Litecoin [LTC] finner integrasjon med HTC Exodus når Charlie Lee blir med som rådgiver

annonse Phemex

Crypto Maverick og grunnlegger av Litecoin, Charlie Lee, har lagt til en annen fjær i hetten hans da han nå finner sin plass som rådgiver for HTC Exodus Smartphones, distribuert ledersmartphone, ment å bli lansert høsten 2018. HTC kunngjorde også at telefonene vil støtte LTC og Lightning Network på Litecoin innfødt.

Litecoin nærmere å tilby mynter en virkelig brukssak

HTC hadde kunngjort i mai at de ville lansere den aller første blockchain-drevne mobiltelefonen dedikert til desentraliserte applikasjoner og sikkerhet. 10. juli kunngjorde Exodus-utviklerne at selskapet også vil lansere en smarttelefon med en innebygd kryptovaluta-lommebok og tillate brukere å spille det populære CryptoKitties-spillet på sine mobile enheter..

HTC-representanter sa at etter å ha tilegnet seg en enorm erfaring med produksjon av smarttelefoner, vil selskapet nå prøve å reformere det globale nettet og bringe drømmen om desentralisering av millioner av mennesker på jorden til livs..

Den Taiwan-baserte elektronikkgiganten har angivelig produsert over 100 millioner smarttelefon-enheter og har nå som mål å “omforme internett” ved å “gjøre desentralisering til virkelighet.” Denne HTC planlegger å gjøre med sin nye blockchain-baserte Exodus-smarttelefon, som er planlagt utgitt en gang senere i år.

Videre planlegger HTC å tilby støtte for Bitcoin (BTC) og Ethereum (ETH), i tillegg til Litecoin (LTC), gjennom smarttelefonens eget blockchain-nettverk. Ifølge det multinasjonale elektronikkselskapet, vil Exodus-smarttelefonen legge til rette for kryptovalutahandel mellom brukere av enhetene.

Charlie Lee, skaper av Litecoin kunngjorde Litecoin-støtte av HTC Exodus ved å tweete:

Møtte HTC Exodus-teamet forrige uke og var veldig spent på å høre at telefonen vil støtte LTC og Lightning Network på Litecoin. Jeg vil være rådgiver da jeg ser at det er nødvendig med en sikker kryptotelefon som gjør LN enkel for masseadopsjon.

P.S. Nei, de vil ikke fjerne BTC. https://t.co/WQcygPVst0

– Charlie Lee [LTC⚡] (@SatoshiLite) 30. juli 2018


Lees erfaring med desentraliserte produkter hjelper definitivt HTC-telefonen til å få en god strategi for å gå til markedet. Hans navn som rådgiver vil også hjelpe prosjektet med å få mye troverdighet og velvilje.

Denne nyheten ble godt verdsatt av Phil Chen, Decentralized Chief Officer (DCO) hos HTC og Exodus da han twitret

“Privilegert for Exodus Phone å jobbe med @SatoshiLite og @starkness. Gleder meg til å være på denne reisen med deg. @edithyeung @dominic_w ”

Privilegert for Exodus Phone å jobbe med @SatoshiLite og @starkness. Gleder meg til å være på denne reisen med deg. @edithyeung @dominic_w https://t.co/JwRefIEPIP

– Phil Chen (@ philchen913) 30. juli 2018

Les også: “TokenPay er en svindel – Blaster Tone Vays med en ansvarsfraskrivelse for å pisse av hver Litecoin-troende

Exodus – Desentraliserte smarttelefoner kan være en formue for HTC

Hvis man følger smarttelefontrendene og holder oversikt over smarttelefonmarkedene, er det ganske tydelig at HTC ikke har gjort det så bra de siste årene til tross for å ha laget noen gode enheter. Det nages stadig av konkurransen som tilbys av Apple, Samsung og kinesiske kolleger OnePlus, Oppo og Vivo. Med måten ting formes på, ser det ut som at selskapet satser på en kryptofon for å gi seg et forsprang på sine nåværende konkurrenter, da det kan ha en førsteklasses fordel når det tiltrekker seg kryptostøttende og privatlivsinnstilte unge mennesker..

Imidlertid kommer ikke ting til å være det samme også i dette rommet, ettersom noen få nye sett med konkurrenter oppstår når noen få selskaper også utforsker dette feltet. Sirin Finney jobber også med en lignende telefon og har allerede gitt ut den tekniske spesifikasjonen for en ultra-sikker mobilenhet som lover å holde brukerens kryptovaluta-transaksjoner private. Telefonen har en innebygd lommebok for fryselager og vil bli bygget av det samme selskapet som bygger iPhone, Foxconn. Hvis man skal tro på medieoppslag, er over 25.000 enheter allerede forhåndsbestilt.

En annen konkurrent til HTC, den kinesiske telefonprodusenten Huawei, ryktes også å være i seriøse samtaler med Sirin Labs om å bringe håndsettet under blockchain.

Charlie Lees avtale og tillegg av LTC og Lighting Network i smarttelefonen er definitivt en flott strategi for HTC å ta en ledelse. Nå er det noe å se på hvordan selskapet ruller ut telefonen. Hvis alt er i rute, kan det definitivt endre formue for HTC

Vil HTC være i stand til å ta en ledelse i Blockchain og kryptobaserte telefoner, eller vil det miste terreng for Sirin Labs og andre som for tiden tester lignende smarttelefoner? Gi oss beskjed om dine synspunkter på det samme.

For å holde rede på DeFi-oppdateringer i sanntid, sjekk ut DeFi-nyhetsfeeden vår Her.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector