Ripple-sjef fjerner FUD rundt “XRP Dumping” i et intervju med Pomp

annonse Phemex

Med-grunnlegger & Partner hos Morgan Creek Digital Anthony Pompliano, aka Pomp nylig intervjuet Ripple-sjef Brad Garlinghouse. I intervjuet forklarte Garlinghouse det månedlige XRP-salget og ryddet FUD rundt dem. 

Hvorfor selger Ripple millioner i XRP hver måned

I intervjuet ble en runde viet helt til det månedlige XRP-salget, og Pomp begynte økten med å spørre Garlinghouse om hvordan han så på XRP-salget. Garlinghouse begynte med å si at folk mister synet av at de (Ripple) var “den mest interesserte i suksessen og helsen til XRP-økosystemet”, ettersom de eide mye XRP. Han sa videre at alt de gjorde som ikke var bra for XRP-økosystemet, derfor ikke var bra for dem, og rettferdiggjorde derved at XRP-salget ikke var skadelig for XRP-økosystemet..

Han avslørte deretter detaljene i mekanismen til XRP-sperrekontoer. Ifølge Garlinghouse, for to år siden, hadde en av de største bekymringene rundt XRP-markedene vært at siden Ripple eide mye XRP, hva ville skje hvis Ripple bestemte seg for å selge den. For å imøtekomme denne bekymringen låste Ripple opp XRP i 55 kontrakter i kryptografisk signerte sperrer på XRP Ledger. Escrows ble låst opp en gang i måneden i 55 måneder, noe som betyr at en escrow låses opp hver måned i 55 måneder. Det var 1 milliard XRP-er på hver konto, noe som betyr at det var 55 milliarder XRP-er på det tidspunktet Ripple opprettet sperringene.

Pomp spurte da om hva som skjedde med XRP’ene da de ble løslatt? På dette svarte Garlinghouse

“Vi kunne gjøre hva vi vil med det.”

Garlinghouse utdypet videre hvordan XRP er utgitt har blitt brukt så langt –

“Vi bruker noen av dem til avtaler … vi selger noen programmatisk …”

Garlinghouse forklarte de to måtene XRP ble solgt på – gjennom reseptfrie handler og programmatisk. I OTC-handler var det stort sett kryptospekulanter som kryptosikringsfond som nærmet seg Ripple. Ripple har prøvd å engasjere markedet på en konstruktiv måte ved å selge XRPs gjennom OTC-handel og programmatisk på 10 basispunkter for daglig markedsaktivitet. Feilen de hadde gjort var at de ble beregnet på grunnlag av data levert av CoinMarketCap, et nettsted hvis rykte har lidd for rapporterer falsk volum. Garlinghouse og Pomp var begge enige om at CryptoCompare Top Tier (CCTT) var mye mer pålitelig og pålitelig for å forstå det faktiske volumet av XRP-likviditet.

Det som Garlinghouse så ut til å antyde, var at de hadde til hensikt med XRP-salg, var ikke å manipulere prisen, men de hadde feilberegnet beløpet som skulle selges ved å ta med feil data. Garlinghouse sa videre at de ikke hadde noe med 99,9% av XRP-handelen å gjøre. I følge rapportene publisert av Ripple solgte den XRP verdt $ 170 MM i Q1 2019 og $ 250 MM i Q2 2019.

Hva skjedde med den usolgte XRP?

I følge Garlinghouse gikk en stor del av XRP-ene tilbake til nye sperrer. Han sa –


“80% av det går tilbake.”

Pomp spurte Ripple-sjefen om hva de trengte pengene for som kom fra XRP-salg. På dette svarte Garlinghouse at de investerte på nytt i selskapet, og han ga eksemplet med Moneygram som Ripple nylig hadde inngått et strategisk partnerskap med Moneygram og investerte $ 30 MM i selskapets aksjer.

Selger begrensninger på XRP-innehavere

Et interessant poeng som Pomp berørte var begrensede salgsavtaler for de som kjøpte XRP gjennom OTC-handler. Til dette sa Garlinghouse: “Noen ganger ja.” Han la videre til at det med disse begrensede salgsavtalene var at Ripple hadde gjort sunnere enn ETH- og Bitcoin-miljøet fordi det ikke var noen begrensninger der for å hindre hval fra å dumpe tokens..

Pomp prøvde å finne ut hva salgsbegrensningene var på kundebasis eller mer generelt, men Garlinghouse nektet å svare på dette. Han sa-

“Vi er allerede 10 eller 100 ganger mer gjennomsiktige enn noen andre i kryptosamfunnet, og vi har en takt for å gjøre det. Og jeg tror du bare ba meg om å være mer gjennomsiktig. Jeg tror jeg kommer til å bestå. “

Garlinghouse forklarte ganske enkelt at de prøvde å gjøre smarte, strategiske ting for å utnytte balansen og katalysere utviklingen i økosystemet. Pomp innrømmet at folk som prøvde å finne ut all denne informasjonen, var for mye. Det var som å si at Ripple skulle ha åpen kildekode for sine kontrakter.

Er det noen rabatterte tilbud for OTC-kunder?

På spørsmål om rabatter på OTC-salg prøvde Pomp å gjette om rabatten var rundt 50%. Garlinghouse korrigerte ham straks og sa at det var mer som 5%. Begrunnelsen bak dette rabattallet var at han tenkte på XRP som en valuta. Han bemerket –

“Vil du selge en dollar for 50 øre?”

Tror du at avsløringer fra Garlinghouse vil bidra til å styrke tilliten rundt Ripple og XRP i kryptosamfunnet? Gi oss beskjed om hva du synes om Ripple-sjefens svar i kommentarene nedenfor!

For å holde rede på DeFi-oppdateringer i sanntid, sjekk ut DeFi-nyhetsfeeden vår Her.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector