbase ble lansert i 2012 og har nå over 35 millioner mennesker i 100 land som handler med krypto. Børsen har mer enn 300 milliarder dollar i totale omsettede volumer med over 25 milliarder dollar i formuer på eiendommen. Ifølge Messari-forsker Mira Christanto kan Coinbase søke en verdivurdering hvor som helst nær 28 milliarder dollar.

Etter Coinbases IPO-kunngjøring verdsetter vi selskapet til 28 milliarder dollar. Coinbase er en av de mest fremtredende børsene med 1 milliard dollar daglig volum i desember 20.

Sjekk ut modellen vår og rediger den til dine egne antagelser. https://t.co/BQeSAxUd5j

– Mira Christanto (@asiahodl) 18. desember 2020

Messaris prediksjon av Coinbase-verdsettelser kommer med tanke på alle faktorer som forvaringsgebyrer, handelsgebyrer og andre kriterier. Vel, hvis verdsettelsene viser seg å være sanne, kan dette være en av de største børsnoteringene som slår tekniske og finansielle giganter som Visa og Facebook..

Sentralbanker følger nøye med på utviklingen mens Bahamas ’Sand Dollar går live

Bahamas sentralbank digital valuta (CBDC) Sand Dollar er nå i live da hele befolkningen på 390 000 kan bruke den til å utføre betalinger over hele landet. Transaksjon for Sand Dollar skjer gjennom et eget program. Da han snakket med Reuters, forklarte Dawn Sands, eier av NRG – en kafé i Nassau, førstehåndsopplevelsen av å bruke Sanddollar. Sands sa:

“Det er øyeblikkelig – jeg får en melding, og den er mottatt. Når folk blir komfortable og utdannede, tror jeg det kommer til å bli stort.

Mens Bahamas er et veldig lite land, antyder Reuters-rapporten at verdens fremste sentralbanker følger nøye med på denne utviklingen. Dette inkluderer den amerikanske sentralbanken, Bank of England, Den europeiske sentralbanken og People’s Bank of China (PBoC). Alle sentralbankene har jobbet med CBDC i forskjellige skalaer.

Utrullingen av Sand Dollar fra Bahamas tilbyr sentralbanker den nødvendige innsikten i hvordan CBDCer kan fungere i virkeligheten, helt fra ombordbrukere til å hjelpe bedrifter med å redusere transaksjonskostnadene. Philip Middleton, nestleder i OMFIF sentralbank tenketank i London sa:

“Alle er interessert i det – jeg tror det uten tvil er det første trinnet. Hvis jeg leter etter leksjoner for de store guttene, er det hele utdannelsesstykket. Hvis dette lykkes, hvordan har du overbevist befolkningen om å bruke dette? “

Nedenfor er et interessant diagram over hvordan og på hvilket tidspunkt de globale sentralbankene jobber med CBDC.

Hilsen: Reuters

Christopher Woods, aksjesjef i Jefferies trimmer sin gulleksponering til fordel for Bitcoin (BTC)

Christopher Wood, global leder for egenkapitalstrategi hos Jefferies, blir med i ‘Bitcoin-over-Gold’-samfunnet. I sin lange eneste globale portefølje av USD-denominerte pensjonsfond, har Woods trimmet sin eksponering mot gull mens han økte eksponeringen for Bitcoin. I hans ukentlige notat til investorer, GREED & frykt, Woods skriver:

“Vekten på 50 prosent i fysisk gullgull i porteføljen vil for første gang på flere år bli redusert med fem prosentpoeng med pengene investert i Bitcoin. Hvis det er en stor nedgang i bitcoin fra dagens nivå, etter den historiske utbruddet over $ 20.000-nivået, vil intensjonen være å legge til denne posisjonen. “.

Flere og flere institusjonelle giganter har varmet opp til BTC i nyere tid. Tidligere sa JPMorgan at gull kan lide i årevis på grunn av Bitcoin. Imidlertid trosset denne oppfatningen, sa Wall Street-giganten Goldman Sachs at Bitcoin ikke er noen trussel mot gull.

For å holde rede på DeFi-oppdateringer i sanntid, sjekk ut DeFi-nyhetsfeeden vår Her.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me