Stellar [XLM] registrerer 1 000 000 kontoer på Ledger Inching Closer to Ripple [XRP]

annonse Phemex

Stellar og Ripple har jobbet i en nakke-til-nakke-konkurranse, for å etablere seg som blockchain-partner til finansnæringen, og prøve å gi hastighet og andre blockchain-fordeler til finansielle transaksjoner. I følge en nylig utgivelse har Stellar nettopp kommet nærmere XRP og har registrert 1 000 000 kontoer på hovedboken

Stellar økende brukstilfelle

Stellar, hadde vært en mynt med ikke mange som kunne ha savnet hvis de handlet kryptovalutaer. Mens de fleste mynter øker verdien gradvis, øker Stellar enormt tilskudd til verdien, og dermed klatrer altcoin høyere på markedet. Derfor kommer kunngjøringen om å ha 1 million kontoer på hovedboken ikke som en overraskelse for mange, da det sannsynligvis ville skje før eller senere.

Ny #Stellar milepæl bestått: 1 000 000 kontoer på hovedboken. Gratulerer til @StellarOrg og fantastisk Stellar Community! https://t.co/ws3Cx3uUzU pic.twitter.com/GbKPkwBONH

– OrbitLens (@orbitlens) 27. august 2018

Stellar har hatt en stadig økende og økende brukssak i nyere tid. I juni hadde Stellar anskaffet Chain, den San Francisco-baserte oppstartsbyggingsteknologien for finansnæringen, ifølge folk som er kjent med avtalen. Dette ga Stellar tilgang til Chain’s blockchain-baserte produkter som gjør det mulig for finansielle enheter å digital overføre penger og andre eiendeler direkte, sikkert og nær øyeblikkelig uten mye bry.

Stellar hadde også introdusert sitt konsept med en minibank i Singapore i Singapore som kunne gi mye mer synlighet for folk som ikke er veldig kjent med kryptoverdenen..

Nylig ble Stellar utnevnt av Shariyah Review Board (SRB) som et Sharia-kompatibelt nettverk for betalinger og aktiveringstokenisering. Utviklingen gjorde Stellar til den første distribuerte hovedbokprotokollen som ble sertifisert som en sharia-kompatibel digital valuta. Sertifiseringen vil også bidra til å øke bruken og populariteten til kryptovalutaen blant muslimer, spesielt i Midtøsten-områdene.

Bortsett fra dette hadde Stellar inngått et samarbeid med IBM om blockchain-prosjektet som gjorde det mulig for bankene å gjennomføre transaksjonene ved hjelp av Lumens, og deretter stole på lokale markedsprodusenter for å konvertere Lumens til lokal fiat-valuta..

Bortsett fra IBM-partnerskapet kunngjorde Stellar Lumens (XLM) også partnerskap med:


SatoshiPay – en tjeneste som hjelper med å tjene penger på et nettsted gjennom digitale eiendeler.

EXCH.ONE – et sveitsisk selskap som ser for seg å krysse digitale eiendeler og fiat-valutaer som ønsker å inkludere flere valutaer i Stellar-nettverket både i EU og utenfor det (Storbritannia og Sør / Mellom-Amerika).

Klick-Ex – den anerkjente grenseoverskridende betalingstjenesten som har en sterk tilstedeværelse i Europa og Stillehavet.

Mobius – et selskap som vil hjelpe dem med å lage broen mot mobile enheter og muligheten til å distribuere en smart kontrakt med data for ikke-blockchain-utviklere. Jed McCaleb, medstifter av Stellar, er en del av denne institusjonen.

HashCash – en tjeneste som har til hensikt å skape løsninger for finansielle enheter som banker gjennom Stellars nettverk.

Les også: Stellar [XLM] toppen av denne måneden, her er hvorfor det fortsetter å selge som hotcakes

Ripple and Stellar – Samme bransje forskjellig fokus

Selv om Ripple og Stellar kommer fra samme kildekode og imøtekommer samme bransje, er deres fokustilnærming og strategi veldig forskjellige. Stellar (XLM) og Ripple (XRP) har forskjellige mål, og de går på sine egne veier. Stellar (XLM) sine utviklere er fokusert på å hjelpe nyetableringer mens folkene bak Ripple (XRP) samarbeider med banker. Dette viser oss at Stellar (XLM) og Ripple (XRP) er ganske forskjellige, og at de ikke vil konkurrere når som helst med mindre de krysser hverandre

Måten Stellar beveger seg på, dens berikende verdi for seg selv og for sine tokenholdere. Ettersom Stellar fortsetter sitt fokus for å hjelpe nyetableringer, er det nødt til å vokse eksponentielt og på monopol, med mindre Ripple krysser veien. Likevel er markedet stort for stjernene å opprettholde konkurranse og fremstå som en viktig kryptovaluta

Vil Stellar snart bryte USD 1-merket slik mange analytikere på gaten antyder? Gi oss beskjed om dine synspunkter på det samme.

For å holde rede på DeFi-oppdateringer i sanntid, sjekk ut DeFi-nyhetsfeeden vår Her.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector