Matic Network: Ethereum Developer motbeviser rykter om at MATIC Dump er en insiderjobb

annonse Phemex

Matic Network (MATIC) opplevde et stort støt i dag da det ble dumpet i store mengder på kryptovaluta-utvekslingen Binance, og derved mistet 60% av verdien. Rett etter dumpen begynte rykter om dumping som en innsidejobb å soppe i kryptomarkedet. Men en Ethereum-utvikler, kjent som Eric.eth har motbevist ryktene. 

Et mareritt som går i oppfyllelse

Det er ikke uvanlig at prosjekter vinner og taper med to sifre på en enkelt dag i kryptosfæren, men for MATIC-nettverket har dagen vært et mareritt. Fra å være på 0,041 i løpet av de små timene 10. desember, til å falle til 0,011, mistet mynten over 70% av verdien på bare noen få timer.

Medstifter og COO av Matic Network, Sandeep Nailwal, twitret om katastrofen og publiserte en blogg, og sa at teamet til Matic Network ikke hadde noe med arrangementet å gjøre, og det er en eller annen FUD-konto som ligger bak dette. Han sa også at Matic Network vil legge ut en detaljert analyse av hva som skjedde.

Bare våknet til dette marerittet på grunn av et nødanrop fra noen

Det vil være klart veldig snart at vi ikke står bak dette, ettersom noen FUD-kontoer prøver å insinuere

Vi vil legge ut en detaljert analyse, og vi vil komme sterkere ut enn noensinne fra denne tydelige manipulasjonen

– Sandeep Nailwal-Matic Network (@sandeepnailwal) 10. desember 2019

Ethereum-utvikler motbeviser rykter

Ryktene rundt hva som kunne ha forårsaket dumpingen sirkulerer i markedet, og en av teoriene er at dumpingen var en innsidejobb. Grunnlegger av Validity Crypto, Samuel JJ Gosling, antydet at Matic Network-teamet hadde vært ansvarlig for dumpingen. Han sa at hatten Matic Network Foundation hadde overført 1 495 322 715 MATIC, som utgjorde 15% av forsyningen de siste 50 dagene, og tokens hadde kommet på Binance for avvikling.

Bare sneket litt rundt for å finne ut at #Matic Network Foundation har overført 1.495.322.715 $ MATIC (15% av tilbudet, omtrent $ 67 314 942 ved ATH) de siste 50 dagene, hvorav det ser ut til å være sendt til avvikling kl. #Binanse. https://t.co/FLPl4HyfiO pic.twitter.com/dpYG8rMoHX

– Samuel JJ Gosling (@xGozzy) 10. desember 2019


Teorien ble imidlertid bevist falsk av Ethereum-utvikleren Eric. Han la ut hvordan Matic Network bare hadde sendt 290.000.000 MATIC til Binance og ikke 1.495.322.715. Han delte også detaljene i transaksjonshistorikken.

Rett etter det korrigerte Gosling også påstandene sine og beklaget Matic Network og kryptosamfunnet.

Jeg vil bare beklage at jeg har gitt et unøyaktig krav, det viser seg at det bare var 381.903.830 $ MATIC (3% av tilbudet) det "virker" har blitt avviklet, gjorde jeg en feilberegning og inkluderte både innganger og utdata i beregningen. https://t.co/BHFu5GW0A2 pic.twitter.com/9xdoC19Ga6

– Samuel JJ Gosling (@xGozzy) 10. desember 2019

Matic-teamet har også svart på spørsmålet om tokenoverføringene på Twitter og i en blogg. Først svarte Sandeep Nailwal på tråden til Gosling og sa at analysen hans var feil. I transaksjonen på 1,4 milliarder MATIC, var 1,08 milliarder MATIC-transaksjoner en overføring av MATIC fra smart kontraktlåsingskonto til stiftelseskonto.

Du har ikke gjort en analyse. 1,4 milliarder tokens du siterte, er 1,08 milliarder txn en overføring fra smart kontraktlåsingskonto til stiftelseskonto

Du regnet det med total bevegelse av tokens. Hvile flyttede tokens er som kommunisert. Skjermbilde er også misvisende

Vi legger ut detaljert om det

– Sandeep Nailwal-Matic Network (@sandeepnailwal) 10. desember 2019

Det var en tweet som gjentok det samme fra den offisielle Matic Network-kontoen også. Stiftelseskonto-tokens var fortsatt med teamet, og bare overføringen av 248 millioner tokens falt sammen med nettobevægelsen utover.

Matic hadde INGEN rolle å spille i alt dette.

For token-bevegelse kunngjorde vi frigjøring av ~ 0,25% (248mn) tokens som oktlåsing, som sammenfaller med samlet utadgående bevegelse.

Foundation tokens er fortsatt der.https://t.co/BhDDqFWF6H

MATIC vil sprette tilbake sterkere enn noensinne!

– Matic (@maticnetwork) 10. desember 2019

CZ utvider støtte for Matic Network

Binance-sjef Changpeng Zhao, aka CZ, har også utvidet sin støtte til Matic Network. Han twitret at teamet hans etterforsket dataene, men det er allerede klart at Matic Network ikke hadde noe med det å gjøre. Det kan ha vært at en rekke store handelsmenn fikk panikk og begynte å selge, og skapte en syklus.

Teamet vårt undersøker fortsatt dataene, men det er allerede klart at MATIC-teamet ikke har noe å gjøre med det. En rekke store handelsmenn fikk panikk og forårsaket en syklus. Blir en tøff samtale om hvor mye en børs skal forstyrre folks handel. https://t.co/wOVF6tEBkQ

– CZ Binance (@cz_binance) 10. desember 2019

Da et kryptomiljømedlem spurte hvordan det var klart bare noen få timer etter dumpen at teamet til Matic Network ikke var involvert i dette, svarte CZ at de hadde kommet til denne konklusjonen ved å se på regnskap med stor innvirkning / fortjeneste og tap og sjekke på kontoene som kunne identifiseres – dvs. personer som hadde handlet på Binance i lang tid, VIP-kontoer osv.

For å holde rede på DeFi-oppdateringer i sanntid, sjekk ut DeFi-nyhetsfeeden vår Her.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector