Inne i Ripples plan for å bekjempe SEC-søksmål, kan Ripple vinne mot SEC?

SEC-søksmålet mot Ripple og to av dets ledere for salg av uregistrert sikkerhet førte til undergang for kryptoselskapet i USA. Ripple tilbakeviste i sitt første svar alle påstander om at XRP var sikkerhet og til og med forsikret kundene om at de til slutt ville komme ut som en vinner. Firmaet har nå kommet ut med en detaljert offisielt svar til påstandene som ble fremsatt mot selskapet i søksmålet.

I dag sendte vi inn vårt foreløpige juridiske svar på SECs klage. Med det begynner vi å sette rekorden rett og rette mange misforståelser og motsetninger innenfor deres påstander. 1/5 https://t.co/8KVBuSzCGH

– Stuart Alderoty (@s_alderoty) 29. januar 2021

Ripple i sitt offisielle svar på søksmålet hevdet at de verste som ble rammet av SEC-søksmålet var detaljistinvestorer da prisen på XRP falt med over 50% i kjølvannet av søksmålet.

siden SEC sendte inn sin klage, mistet XRP nesten halvparten av markedsverdien, og forårsaket at detaljhandlere av XRP uten tilknytning til Ripple – de menneskene SEC påstår å beskytte – å lide milliarder av dollar i tap. Hva mer er, en del av SECs oppdrag er å opprettholde ordnede markeder … og likevel skapte deres ødeleggelse kaos i markedet.

Ripple beskylder SEC for forvrengende fakta

Ripple hevdet at SEC plukket sider i stedet for å være upartisk, ettersom de til og med hevdet at Ethereum kunne kvalifisere som et verdipapir, og med tiden fikk det status som en aktivaklasse og XRP kunne veldig godt passe i den samme braketten..

Ripple beskyldte også SEC for å ødelegge fakta i søksmålet ved å kirsebærplukke sitatene og dataene for å vise det i et dårlig lys. Det sa firmaet,

Gjennom vårt svar begynner vi å avklare posten. Selv om vi ikke kan komme inn på alle detaljene i dette formatet (det vil skje etter hvert som saken skrider frem), vil du se at vi nektet mange av SECs påstander. Med tiden vil du se hvorfor.

Ripple tilbød også et tilbud fra Andrew Ceresney, fra Debevoise & Plimpton som har gjennomgått saken og foreslo at SEC valgte å overse viktige fakta som XRP som handles over hele verden uten regulatorisk forstyrrelse.

I henhold til Andrew er SECs sak enestående og dårlig tenkt. SEC har ignorert XRPs klare status som en virtuell valuta, og motsier ikke bare funnene til andre amerikanske reguleringsbyråer, men også internasjonale reguleringsregimer. I løpet av de siste åtte årene hadde XRP-markedet, uavhengig av Ripples aktiviteter, vokst til en massiv handelshandel på over 200 børser over hele verden. SEC strekker nå konseptet med en “investeringskontrakt” utover bruddpunktet.

På spørsmål om hans synspunkter på emnet, sa Gabor Gurbacs, direktør i VanEck,

Det er uklart om XRP er en valuta eller sikkerhet på dette tidspunktet. Det er ingen regulatorisk enighet om denne saken.

Ripple avviser SEC-påstander om at XRP er en investeringskontrakt


SEC beskyldte Ripple for bevisst å ha solgt en form for sikkerhet eller en investeringskontrakt til kjøpere til tross for at de visste at det kunne bli ansett som sikkerhet i henhold til gjeldende regelverk, og ytterligere hypet prisen gjennom sosiale medier og andre kanaler for å pumpe prisen. Ripple tilbakeviste i sitt offisielle svar alle påstander om å være en sikkerhet eller en form for investeringskontrakt mellom to parter.

Ripple hevdet at XRP er en virtuell valuta som har bygget markedet i over 7 år. Firmaet sa at påstander om å være en investeringskontrakt ikke holder grunn, da de aldri hadde en ICO eller lovet fremtidige tokens. Fintech-firmaet tilbød et sammendrag av svaret som ble lest,

  1. XRP er en virtuell valuta og dermed utenfor SECs jurisdiksjon.
  2. Ripple har aldri inngått en kontrakt for investering med noen innehavere av XRP.
  3. Ripple holdt aldri ICO, tilbød aldri fremtidige tokens for å skaffe penger, og har ikke noe forhold til de aller fleste XRP-innehavere.
  4. Å holde XRP betyr ikke at en person mottar en del av Ripples inntekter eller fortjeneste.
  5. Ripples XRP-salg utgjorde langt under 1% av det enorme XRP-markedet som har vokst de siste 8 årene.
  6. XRP Ledger, som XRP beveger seg på, er helt desentralisert. SEC ignorerer den økonomiske virkeligheten av en XRP-transaksjon.
  7. Ripples XRP-beholdning oppretter ikke en investeringskontrakt mer enn at DeBeers-beholdninger konverterer diamanter til verdipapirer.

Gi oss beskjed hvis du er enig i Ripples krav mot SEC. 

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector