Suksess som skript for Stellar [XLM] som mynt, gjør noe grunnleggende fremgang

annonse Phemex

Mens Stellar Lumens alltid har blitt sammenlignet med XRP for å måle suksess, kan man ikke nekte den nyere mynten, XLM har stått sterkt og har gitt avkastning til sine investorer mye bedre enn ganske mange fremtredende mynter. Etter å ha testet vanskelig vann og ha konsolidert basen, har XLM i det siste levert noen viktige grunnleggende oppdateringer som kan være viktige kapitler i suksesshistorien til mynten.

IBM gikk sammen med Stellar for IBM Blockchain verdens ledning og høyborg stablecoin

IBM har lenge vært kjent for å være en solid partner for Stellar-organisasjonen, siden de har brukt Stellars evner til en rekke blockchain-prosjekter som de gjennomfører. IBM har gått sammen med Stellar for å tilpasse sin protokoll for IBM Blockchain World-Wire, som IBMs nye blockchain-baserte finansielle jernbaneprosjekt som samtidig kan tømme og gjøre opp betalinger over landegrensene i nær sanntid. Integrering med eksisterende betalingssystemer, kan dette prosjektet erstatte kostbar opasitet med rimelig gjennomsiktighet – og det kan gi større økonomiske muligheter for alle. Ved hjelp av blockchain-teknologi og Stellar-protokollen, ville IBM Blockchain World Wire gjøre det mulig for finansinstitusjoner å fjerne og gjøre opp betalinger over landegrensene på få sekunder. Institusjonene kan bruke sine eksisterende betalingssystemer – sømløst koblet til World Wires APIer – for å konvertere den første fiat-valutaen til den digitale eiendelen.

Ikke bare denne Stellar hadde også fått et stort løft da det ble kunngjort at IBM ville lansere sin Stronghold USD på Stellars-plattformen. I en samtale med Reuters, IBMs visepresident for den globale blockchain, sa Jesse Lund,

“IBM vil utforske brukssaker med forretningsnettverk som vi har utviklet, som bruker av tokenet. Vi ser på dette som en måte å bringe økonomisk oppgjør inn i det transaksjonsnettverket vi har bygget.

Les også: Stellar [XLM] toppen av denne måneden, her er hvorfor det fortsetter å selge som hotcakes

Stellar [XLM] oppnår en milepæl for aktive kontoer, 25 millioner betalinger

For noen dager tilbake kunngjorde Stellar at de har oppnådd 1 MILLION aktive kontoer MILESTONE sine elskere lenge har forventet. Det oppnådde også over 3300 eiendeler, 25 millioner betalinger og 8 millioner handler sammen med det.

Ny #Stellar milepæl bestått: 1 000 000 kontoer på hovedboken. Gratulerer til @StellarOrg og fantastisk Stellar Community! https://t.co/ws3Cx3uUzU pic.twitter.com/GbKPkwBONH

– OrbitLens (@orbitlens) 27. august 2018


Det er offisielt.

Stellar har oppnådd 1 MILLION aktive kontoer MILESTONE.

EPIC-merke for $ XLM:

– 3.300+ Stellar eiendeler

– 25 millioner betalinger

– 8 millioner handler

VERDENS KLAR for den raskest voksende, menneskedrevne, brukbare BLOCKCHAIN ​​I DAG!

NÅ er det på tide å #UseLumens pic.twitter.com/2pebFjWEL0

– Stellar Lumens (@StellarLumens) 28. august 2018

Tweets fortsatte å si “Det er over 350 000 nye (aktive) kontoer akkurat denne måneden > 50% VEKST fra bare juli 2018! ’Tenk deg om en 3 år gammel bank har lagt til 350 000 kunder på bare en måned. Hele 48,75 milliarder XLM ~ US $ 11,5 milliarder (28/8/18) av Stellar-eiendeler har blitt omsatt KJEDE bare denne måneden, opp fra litt over 50 millioner XLM for bare et år siden, august 2017. nesten 1000 ganger vekst for desentralisert utvekslingsvolum på blockchain!

Shariah-samsvarsertifiseringen plasserer Stellar foran enhver annen kryptovaluta i Midtøsten og den muslimske verden. Dette er en flott mulighet for Stellar til å øke brukerbasen ytterligere i et monopolistisk scenario innen islamsk bankvirksomhet. Stellar er også tilknyttet karbonkredittprosjektet der Veridium samarbeider med IBM og Stellar for å integrere deres VERDE-token for å forenkle sporing og revisjon av karbonkreditter og handel med karbonmarked som følger.

Stellar, med så mange positive oppdateringer, fullfører ikke bare viktige milepæler i sin fremtidige veikart, men gjør også sitt arsenal klart til å ta på seg konkurrenter som XRP. Hvis Stellar fortsetter å utvikle seg på samme måte, vil det definitivt være en mynt som vil endre fremtiden for finansnæringen.

Har Stellar Lumens potensial til å være en vellykket mynt i fremtiden? Gi oss beskjed om dine synspunkter på det samme.

For å holde rede på DeFi-oppdateringer i sanntid, sjekk ut DeFi-nyhetsfeeden vår Her.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector