Ripple Lead on Question – Student søker avklaring for å fremme XRP over Bitcoin i Stanford University

annonse Phemex

Jeg kom over en tweet som ‘Pierre Rochard’ hadde lagt ut 24. januar 2019. Det fikk oppmerksomheten min da jeg leste Mr. Rochard hevdet ‘‘Susan Athey’(Styremedlemmet i Ripple og Stanford-økonom) ble bestukket av Ripple for å fremme falsk informasjon om Bitcoin. Han delte denne informasjonen med et skjermbilde som ‘Prof. Athey blokkerte ham ‘på sosiale medier på Twitter.

Korrupt akademia er i full krisemodus

Stanford-økonom ble bestukket av Ripple (XRP) for å fremme falsk informasjon om Bitcoin

Se opp for svindlere, svindlere, sjarlatanere og kunstnere! pic.twitter.com/lwwiE8AIG9

– Pierre Rochard [⚡️] (@pierre_rochard) 24. februar 2019

Student søker klarhet fra Stanford Professor

Det begynte med studenten ved Stanford University ved navn ‘Conner Brown’ som delte e-postmeldingen på Twitter som han hevdet – allerede hadde delt med professor. I henhold til uttalelsen fra studenten har Susan Athey, som er professor i økonomi i teknologi ved Standford Graduate School of Business, delt ‘flere feilinformasjoner’ om Bitcoin i forhold til XRP ‘.

https://t.co/7Z9PAb98Qb

– Conner Brown ⚡️ (@_ConnerBrown_) 24. februar 2019

Selv om presentasjonen på handelshøyskolen er en måned gammel – men studenten for ikke å høre noe fra professoren via e-post – tok twitter og delte den samme e-posten for å få et klart bilde. Posten lyder som følger; (Send e-post i detalj)

Susan Athey er uenig Student’s Claim


Det er verdt å nevne at Prof.Athey sammen med The Economics of Technology Professor ved Stanford Graduate School of Business.– også er styret for Ripple Labs.

Etter tweeten er professor Athey uenig i studentenes påstand og tok Twitter 24. februar 2019 og forklarer at ‘hun var ikke professoren i klassen – snarere en gjesteforeleser i klassen med Ripple-rollen avslørt. Med hennes ord;

Hei-jeg var gjesteforeleser i denne klassen med Ripple-rollen avslørt, ikke professoren; Conner kontaktet meg aldri eller delte dette brevet med meg; hans beskrivelse av foredraget mitt er en karikatur, og jeg er uenig i hans karakteriseringer av foredraget.

– Susan Athey (@Susan_Athey) 24. februar 2019

Med kravet fra prof. Athey ba studenten igjen om lysbilder som hun hadde presentert under presentasjonen, og på forespørsel delte prof. Athey presentasjonen (som går nedenfor)

Her er lysbildene mine. I motsetning til hva du kanskje tror fra Conners innlegg, er foredraget og lysbildene veldig høyt, intuitivt, da dette var MBA-klasse uten bakgrunn i blockchain. Bare å prøve å gi det store bildet i tillegg til noen av utfordringene. https://t.co/fI5bQ9HxKn

– Susan Athey (@Susan_Athey) 24. februar 2019

Halvsvaret fortsatt

Presentasjonsbildene satte ikke ‘full poeng’ for samtalen – Pierre Rochard og annen kryptoentusiast begynte å stille spørsmål om ‘lydversjon av presentasjonen og avsløringen’. Som sådan fortsatte Mr. Rochard med å spørre ‘Uten lyd’ …

Uten lyden, bare basert på det materielle innholdet i lysbildene, kommer denne presentasjonen ut som en Ripple (XRP) -informasjon.

– Pierre Rochard [⚡️] (@pierre_rochard) 24. februar 2019

Videre XRP-entusiast, som favoriserer Ripple og dets opprinnelige token, ‘ble involvert i samtale’ og sier ‘XRP-sammenligning med BTC er bra når det gjelder betaling. Spesielt bruker ‘Elliptic Herb’ ved å beundre XRP for Payment personlig at ‘BTC er dårlig for betaling fordi det er tregt’.

Jeg tror at elektrisitetsargumentet bare er relevant hvis du sammenligner den samme brukssaken direkte. XRP er for betaling, BTC for SoV. Det kan være bedre å direkte sammenligne energibruk av LN txns med XRP txns. Personlig tror jeg BTC er dårlig for betalinger fordi det er tregt.

– Elliptisk urt (@EllipticHerb) 24. februar 2019

Som et svar hevder Rochard at ‘BTC fortsetter å være langt mer flytende enn XRP’.

Rettferdig, mitt syn er at begge butikkene av verdi og betalinger krever likviditet, og BTC fortsetter å være langt mer likvid enn XRP. Kanskje kan XRP bærekraftig øke likviditeten i en raskere takt enn BTC og til slutt overhale den, men jeg er skeptisk da vi ikke en gang har XRP-futures ennå.

Så foreløpig venter kryptoentusiaster (spesielt Bitcoin maksimalister) på ytterligere avklaring fra Prof. Athey. Mens derimot XRP-entusiaster, tar en forekomst av XRP som en god måte å betale, stille oppmuntrer de positive sidene av det.

For å merke seg – ingenting er ennå avsluttet, og her presenterer jeg bare den åpne uttalelsen av professor Athey, påstander om student og mitt samspill med Pierrce Rochard.

Følg med med Coingape når vi undersøker hva prof. De har å si om studentens påstand – enhver mening i mellomtiden er velkommen.

Hva tror du påstanden egentlig er etisk? Eller tror du noe mangler?

For å holde rede på DeFi-oppdateringer i sanntid, sjekk ut DeFi-nyhetsfeeden vår Her.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector