Kjøp, spill, spill NFT-er og konkurrer i fremtiden for defi-basert spill – m $ porter ™

annonse Phemex

AnRKeY X ™ bringer det nye konseptet m $ porter, en ny spillindustri kalt money sports. Dette er mulig takket være kombinasjonen av DeFi Yield Farming, NFTs og eSports, med alt drevet av protokollplattformen gDEX (Decentralized Finance Gaming Platform Exchange) bygget på Ethereum.

GDEX-plattformen er sentrum for AnRKeY X ™ -universet, der brukere vil kunne spille, stake, kjøpe og selge ved hjelp av $ ANRX arkademynten.

Det første interaktive spillet, Battle Wave 2323 ™, kommer i løpet av dette kvartalet, 4. kvartal 2020. Dette spillet viser ni forskjellige puljekampslag som konkurrerer om den ukentlige høyeste APY og høye belønninger. Disse belønningene er delt i to deler: $ ANRX-mynter distribuert til bassenger som avkastning fra oppdrett, mens ni heldige medlemmer av det vinnende kamplaget får en redd YFT-boostet NFT. Disse NFT-ene kan satses i neste kamp for å øke lagets APY og vinnersjanser.

NFT-er kan oppgraderes med Golden Chalices og bevæpning for ytterligere avkastning (som RPG-perler for å forbedre utstyret ditt), kjøpt fra heldige vinnende medlemmer eller solgt.

De nåværende bassengkampslagene er: 

For å bli med i kamplaget ditt, gå til: https://discord.gg/anrkeyx

Kommende spill og utvikling

Nye m $ portspill vil bli utgitt hvert kvartal via AnRKeY X ™ partnerstudio Waypoint. Et selskap kjent for å jobbe med prosjekter som Pokemon, Final Fantasy, Terminator og mange andre. De kan også slippes gjennom tredjepartsutviklere ved bruk av AnRKeY X ™ proprietær SDK. Disse utviklerne får tilskudd som ganske kompenserer deres bidrag til økosystemet.

Brukere og partnere

AnRKeY X ™ primære brukere er DeFi-tradere og krypto-entusiast-spillere, drevet av et cyberpunk-etos og nabolag i mikrobølgeovn. Noen av de mest anerkjente DeFi-influencerne støtter allerede prosjektet og venter spent på å bli med på det første interaktive spillet, Battle Wave 2323. Ledende blockchain-selskaper som Plasma Pay er partnere som vil tilby en FIAT-betalingsport på gDEX.

Forretnings- og inntektsmodell

En viktig AnRKeY X ™ hovedprioritet er å bygge en bærekraftig & lønnsom likviditetsgruvedrift forretningsmodell. Kjernen i denne forretningsmodellen vil være gDEX-plattformen med forskjellige interaktive spill, der alle har sjansen til å vinne sjeldne NFT-er og tjene på å være en del av økosystemet. Brukerne vil bli beskyttet mot svindel, teppebasseng og hvaladferd som ofte fører til svikt i mange DeFi-prosjekter.

Prosjektinntektsstrømmer kommer fra gDEX-transaksjoner (0,4% per transaksjon) og Marketplace-salg (0,6% fra NFT-er). $ ANRX-stakere vil også tjene på å få 25% av hver eneste transaksjon som gjøres på gDEX. Videre vil stakers også ha makten til å legge til nye bassenger og spill i økosystemet gjennom stemmeforslag med et beslutningsdyktighet på minst 20%..

ANRKeY Team

Det siste men viktigste elementet er teamet, sammensatt av et sett med blockchain-ledere ledet av J.D. Salbego, en veldig anerkjent blockchain-personlighet med lang erfaring med å administrere og gi råd om blockchain-oppstart. Han har vært med på ledende TV-kanaler for finansielle medier og fremtredende kryptomedier.

Mer detaljert informasjon om prosjektet og om AnRKeY X SHO er på https://daomaker.com/sho/anrkey_x 

ANRKeY X refunderbar SHO

AnRKeY X er det første refunderbare tilbudet for sterk holder (SHO) på DAO Maker, en pålitelig innsamlingsplattform og pioner innen Social Mining. Dette nye konseptet for offentlig salg sikrer opprinnelig 80% av salgsdeltakernes midler i varetekt. Hvis prosjektprisen faller under -20% av SHO-prisen innen 6 måneder, er alle deltakere berettiget til å kreve 80% av sitt bidrag. Refusjonsretningslinjene vil imidlertid bli kansellert hvis prisnivået klarer å holde seg over en 400% terskel i en periode på 4 måneder.

I tilfelle et vellykket scenario vil AnRKeY X motta 75% av det gjenværende innsamlede beløpet, og 25% vil bli brukt til å kjøpe $ ANRX-tokens fra sekundærmarkedet og til å distribuere dem blant DAO-tokenholdere.

Ellers har deltakerne et vindu på en uke for å kreve refusjon, og sender 100% av de tokens som er kjøpt på TGE og får 80% av sitt bidrag. Ved denne anledningen vil alle refunderte tokens bli gitt tilbake til AnRKeY X for resirkulering, med alle fremtidige returnerte tokens som skal brennes.

AnRKeY Xs offentlige salgspris er $ 0,025 per token og gjennomføres gjennom to runder: En strategisk runde for bemerkelsesverdige investorer og påvirkere med en tildeling på $ 25.000 (1.000.000 $ ANRX) og en offentlig runde på $ 100.000 (4.000.000 $ ANRX). DAO Maker kjører en kjedeanalyse på alle tilvalgte offentlige rundedeltakere og velger de best påviste langsiktige innehaverne. Et personlig tak er satt til 500 USDC for de 200 beste deltakerne som vil få en tildeling i den første refunderbare SHO. Sjekk med mer informasjon om AnRKeY X SHO og deltakelse her: ANRKeY X SHO

For å holde rede på DeFi-oppdateringer i sanntid, sjekk ut DeFi-nyhetsfeeden vår Her.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me