Prisanalyse 4. oktober: Bitcoin, Ripple [XRP], Litecoin, Credits og EOS

annonse Phemex

Ripple, Litecoin, EOS og Credits bryter vekk fra den generelle bearish trenden for å registrere relativt imponerende gevinster på fredag.

EOS vil trolig stupe tilbake til $ 2,6 i tilfelle fortsettelsesflaggmønsteret blir sentralt.

Kryptovalutamarkedet er blandet rødt og grønt på fredag ​​etter en sløvhet i handelsuken. De fleste kryptovalutaer, inkludert Bitcoin, presset sterkt for utvinning, men de viktigste hindringene holdt betydelige gevinster i sjakk. De tre beste digitale eiendelene kan presse seg over bestemte selger. For eksempel brøt Bitcoin over $ 8.500, men klarte ikke å trenge inn i $ 8.600-hindringen. Ethereum tjente over $ 180, men $ 185 var en vanskelig mutter å knekke. Ripple, derimot, presset mot viktige støtteområder, men klarte ikke å bryte $ 0,26 motstand.

Andre steder i markedet har Apples administrerende direktør Tim Cook gjort det klart at teknologigiganten ikke har noen planer om å utstede en kryptovaluta. Cook regner med at det er viktig å være valuta, og det er bedre å overlate til staten.

Hans kommentarer kommer midt i den pågående lobbyen for å ha Facebook Inc.s Libra digital valuta lansering. Videre krever regulatorene i USA å møte administrerende direktør for Facebook Mark Zuckerberg innen januar 2020.

Mens det regulatoriske slaget fortsetter, rapporteres det at noen av de 28 medlemmene av Libra Association vurderer å avslutte prosjektet. MasterCard, Visa og til og med PayPal sies å ha kalde føtter over sitt engasjement. En mulig årsak til kalde føtter er å sikre at de ikke skader omdømmet de allerede har bygget med regulatorer gjennom årene. PayPal deltok faktisk ikke på et Libra Association-møte i Washington DC som ble holdt 3. oktober.

Bitcoin-prisanalyse – XBT / USD 1 times diagram

Bitcoin danner et kortsiktig stigende trekant bullish mønster som gradvis nærmer seg et utbrudd. Ved bekreftelse av utbruddet vil Bitcoins bullish ben målrette hindringen på $ 8.500. Den vanskeligste oppgaven for Bitcoin-okser er å holde prisen over den stigende trendlinjestøtten. Dette vil tillate dem å øke oppføringer som kombinert med et sterkere teknisk bilde og høyt volum vil føre kryptoassetten til høyder mot $ 9000.

XBT / USD timekartXBT / USD timekart etter Tradingview

I mellomtiden antyder det kortsiktige bildet at selgerne har kontroll. Den glidende gjennomsnittlige konvergensdivergensen (MACD) sitter fast i den negative regionen. Dessuten signaliserer den økende negative divergensen at den bearish handlingen vil fortsette å gjelde til det bullish oppsettet som er diskutert ovenfor, kommer til handling. Krptoben, en analytiker med Tradingview deler lignende breakout-følelser:

“BTC Forming Ascending triangle textbook bullish må bryte motstanden ved 8481 for å bekrefte dette bullish mønsteret og holde denne avtagende trendlinjen. La oss se om btc-okser kan presse bevegelser oppover på kort sikt. “

Ripple (XRP) Prisanalyse


Ripple pleier en bullish trend på fredag ​​og ser ut til å bryte vekk fra de andre store kryptovalutaene. Dette følger en nedtrapping som har skjedd siden begynnelsen av oktober. Fib retracement-nivået på 38,2% tatt mellom den siste svinghøyden på $ 2636 og en svingnedsettelse på $ 0,2324, dempet nedgangene som dannet en lav på $ 0,24.

Den oppadgående korreksjonen de siste par dagene har sett XRP steg over nøkkelenivåene inkludert glidende gjennomsnitt (både 50 MA og 100 MA i timekartet). I tillegg til det er prisen tilbake i den oppadgående trendkanalen. Den glidende gjennomsnittlige konvergensdivergensen (MACD) viser også at kjøperne tar tilbake kontrollen.

CoingapeKilde: TradingView

Litecoin (LTC) Prisanalyse

Litecoin sitter fast i et område mellom $ 52 (støtte) og $ 57,50 (motstand) i mer enn en uke nå. Alle forsøk på å bryte over rekkevidden er blitt hindret av det eksisterende salgspresset. For eksempel klarte det mindre bullish benet på fredag ​​å bryte over 50 MA på 4-timers diagrammet, men fizzled ut til $ 57,50. Litecoin handles for øyeblikket til $ 57 midt i et bygningsmessig momentum.

TradingviewKilde: TradingView

Den glidende gjennomsnittlige konvergensdivergensen antyder at den nåværende trenden vil forbli sidelengs. Indikatorgjenopprettingen gjorde det over middellinjen, men klarte ikke å opprettholde opptrenden. Foreløpig kan vi forvente at LTC vil forbli innen rekkevidde til en breakout skjer mot $ 60.

Kredittprisanalyse – CS / BTC 4H-diagram

På bakgrunn av den generelle markedsnedgangen, har CS / BTC handelspar viser en positiv trend når det gjelder vekst i volumer og priser. På diagrammet kan vi se at prisen igjen har kommet seg tilbake fra støttelinjen i sonen 0,0000105-0,0000110 BTC og forbereder seg på en ny test av motstandssonen rundt 0,0000127-0,0000130 BTC. Å bryte denne sonen vil gjøre det mulig for prisen å gå opp til sonen på 0,000015-0,000016 BTC. Oversalg av tekniske indikatorer kan være et ekstra insentiv for investorer når de bestemmer seg for å gå inn i en posisjon så vel som grunnleggende nyheter.

StudiepoengKartkilde etter TradingView

EOS prisanalyse

EOS utvikler også sin egen vei mot utvinning til tross for at det generelle bildet i kryptomarkedet er negativt. Det overveldende utbruddet forrige uke ble stoppet på $ 2,6 (stor støtte) som ga vei for den pågående bullish handlingen innenfor et flaggmønster.

TradingViewKilde: TradingView

Prisen er opp 2% på dagen og handel med 50 MA på det fire-timers diagrammet. Også trend oppover er relativ styrkeindeks (RSI). Indikatorens nedturer har laget et høyere høyt mønster. Ved pressetiden peker RSI på 50 fremdeles oppover i forhold til den pågående korreksjonen som sannsynligvis vil bryte over $ 0,30

For å holde rede på DeFi-oppdateringer i sanntid, sjekk ut DeFi-nyhetsfeeden vår Her.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector