Stablecoin Craze flyter til Storbritannia, oppstart for å utvikle ‘Crypto Pound’

annonse Phemex

I løpet av de siste månedene har det vært ganske mange stabile myntlanseringer i USA ettersom investorer krever det. En lignende etterspørselsbølge ser ut til å starte over Atlanterhavet i Storbritannia, ettersom en britisk basert oppstart nå har kunngjort at den vil utvikle en stabil og tokenisert versjon av det britiske pundet..

LBXPeg: En ny kryptovaluta knyttet til det britiske pundet

En britisk oppstart har kunngjort planer om å lansere en ny kryptovaluta knyttet til det britiske pundet. London Block Exchange, som driver kryptohandel uten resept og bygger en kryptobørs og et kort, kunngjorde at den har fått tillatelse fra en ikke navngitt bankpartner til å lansere en ny kryptovaluta, som for øyeblikket kalles LBXPeg, støttet av reserver av britiske pund.

En-for-en-tilsvarende ekvivalent mynt vil bli oppbevart på en konto i tredjepartsbanken og sikre myntinnehaverne en sikret støtte fra det britiske pundet. LBXs administrerende direktør, Benjamin Dives, ble også sitert og sa at reservene også regelmessig vil bli revidert av et topp regnskapsbyrå. Han la også til at han tror LBXPeg vil være den første såkalte “stablecoin” som er festet til pundet.

For å sitere Benjamin som dekket av noen medier:

“Vi ville være klare for at det første kryptopundet ble preget de neste ti dagene,” sa Dives til Business Insider.

“Den primære brukssaken vil være et oppgjør for OTC-handler i London-markedet, deretter børsfellesskapsbørser der de ikke har fiatbank, og deretter verdipapirmerker som vil betale utbytte i et kryptopund.”

Stablecoins er fortsatt en favoritt blant investorer, handelsmenn og børser

Stablecoins skutt til popularitet i fjor takket være fremveksten av Tether, en kryptovaluta knyttet til dollaren. Ettersom disse kryptovalutaprisene er knyttet til virkelige eiendeler, vanligvis dollar, spiller de en viktig rolle i å tilby prisstabilitet i en vanlig valuta, men beholder fortsatt interoperabilitet og digital karakter. Derfor er de veldig etterspurt blant investorer, handelsmenn og børser, ettersom de gir midlertidig beskyttelse for å redusere volatiliteten i kryptovalutaer..

Men sakte ser dette ut til å bli en bro mellom den tradisjonelle og digitale finansielle verdenen ettersom nye investorer finner trøst i å holde dem og få forståelse først før de hopper inn i kryptoinvestering. Med stabile mynter, og populariteten fortsetter å vokse blant tradersamfunnet, legger disse nye investorene som ønsker en bit kryptovaluta også til den økende etterspørselen..

Etterspørselen etter disse stablecoins er så stor at det ifølge en rapport utgitt av leverandøren av kryptolommebok Blockchain at det nå er over 50 stablecoin-prosjekter under utvikling. Rapporten sier at 23 stablecoins (40%) er live og 34 stablecoins (60%) er i fasen før lanseringen.

Les også: Decentralization Ghost begynner å hjemsøke Gemini ’Stable Coin innen dager etter lanseringen


Adopsjon av stabile mynter

Rapporten sier også at adopsjonen av stabile mynter har vært superlativ som

“Den totale markedsverdien av alle stablecoins er $ 3 milliarder, eller 1,5% av den totale markedsverdien av alle krypto eiendeler; Tether utgjør 93% av all stablecoin-markedsverdi ”

Tether (USDT) er den nest mest handlede kryptovalutaen (~ 60% av BTCs daglige handelsvolum), og tidligere i år gikk den også inn i topp 10-krypteringsrangeringen etter markedsverdi.

Når det gjelder notering på børser, heter det i rapporten,

“Stablecoins er for tiden notert på over 50 forskjellige børser, hvor Tether har det største antallet totale individuelle børsnoteringer (minst 46)“

“Stablecoins har hatt suksess med å få noteringer på store børser, med åtte stablecoins (42% av levende mynter) med en eller flere Tier-1 børsnoteringer: Tether (6), TrueUSD (5), SteemDollar (4), NuBits (2) , BitBay (2), Gemini (2), Paxos (2), Numins (1), STASIS (1), HelloGold (1) ”

Med stablecoins som blomstrer i USA, ville en ny aktør fra Storbritannia gjøre konkurransen sunnere. Å ha stablecoins i forskjellige valutaer vil hjelpe til med å få flere mennesker til kryptoer, da de ville ha et stabilt hjemmevalutatoken å satse på i kryptomarkeder..

Vil vi noen stabile mynter fra Asia også? Gi oss beskjed om dine synspunkter på det samme.  

For å holde rede på DeFi-oppdateringer i sanntid, sjekk ut DeFi-nyhetsfeeden vår Her.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector