Ontology bekrefter sin dApp Incentives-modell, vil tilby 60% ONG-rabatt for dApp-utviklere

annonse Phemex

Mens kampen om dApp mellom Ethereum, Tron og EOS er på topp, har en annen fremtredende deltaker blitt med i løpet. I følge den siste kunngjøringen har Ontology bekreftet sin dApp-insentivmodell, og den vil gi 60% rabatt på dApp-transaksjonsgebyr til utviklere.

Ontology lanserer fire nye insentivmodeller for å lokke dApp-utviklere

I følge den nylige utviklingen som Ontology har fremmet om sin offisiell mediumkanal, prosjektet har bestemt og bekreftet sine unike fire nye insentivmodeller for utviklere som bruker Ontology dApp-økosystemet til å lansere dApp. Den offisielle staten

“Vi vil nå kunngjøre at i løpet av de første tre månedene (1. april til 30. juni) vil vi gi et early bird-tilbud på 60% rabatt på dApp-transaksjonsgebyr til utviklere”

Modellene som er bekreftet av prosjektet er de samme som den gangen som ble foreslått i forrige uke i desember, der prosjektet hadde uttalt at Ontology Foundation vil prøve modellene i ett år – fra 1. april 2019 til 1. april 2020 – i løpet av hvilken tid reglene ikke vil endres. Perioden før april 2019 vil bli brukt til teknologiutvikling og forberedelse.

De fire modellene som ble foreslått var

  • Modell A: Rabatt på transaksjonsgebyr: 50% av alle transaksjonsgebyrer (ONG) generert av en dApp vil bli returnert til dApp-utvikleren. Ved denne modellen ønsker Ontology å oppmuntre intuitive og effektive dApps-utviklere
  • Model B: Aktive dApp-insentiver: Den andre foreslåtte modellen er basert på givende dApps som rangeres blant topp 50 i aktivitet. Under denne modellen, vil The Ontology Foundation tildele til sammen 100.000.000 ONT og 100.000.000 ONG til utviklerne med de mest aktive dAppene i vanlige kvoter. Insentivrangeringen bestemmes av prosjektet basert på dApps aktive brukere og transaksjonsvolum. Denne modellen kommer med en advarsel som sier at Etter ett års prøveoperasjon vil stiftelsen avgjøre om modellen skal justeres basert på tilbakemeldinger fra samfunnet, og hvis dApp-aktivitet blir funnet å bli manipulert, vil det bli utstedt en straff. Denne modellen gjelder ikke for Gambling dApps
  • Modell C: program for utvikling av dApp-lån: Denne modellen er introdusert av stiftelsen for å hjelpe utviklere med å starte deres dApps på Ontology. For utviklere som begynner å utvikle seg uten finansiering, vil låneprogrammet gi økonomisk støtte helt fra begynnelsen. Utviklere kan bruke lånet som er lånt fra Ontology Foundation til den første fasen av dApp-utvikling, testing og drift til det er i orden. Tilbakebetalingen av dette lånet betales i to like store avdrag – først når 70% av utviklingsprosessen er fullført. Den andre avdelingen vil bli utstedt når dApp blir satt i drift.
  • Modell D: Teknisk og markedsføringsstøtte: Ved denne modellen ønsker prosjektet å forbedre utviklingseffektivitet og operativ effektivitet gjennom teknisk og markedsføringsstøtte. I henhold til denne modellen vil Ontology tildele en prosjekteier som skal bidra til å utvikle og markedsføre dApp gjennom hele livssyklusen. Denne modellen gjelder også for utviklere med økonomisk støtte til utvikling og drift i Incentive Model A og B. Under støtteprogrammet vil prosjektet tilby følgende tjenester

Teknisk støtte

  • Tilby protokoller for å hjelpe dApps med å oppnå skann-til-spill-funksjonen (ONTO er den første mobilappen som støtter en slik funksjon).
  • Veiledning om bruk av TS-SDK.
  • Kodeinstruksjoner og revisjon av smarte kontrakter.

Markedsføringsstøtte

  • Global fellesskapsdeling: Nyhetene som deles, dekket over 200 000 brukere over 36 kanaler på 11 sosiale medieplattformer.
  • Globale markedsføringsoperasjoner: planlegging av begivenheter, plakatdesign, pressemeldinger, lokal annonsering, vedlikehold i sanntid og tilbakemelding.

Modellen levert av Ontology er definitivt misunnelsesverdig og vil virkelig være fristende for utvikleren å gå glipp av dem, og Ontology kan snart utfordre sine konkurrenter i dApp-økosystemløpet.

Vil Ontology komme ut som den beste dApp-økosystemleverandøren? Gi oss beskjed om dine synspunkter på det samme.

For å holde rede på DeFi-oppdateringer i sanntid, sjekk ut DeFi-nyhetsfeeden vår Her.


PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector