Ontology Token Swap begynner når prosjektet flytter til MainNet

annonse Phemex

30. juni 2018 markerte en stor dag for Ontology-interessentene da prosjektet flyttet MainNet kalt Ontology 1.0. Selskapet tok twitteren for å kunngjøre lanseringen. Det ga også omfattende pakker med verktøy og kildekoder på Github

Ontology 1.0 er nå live. Velkommen til den nye verden: https://t.co/YPor3Yyj8K $ ONT

– Ontologi (@OntologyNetwork) 30. juni 2018

Med denne lanseringen har Ontology blitt det sjette prosjektet som har gått på MainNet de siste to månedene. Andre inkluderer Oyster Pearls, Tron, NULS, EOS og VeChain

Hva har Ontology MainNet

Utgivelsen av mainnet er en del av Ontology’s Socrates-tid, en fase der Ontology-teamet bygger grunnlaget for sitt blockchain-økosystem. Selskapet hadde et Pre Launch-arrangement i samarbeid med sine partnere, noe som ga en god ide om hvordan ting ville være på MainNet.

Ontologi 1.0 vil gi nye høytytende offentlige blokkjeder som inkluderer en serie med komplette distribuerte reskontroer og smarte kontraktssystemer, og som samtidig støtter tilpasning av offentlig kjede og kjedenettverkssamarbeid, samtidig som de kontinuerlig gir vanlige moduler i forskjellige distribuerte applikasjoner. Grunnleggende tjenester i offentlig kjede, et høytytende tilpassbart blockchain-rammeverk og protokollgrupper er de tre hovedkomponentene i Ontologys infrastruktur. Ontologi 1.0 vil inneholde en desentralisert identitetsautentiseringsprotokoll, distribuert protokoll for databehandling og kredittpoengprotokoll. På applikasjonsnivå vil det integrerte klientproduktet (ONTO), tillitsøkemotoren og distribuert ramme for utveksling av data gi sterk teknisk støtte.

Arrangementet deltok også av Ontology-partnere som diskuterte blockchain-teknologiløsninger til virkelige forretningsscenarier. Partnere som deltok inkluderer: Contentos, som er forpliktet til å skape verdens mest omfattende offentlige innholdskjede for digitalt innhold for å omforme innholdsøkosystemet; DAD (Decentralized Advertising), en blockchain digital annonseringsplattform; COT (Chains of Things), en plattform for smart maskinvareinfrastrukturløsning; og CarBlock, verdens første desentraliserte bilmarked basert på kjøretøydata.

Ontology’s Founder Juni Li sa på arrangementet:

“Ontologi har alltid fulgt en” realøkonomi ”-strategi, gjennom en effektiv kombinasjon av ontologi og ulike industripartnere, for å bringe mer virkelige scenarier for forretningsapplikasjoner og skape mer innovative løsninger. Ontology 1.0 kunne ikke ha blitt opprettet uten den høye grad av samarbeid og støtte fra alle tekniske team, partnere, medbyggere og bransjeeksperter. Vi ser frem til å gå i hender med flere industripartnere for å skape en strålende fremtid sammen! ”


Les også: Ontology [ONT] kunngjør partnerskap med [DAD] “Digital Advertising Platform”

Token swap detaljer

11. juni hadde Ontology lagt ut en artikkel på Medium Channel som uttalte MainNet token Swap. Ontologi har gitt to metoder for ONT-bytte. Den første metoden er å automatisere byttet ved å beholde ONT-tokens på støttesentrene. Den respektive sentralen vil lett fullføre kartleggingsprosessen for kunden. Binance, Huobi, OKEx, Upbit, KuCoin, Gate.io og CoinEgg har offisielt kunngjort sin støtte til ONT MainNet token swap (Som 13. juni da artikkelen ble publisert).

Den andre metoden er manuell bytte. Denne metoden innebærer å sende ONT-tokens fra NEO-lommeboken til en MainNet-kartadresse. Midlene vil migrere til ONTO [Ontologis omfattende desentraliserte klient som inkluderer en lommebok], men vil bare vises i lommeboken etter utgivelsen i juli.

Et par ting du bør vurdere – MainNet ONT kan ikke deles ut (den minste enheten er 1 ONT). Hvis innehaverne NEP-5 ONT-beløp ikke er et helt tall, kan du kjøpe (eller selge) noen for å avrunde tallet opp (eller ned) før du utfører ONT MainNet tokenbytte. Fristen for byttet er 1. oktober 2018. Hvis ONT ikke byttes før fristen for tokenbytte, vil den forbli i NEO-blockchain og ikke kunne overføres til Ontology MainNet.

MainNet kan være en spillveksler for Ontology og gjør det til tross for fremtidens mynt. Hold øye med det

Vil Ontology formue endre seg med flyttingen til MainNet? Vil det være den beste mynten i 2018? Gi oss beskjed om dine synspunkter på det samme.

For å holde rede på DeFi-oppdateringer i sanntid, sjekk ut DeFi-nyhetsfeeden vår Her.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map