SaTT, reklameløsningen på Blockchain når sin softcap på 3 360 000 dollar på mindre enn en uke!

En blockchain-basert reklameløsning, SaTT har kunngjort i stor stil fullføringen av token-salget ettersom prosjektet satte enda en imponerende rekord i blockchain-innsamlingsterrenget. SaTT har truffet den myke hetten etter å ha løftet en svimlende 1 million dollar innen 48 timer i den siste runden av ICO.

Den digitale reklamebransjen vil få full smak av blockchain-funksjoner ettersom SaTT kommer på scenen med sitt innovative blockchain-baserte reklameprodukt, SaTT-reklameløsningen. Akkurat som alle andre bransjer som har hatt økt bruk av blockchain-teknologi, vil ikke reklamebransjen bli etterlatt i løpet av desentralisering.

Før denne tiden kunne ICO suksess være best forestilt enn realisert

SaTT ICO gir en perfekt fortelling om at suksess kan oppnås uavhengig av omstendighetene. SaTT ICO kom live midt i en intenst bjørnemarked i 2018, da innsamlingen av blockchain har gått sørover. Imidlertid var SaTT doggedness tydelig blant alle disse ugunstige faktorene.

I løpet av denne perioden registrerte ICOBench, en populær blockchain-oppstartsdataaggregatør, SaTT ICO som et toppnivåprosjekt av over 5000 prosjekter på den tiden. Siden starten av token-salget har abonnementet vært åpent, slik at investorer kan delta i tilbudet.

Den siste fasen av innsamlingen som åpnet igjen for noen dager siden, ble ønsket velkommen av en overveldende interesse, og førte til at over $ 1 million ble samlet inn på bare 48 timer. Åpenbart ble det tilgjengelige sporet abonnert over. Det hadde utvilsomt vært mer enn en stor suksess hvis salgsperioden ble utvidet.

Konsernsjef og grunnlegger av SaTT hadde uttrykt sin begeistring for den nettopp fullførte milepælen:

“Vi er stolte av støtten fra samfunnet vårt, som til tross for markedets vanskeligheter så teamet potensialet til å realisere den første kryptografiske løsningen for funksjonell reklame,”

Da SaTTs token-salg kommer til en slutt i en bemerkelsesverdig merknad, har selskapet kunngjort sin intensjon om å liste opp sitt opprinnelige token, kryptovaluta SaTT på eksterne børser 24. september, som er bare noen få timer unna ved pressetid. Det nesten avsluttede token-salget er et stort skritt i denne retningen.

Siden 2017 ICO rush, fundraising blockchain-prosjekter har vært et totalt mareritt for de fleste nyetablerere, da de som ikke har råd til et Initial Exchange Offering (IEO) har blitt igjen i mørket og prøver å skaffe noen tusen dollar etter et par måneder med token-salg.

SaTT-historien viser tydelig at ICO-innsamlingsmodellen ikke er død, men investorer blir mer kresne i å investere midler i prosjekter med banebrytende innovativ teknologi, lovende fremtidige og levedyktige brukssaker. Denne fortellingen beskriver best produktene SaTT leverer på markedsføringsmarkedet. Takket være kvaliteten på teamet som håndterer prosjektet.

Finn ut om SaTT

Prosjektet ble støttet av den anerkjente investoren Richard Wang, partner i Draper Dragon Digital fond for investeringssiden; Det unge, men allerede kjente markedsføringsbyrået Markchain og dens grunnlegger Quentin Herbrecht som rådgiver for PR & Marketing og Eric Alexandre, grunnlegger av Jetcoin for strategidelen.

SaTT er en blockchain-basert reklameløsning utviklet av Atayen inc. Det amerikanske firmaet som ble grunnlagt av Gauthier Bros og Stephanie Clement, har spesialisert seg på å utvikle bedriftsapplikasjoner for forretningssider på Facebook og andre sosiale nettverk siden 2008. Med sine mange facebook-applikasjoner teller de allerede mange prestisjetunge kunder som Coca-Cola, Netflix , Skype eller Starbucks.


Annonseløsningen utviklet av Atayen Inc.. er posisjonert for å totalrenovere reklamebransjen. De SaTT plattform gjør det mulig for brukere av sosiale medier å bli en influencer for forretningsmerker og i sin tur kunne tjene penger på publikasjoner via YouTube, Facebook, Twitter og Instagram.

Påvirkere på SaTT-plattformen gir anbefalinger eller en publikasjon som blir tjent på riktig måte og belønnet basert på nivået på engasjement det genererer (antall visninger, delinger, likes, kommentarer til publikasjonen). Som en tommelfingerregel vedtar SaTT et rettferdig kompensasjonssystem som belønner annonsører (påvirkere) basert på ytelsen til publikasjonen eller engasjementet.

Ved å bruke tilnærmingen til influencer-reklame, frakobler SaTT den største annonseringsveien fordi det gjelder manglende tillit til merkevarer. SaTT utnytter forestillingen om at folk sannsynligvis vil stole på anbefalinger fra nære venner og påvirkere de følger. SaTT-tilnærmingen er utvilsomt en vinn-vinn-tilnærming for både annonsører og utgivere.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector