Stratis bringer Blockchain som en tjeneste for alle bedrifter via sin C # Native Platform

annonse Phemex

7. januar 2021, London, Storbritannia – Stratis ble opprettet for et enkelt formål – å gi bedrifter blockchain as a service (BaaS) -løsninger, designet for å implementere kompleks blockchain-arkitektur innen vanlige kodingspråk, brukt av hverdagslige selskaper utenfor kryptonisjen. 

Det gjør dette gjennom skyløsninger, støtte for C # og.NET applikasjonsbygging, sammen med tilpasning av verktøy via open source-protokollen. Resultatet av dette? Stratis låser opp kraften i blockchain-teknologi for vanlige virksomheter, og låser opp det vanlige markedet for blockchain-industrien – To kraftige kombinasjoner.

Bedrifter som er avhengige av Stratis-verktøysettet, får tilgang til et billigere og mindre komplekst rammeverk for blockchain-bygging. Bedrifter trenger ikke lenger å kjøpe og administrere sine egne fulle noder, og de trenger heller ikke å bygge en blockchain-infrastruktur fra bunnen av – Noe som er nisje og representerer en stor barriere for inngang ved installasjonskostnad for alle, men de største av selskapene. Videre vil bedrifter som trenger smart kontraktsstøtte være glade for å oppdage at Stratis støtter virtuelle maskiner via Microsofts Azure-skyplattform.

Stratis – Skreddersydd med perfeksjon

Stratis har flere viktige verdier som gjør det til et optimalt valg for blockchain-operasjoner – desentralisering, personvern, skalerbarhet, praktisk, tilgjengelighet, pålitelighet, sikkerhet og ytelse. For å bedre forstå dette, kjører Stratis-blokkjeder en rekke skybaserte fullnoder, slik at desentralisering er sikret. Personvern er garantert – gjennom kryptografisk kryptering forblir alle transaksjoner og kommunikasjon privat. Stratis er også opptatt av å tilby en tilpassbar grad av skalerbarhet, oppnådd ved hjelp av intuitiv sidekjedebruk. 

Bedrifter som ønsker å utnytte kraften til smarte kontrakter, må vite det Stratis er den eneste plattformen som gir støtte for C # -utførelse, slik at utviklere effektivt kan kode selvhåndhevende programmer ved hjelp av deres eksisterende utviklingsverktøy og eksisterende kunnskap om et rikt og allsidig programmeringsspråk. Stratis arbeider også med å legge til rette for kommunikasjon på tvers av kjeder mellom kontrakter som kjører innenfor Stratis ‘økosystem og de som er distribuert på Ethereum blockchain, og øker dermed deres egnethet for dagens sammenkoblede verden.

STRAX Bytt på Binance

I September 2020, teamet introduserte STRAX, en kraftigere protokoll designet for feilfri integrering i plattformens eksisterende forretningsmodell. Tidligere pregede STRAT-tokens er byttet ut til STRAX-tokens på en 1: 1 basis via Binance. Etter skiftet vil Stratis introdusere en rekke andre avanserte funksjoner, som STRAX SideChain, Stratis InterFlux, SegWit-støtte, kaldstaking, DeFi-appbiblioteket, IoT-utviklingsverktøy og mange andre. 

Siden STRAX er basert på konsensusmekanismen for bevis på innsatsen, kan nettverksdeltakere motta tokenbaserte belønninger i bytte for å sette sine STRAX-tokens. Stratis er godt klar over sikkerhetsrisikoen ved oppbevaring av varm lommebok, så teamet har bestemt seg for å bruke forkjølelse for ideell tokensikkerhet.  

2021 – Året for Stratis & BaaS 

I Q1 2021, Stratis vil starte Enhetsutviklingssett (tillater integrering av NFT-er og desentraliserte identiteter i spilløkosystemet), DeFi programvarebibliotek (en katalog med C # standardiserte smarte kontrakter), den Stratis DAO (et middel til å finansiere neste generasjons utvikling gjennom stemmegivning), Stratis systemkontrakter (introdusere on-chain logikk og forenkle brukerdrevne prosesser), og mobil lommebok med token-støtte (støtte tokens utstedt på Cirrus Sidechain). 

I 2. kvartal 2021 vil Stratis lansere Python utviklingssett (slik at Python-kodere kan bygge videre på Stratis), IoT-utviklingssett (ment å introdusere Stratis-løsninger til IoT-maskinvare), a ny versjon av Proof-of-Stake (med forbedret sikkerhet og tilleggsfunksjoner), Stratis Oracles (et distribuert middel for tilgang til off-chain data), og Dex Mobile Support (tillater mobilhandel med SRC20-tokens). 

I 4. kvartal 2020 lanserte Stratis Ethereum-interoperabilitet (kjent som InterFlux, som muliggjorde bruk av innpakket STRAX-tokens i Ethereum-kjeden), sammen med STO & Digital Asset Platform (gir verktøyene som trengs for å administrere token-tilbud).

Med så mye som skjedde i fjor, og så mye i horisonten, ser 2021 ut som et lovende år for Stratis. Klikk her for å Finne ut mer om hvordan Stratis endrer verden en blockchain om gangen.

Følg Stratis på Twitter – https://twitter.com/stratisplatform

Bli med på Stratis Developer Academy – https://academy.stratisplatform.com/

Sjekk ut Stratis på GitHub – https://github.com/stratisproject

Les de siste Stratis-nyhetene – https://www.stratisplatform.com/news/

Kontaktinformasjon for media

Kontakt navn: Bitcoin PR Buzz Press Team

Kontakt Epost: [e-postbeskyttet]

Stratis Group LTD er kilden til dette innholdet. Denne pressemeldingen er kun til informasjon. Informasjonen utgjør ikke investeringsrådgivning eller et tilbud om å investere. Virtuell valuta er ikke lovlig betalingsmiddel, støttes ikke av myndighetene, og kontoer og verdisaldoer er ikke underlagt forbrukerbeskyttelse.

Om Bitcoin PR Buzz: Bitcoin PR Buzz har stolt betjent krypto pressemeldings distribusjonsbehov for blockchain-oppstart for over 8 år. Få din Distribusjon av Bitcoin pressemelding i dag.

For å holde rede på DeFi-oppdateringer i sanntid, sjekk ut DeFi-nyhetsfeeden vår Her.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me